Hoe kies jij het beste assurantiekantoor?

Het woord assurantie betekent letterlijk verzekering. Een assurantiekantoor is niets anders dan een verzekeringsbedrijf.

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor met een landelijke dekking. Wij zoeken en vinden voor u de juiste en voordeligste verzekering en/of hypotheek.

Heeft u vragen over financiële producten of diensten? Stel ze dan in een gratis en onafhankelijk adviesgesprek. Vraag deze aan via het contactformulier.Assurantiekantoor

Assurantiekantoor betekenis

Ons hypotheekadvies past optimaal bij uw persoonlijke situatie en wensen. Onze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om alle maatschappijen met elkaar te vergelijken.

Maar ook om u onafhankelijk te kunnen informeren en adviseren over alle mogelijke producten en diensten. Voor ons staat de klant centraal.

Wat is het voordeel van een onafhankelijk assurantiekantoor?

Wij garanderen bij hypotheken de laagste hypotheekrente en beste voorwaarden! Al onze producten en diensten zijn helder en begrijpelijk.

U weet wat u bij ons afsluit en wat de eventuele risico’s kunnen zijn.  Vraag direct een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan via ons contactformulier!

Assurantiekantoor vindenAssurantiekantoor WFT proof

De Wet op het financieel toezicht (Wft) regelt het toezicht op de financiële sector. De overheid heeft een aantal maatregelen genomen ter bescherming van de consument. Maatregelen die overeen komen met onze speerpunten: de consument staat centraal!

Assurantiekantoor hypotheekadviseur

 • Een zorgplicht naar de consument toe. Dat wil zeggen: het aanbieden van passende producten.
 • Het afleggen van de bankiers eed. Men moet verklaren de consument centraal te stellen en altijd integer handelen.
 • Het is verboden om ondeugdelijke financiële producten te verkopen.

AFM assurantiekantoor

De Autoriteit Financiële Markten houdt hier toezicht op. Houdt men zich hier niet aan, dan volgen maatregelen. Afhankelijk van de situatie: het intrekken van de AFM-vergunning en/of een geldboete.

 De financiële markt en wetgeving zijn continue in beweging. Alle veranderingen en/of nieuwe regels worden direct door de Wft gepubliceerd.

Ons onafhankelijke assurantiekantoor volgt deze ontwikkelingen dagelijks. Onze kennis als assurantieadviseur is dus altijd actueel! assurantiekantoor keijzerwaard

AFM-vergunning assurantiekantoor

Om financiële diensten te mogen aanbieden moet een assurantiekantoor een vergunning hebben. De AFM bepaalt samen met de Nederlandse bank wie een vergunning krijgt. 

Voor het verkrijgen van een vergunning moet een verzekeringskantoor aan diverse eisen voldoen.

Waar moet een assurantiekantoor aan voldoen?

 • Het verzekeringskantoor is financieel gezond.wat is een assurantiekantoor
 • Een integer bestuur/directie.
 • De consument staat (zichtbaar) centraal.
 • Producten zijn helder en begrijpelijk voor de consument.
 • Het moet voor de consument duidelijk zijn wat hij koopt. Inclusief de risico’s.
 • Bij alles (producten, advies, service, klachtenafhandeling) moet het belang van de consument centraal staan.
 • Zuiver en integer handelen in het belang van de consument.
 • De kosten moeten helder, duidelijk en in balans zijn. Kosten moet men vooraf bespreken.

Al deze eisen staan uitgebreid beschreven in de Wet financieel toezicht. Advies Nederland voldoet ruimschoots aan alle eisen en heeft een AFM-vergunning.

U kunt ons ook terugvinden in het AFM Register financiële dienstverleners. Ook wij staan hier als een advieskantoor vermeld.assurantiekantoor sassenheim

Voordelen van een onafhankelijk assurantiekantoor

Assurantiekantoor AlmereWij hebben bewust gekozen voor onafhankelijkheid. Ons assurantiekantoor heeft geen contracten afgesloten met verzekeraars of banken. 

Wij werken niet vanuit het belang van een hypotheekverstrekker of verzekeringsmaatschappij.

Voor ons staat: “U’ onze klant centraal. Ons doel is het leveren van maatwerk. Helder, onafhankelijk en een zo gunstig mogelijk financieel advies op maat.

