Assurantiekantoor

Naast hypotheken is Advies Nederland ook de aangewezen partij om gratis te adviseren rondom al uw verzekeringsvraagstukken. Onze aangesloten assurantiekantoren adviseren u over uw huidige polissen of verzekeringen die u wenst af te sluiten voor de toekomst.

Wij zijn geheel onafhankelijk en nemen uw persoonlijke situatie dan ook altijd als uitgangspunt, en niet het belang van een grote verzekeraar.

Om het voor u beste resultaat te behalen vergelijken wij alle aanbieders, waarna u een persoonlijke, duidelijke terugkoppeling van ons krijgt met het advies voor uw wensen. Door onze landelijke dekking zijn wij altijd dichtbij, dus plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in!

Waarom in gesprek gaan met Advies Nederland?

De voordelen van Advies Nederland op een rij:

 • 100% onafhankelijk
 • Altijd een advies op maat
 • Online of bij u thuis
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Gratis & vrijblijvend 1ste gesprek!

Hoe werkt Advies Nederland?

Stap 1: Aanmelden

Via het contactformulier kunt u zich opgeven voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u nog vragen? U mag ons altijd mailen via info@adviesnederland.nl

Stap 2: Het adviesgesprek

Onze adviseur brengt uw mogelijkheden in kaart. Deze bevindingen stuurt hij of zij in een op maat gemaakt adviesrapport naar uw e-mailadres.

Stap 3: Bedenktijd

Na het eerste gesprek met onze adviseur krijgt u alle tijd om na te denken over ons voorstel. Heeft u nog aanvullende vragen? Geen probleem.

Stap 4: Bemiddeling

Bij akkoord gaat onze adviseur voor u aan de slag om uw aanvraag in orde te maken. Onze adviseur helpt u in iedere stap van het proces.

Hoe werkt Advies Nederland?

Stap 1: Aanmelden

Via het contactformulier kunt u zich opgeven voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u nog vragen? U mag ons altijd mailen via info@adviesnederland.nl

Stap 2: Het adviesgesprek

Onze adviseur brengt uw mogelijkheden in kaart. Deze bevindingen stuurt hij of zij in een op maat gemaakt adviesrapport naar uw e-mailadres.

Stap 3: Bedenktijd

Na het eerste gesprek met onze adviseur krijgt u alle tijd om na te denken over ons voorstel. Heeft u nog aanvullende vragen? Geen probleem.

Stap 4: Bemiddeling

Bij akkoord gaat onze adviseur voor u aan de slag om uw aanvraag in orde te maken. Onze adviseur helpt u in iedere stap van het proces.

De voordelen van het werken met een assurantiekantoor

Een assurantiekantoor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren over en afsluiten van verzekeringen. Er zijn veel voordelen verbonden aan het werken met een assurantiekantoor, zoals:

 1. Expertise: Assurantiekantoren hebben veel kennis en expertise op het gebied van verzekeringen. Zij kunnen u helpen om de juiste verzekeringen af te sluiten die passen bij uw persoonlijke situatie.
 2. Maatwerk: Een assurantiekantoor kan u helpen bij het op maat samenstellen van uw verzekeringspakket. Zo betaalt u alleen voor de verzekeringen die u echt nodig heeft.
 3. Gemak: Het werken met een assurantiekantoor kan u veel tijd besparen. Zij regelen alles voor u, van het afsluiten van verzekeringen tot het afhandelen van schadeclaims.
 4. Onafhankelijk advies: Assurantiekantoren zijn vaak onafhankelijk en niet gebonden aan een specifieke verzekeraar. Hierdoor kunnen zij u objectief adviseren en vergelijken zij verschillende verzekeraars met elkaar.

Wilt u een gratis aanvragen? Schrijf u dan meteen bij ons in!

Welke verzekeringen biedt een assurantiekantoor aan?