Wat kan ik van Advies Nederland verwachten?

Een doel wat alleen bereikbaar is door een breed scala van aanbieders met elkaar te vergelijken. Uitgaande van uw huidige en toekomstige situatie plus wensen.

Een ander voordeel is onze persoonlijke benadering. Het eerste adviesgesprek met onze adviseur krijgt u kosteloos en vrijblijvend aangeboden. 

Wat kan ik van een gesprek verwachten?

Tijdens dit gesprek maakt u kennis en wordt uw persoonlijke situatie in kaart gebracht. U ontvangt een adviesrapport op maat.

Onze adviseur bespreekt dit en beantwoord al uw vragen. Het gaat om belangrijke financiële zaken! Hierbij is persoonlijk contact prettig maar ook van groot belang! 

Landelijke dekking assurantiekantoor

dankjewelAl jaren hebben wij een landelijke dekking. Wij zijn een landelijk assurantiekantoor en beschikken over een groot netwerk van adviseurs en specialisten.

Van Middelburg tot Groningen en van Maastricht tot Den Helder. Onze adviseurs en specialisten zijn werkzaam in alle regio’s van het land.

Wat kan ik maandelijks of jaarlijks besparen?

Neem contact met ons op en laat u verrassen! Meld u aan via het contactformulier op onze website. De eerste adviesafspraak bieden wij u kosteloos en vrijblijvend aan.

Onze adviseur neemt direct contact met u op voor het maken van een afspraak. U bepaalt vervolgens waar de afspraak plaatsvindt. U bent van harte welkom op één van onze kantoren.

Vindt u een afspraak bij u thuis prettiger?

Geen probleem, onze adviseur komt bij u thuis. Tot slot, wij gaan met onze tijd mee. Een afspraak via de webcam behoort ook tot de mogelijkheid! assurantiekantoor den haag

Wat biedt een assurantiekantoor?

Een assurantiekantoor biedt alles op hetAssurantiekantoor gebied financiële producten. U kunt bij ons voor al uw financiële zaken terecht.

Of het nu over verzekeringen, sparen, betalen, hypotheken of een aanvulling op uw pensioen gaat.

De kracht van ons assurantiekantoor

 • Afsluiten/verbeteren van hypotheken.
 • Ontwoekeren van woekerpolissen.
 • Afsluiten/verbeteren van verzekeringen.

Van het afsluiten van uw eerste hypotheek tot het verbeteren van uw huidige hypotheek. U kunt met al uw vragen over hypotheken bij ons terecht. 

Door onze expertise en ervaring hebben wij op iedere vraag een passend antwoord en/of advies op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwoekeren van woekerpolissen.

Kosten assurantiekantoor

Voor iedere woekerpolis vinden onze specialisten een oplossing. Een oplossing die u geld bespaart! Verzekeringen, wij hebben het allemaal. 

Van wonen tot aansprakelijkheid, bedrijven en arbeidsongeschiktheid, overlijdensverzekering, verkeer en vervoer. Laat uw lopende verzekeringen door ons checken. Dit levert u absoluut financieel voordeel op! 

Deskundigheid assurantiekantoor

Bij assurantiekantoor Advies Nederland zijn diverse adviseurs werkzaam. Alle adviseurs voldoen aan de eisen van Stichting Erkend Hypotheek (SEH).

assurantiekantoor betekenis

Iedere hypotheekadviseur heeft zijn/haar eigen specialisatie: hypotheken, financiën of pensioenen.

WFT assurantiekantoor

Al eerder is beschreven dat de financiële markt en wetgeving continue in beweging zijn. De Wft is verantwoordelijk voor het publiceren van deze wijzigingen.

Maar ook de woningmarkt is continue in beweging. Al die bewegingen vragen om veel training en bijscholing van onze adviseurs.

Zijn jullie adviseurs bekwaam?

Door deze trainingen wordt continue de vakkennis bijgehouden en de vakbekwaamheid verhoogd. De trainingen worden altijd afgesloten met een landelijk erkend examen.

Maandelijks worden alle adviseurs geïnformeerd over alle nieuwe ontwikkelingen. Al onze adviseurs zijn zeer  competent. 

En worden altijd up-to-date geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen qua wet- of regelgeving. Een must om u optimaal te kunnen adviseren!

Hypotheken assurantiekantoor Onafhankelijk assurantiekantoor

Advies Nederland is een erkend en onafhankelijk assurantiekantoor. Wij kunnen u adviseren met het afsluiten van uw eerste hypotheek. Maar ook het verbeteren van uw huidige hypotheek.

De lage rentestand en nieuwe hypotheekvormen bieden vele mogelijkheden. Onze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om alle geldverstrekkers met elkaar te vergelijken.

Wat staat er allemaal in een adviesrapport?

Hierbij kijken wij allereerst naar uw huidige en toekomstige persoonlijke situatie. Plus uiteraard uw wensen voor de toekomst. Vanuit deze gegevens wordt gekeken wat voor u de meest gunstige rente, hypotheekvorm en voorwaarden zijn

Bij Advies Nederland staat de klant centraal. U ontvangt altijd een passend advies op maat! Wij bieden u een eerste gratis adviesgesprek plus hypotheekadvies aan.

Besluit u om met ons het vervolg traject in te gaan? Ook dan wordt u gedurende het gehele traject persoonlijk en deskundig begeleid. assurantiekantoor de oude rijn

Assurantiekantoor en woekerpolissen

De woekerpolis affaire is helaas nog steeds niet ten einde. assurantiekantoor amsterdamHeeft u ooit een beleggingsverzekering afgesloten?

Er zijn vele soorten beleggingsverzekeringen. Wacht niet te lang en verdiep u in deze materie. Voorkom dat u later met een financiële tegenvaller wordt geconfronteerd.

Wat is de specialisatie van jullie assurantiekantoor?

Ons assurantiekantoor is gespecialiseerd in het ontwoekeren van woekerpolissen. Voor onze specialisten is iedere woekerpolis weer een uitdaging om te ontwoekeren.

Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij u heel veel geld kunnen besparen. Onze service is een kosteloze woekerpolis check.

Een check die u tijdens het gratis adviesgesprek krijgt aangeboden. Maak daar zo snel mogelijk gebruik van. Schrijf u bij ons in.

Verzekeringen assurantiekantoor 

Voor het afsluiten van alle soorten verzekeringen kunt u altijd bij ons assurantiekantoor terecht. Maar het is ook de moeite waard om uw lopende verzekeringen een keer goed te screenen. assurantiekantoor enschede

Zijn uw verzekeringen nog wel actueel?

Is de maandelijkse of jaarlijkse premie niet te hoog? Passen de voorwaarden nog bij uw huidige situatie? Heeft u geen lopende verzekeringen die elkaar overlappen?

Wij kunnen voor u checken wat u kunt besparen op al uw lopende verzekeringen. Wij hebben hier een kosteloze verzekeringscheck voor ontwikkeld.

U ontvangt een totaal overzicht van al uw lopende polissen

Per polis wordt de besparing van af- of oversluiten vermeld. Bent u al nieuwsgierig geworden naar wat u hierdoor kan besparen?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak met één van onze adviseurs.

Assurantiekantoor vinden

assurantiekantoor alkmaarU heeft op deze pagina kunnen lezen wat ons assurantiekantoor voor u kan betekenen.

Kort samengevat: deskundige en persoonlijke begeleiding op alle financiële gebieden.

Of het nu om hypotheken, verzekeringen of de woekerpolis gaat. Bij ons staat u, onze klant altijd centraal. Wij leveren maatwerk.

Maak een afspraak met ons assurantiekantoor!

Wij streven naar het verlagen van uw maand en/of jaarlasten met passende voorwaarden voor nu maar ook voor in de toekomst. Het eerste adviesgesprek bieden wij u kosteloos aan.

Wij beschikken over een landelijk netwerk met deskundige en ervaren specialisten en adviseurs. Wij hebben een landelijke dekking.

Waar u ook woont, wij komen bij u thuis voor een adviesgesprek. Onze advieskosten zijn transparant en voordelig. En ja, ook online bieden wij diverse mogelijkheden:

 • Het afsluiten van een hypotheek.
 • Diverse rekentools.
 • Honderden pagina’s met actuele informatie over financiële producten.

Wilt u ook lagere lasten? Wacht niet langer en maak een gratis afspraak!assurantiekantoor de vogel