Een assurantiekantoor biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Enkele voorbeelden van een assurantieadviseur voor u kan betekenen:

 1. Autoverzekeringen: Een autoverzekering is verplicht in Nederland. Een assurantiekantoor kan u helpen bij het vinden van een passende autoverzekering.
 2. Inboedelverzekeringen: Een inboedelverzekering beschermt uw bezittingen tegen schade en diefstal. Een assurantiekantoor kan u helpen bij het vinden van de juiste inboedelverzekering.
 3. Aansprakelijkheidsverzekeringen: Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die u veroorzaakt aan anderen. Een assurantiekantoor kan u helpen bij het afsluiten van deze verzekering.
 4. Reisverzekeringen: Een reisverzekering biedt dekking bij onvoorziene gebeurtenissen tijdens uw reis. Een assurantiekantoor kan u helpen bij het vinden van de juiste reisverzekering.

Hoe vind ik het juiste assurantiekantoor?

Als u op zoek bent naar een assurantiekantoor, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Enkele tips zijn:

 1. Expertise: Kies voor een assurantiekantoor dat gespecialiseerd is in de verzekeringen die u nodig heeft.
 2. Betrouwbaarheid: Kijk naar de reputatie van het assurantiekantoor en lees reviews van andere klanten.
 3. Persoonlijke benadering: Kies voor een assurantiekantoor dat persoonlijk contact belangrijk vindt en u helpt bij het op maat samenstellen van uw verzekeringspakket.
 4. Onafhankelijkheid: Kies voor een assurantiekantoor dat onafhankelijk is en niet gebonden is aan een specifieke verzekeraar.

Hoe kan een assurantiekantoor mij helpen bij het afhandelen van een schadeclaim?

Als u schade heeft geleden en u heeft een verzekering afgesloten, dan kan een assurantiekantoor u helpen bij het afhandelen van de schadeclaim. Enkele stappen die zij kunnen ondernemen zijn:

 1. Advies geven: Een assurantiekantoor kan u adviseren over de stappen die u moet nemen om de schade te claimen.
 2. Schade melden: Het assurantiekantoor kan namens u de schade melden bij de verzekeraar.
 3. Schade-expert inschakelen: Bij grote schades kan het assurantiekantoor een schade-expert inschakelen om de omvang van de schade vast te stellen.
 4. Schade afhandelen: Het assurantiekantoor kan namens u de schade afhandelen en ervoor zorgen dat u een passende vergoeding ontvangt.

Wat zijn de kosten van het werken met een assurantiekantoor?

De kosten van het werken met een assurantiekantoor kunnen verschillen per kantoor en per type verzekering.

In sommige gevallen betaalt u een vast bedrag voor het afsluiten van een verzekering of het op maat samenstellen van uw verzekeringspakket. In andere gevallen betaalt u een percentage van de premie die u betaalt voor uw verzekering(en).

Het is daarom belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken met het assurantiekantoor over de kosten. Vraag ook altijd in een adviesgesprek naar de voorwaarden en de kosten van de verzekering(en) die u afsluit.

Waarom is het belangrijk om regelmatig uw verzekeringen te laten controleren?

Het is belangrijk om regelmatig uw verzekeringen te laten controleren door een assurantiekantoor. Enkele redenen hiervoor zijn:

 1. Veranderingen in uw persoonlijke situatie: Als er veranderingen plaatsvinden in uw persoonlijke situatie, zoals een verhuizing of gezinsuitbreiding, dan kan het zijn dat uw verzekeringen niet meer passen bij uw situatie.
 2. Nieuwe verzekeringen: Als u nieuwe bezittingen heeft gekocht, zoals een auto of een boot, dan heeft u hier mogelijk nieuwe verzekeringen voor nodig.
 3. Kostenbesparing: Door uw verzekeringen regelmatig te laten controleren, kunt u mogelijk kosten besparen door over te stappen naar een goedkopere verzekeraar of door bepaalde verzekeringen op te zeggen.

Een assurantiekantoor kan u helpen bij het controleren van uw verzekeringen en het op maat samenstellen van uw verzekeringspakket.

Wacht niet langer en maak een gratis afspraak!