Overbruggingskrediet 2023

Heb je al een nieuwe woning gekocht voordat de oude verkocht is?

Dan kunnen er wellicht financieringsproblemen ontstaan. Voorkom dit met een overbruggingskrediet.

Zeker als je de overwaarde van de oude woning wilt gaan gebruiken om de nieuwe te financieren.

Om de overwaarde niet direct beschikbaar is, kun je een overbruggingskrediet afsluiten.

Via Advies Nederland kun je dit doen tegen een laag tarief en uitstekende voorwaarden. In eerste instantie zullen wij alle aanbieders onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Schrijf je hier in voor een gratis adviesgesprek.

Wilt u de rente overbruggingskrediet vergelijken?

Dit zorgt voor besparingen die er niet om liegen. De verschillen tussen banken en verzekeraars, kunnen namelijk erg oplopen.Overbruggingskrediet

Omdat het vaak droge stof is bieden wij iedereen de optie tot een persoonlijk adviesgesprek over de overbruggingshypotheek.

Vraag direct een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan via het contactformulier!

Wat is een overbruggingskrediet?

Veel mensen met winst uit de verkoop van de oude woning, willen deze gebruiken om een nieuwe koopwoning mee aan te schaffen.

Het kan zijn dat de verkoop van je eigen woning wat langer duurt dan verwacht. Er is dus tijdelijk een aanvullende lening nodig om de tussenliggende periode op te vangen.

Hiervoor gebruikt men een krediet om te overbruggen

De overwaarde kun je namelijk pas krijgen als de eerste woning is verkocht. Voor veel mensen is de overbruggingsperiode te lang. Er kan hierdoor een probleem ontstaan.

Om dit te voorkomen kunt u een overbruggingskrediet gebruiken. Welke aanbieder de laagste rente vraagt zoeken wij graag voor u uit.

Onze expertise ligt namelijk op het gebied van hypotheken, geld lenen en kredieten. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan. Onze adviseur neemt dan vrijblijvend alle mogelijkheden met u door.

Overbruggingskrediet berekenen

Wilt u de rente van een overbruggingskrediet berekenen? Maak dan gebruik van de nieuwste tool van Advies Nederland. Ook kunnen wij per mail drie kosteloze offertes verstrekken.

Het is ons om het even. Op elke mogelijke manier willen wij onze klanten, voorzien van een onafhankelijk maatadvies. Hierdoor kunnen de maandlasten relatief laag blijven.

Een ander belangrijk punt zijn de algemene voorwaarden per product. Dit zijn allemaal zaken die voor u zullen nakijken. Het aanschaffen van een nieuwe woning is vaak tijdrovend.

Onafhankelijk overbruggingskrediet advies

Onze hulp kan er voor zorgen dat alle financiële zaken inzichtelijk worden in een handomdraai. Een overbruggingskrediet nieuwbouw afsluiten?

Lees met over nieuwbouwwoningen.

De software die Advies Nederland gebruikt is vooruitstrevend. Zeer overzichtelijk en door iedereen te volgen. Wij kunnen elk krediet voor u vergelijken in elke minuten.

Hoe werkt een overbruggingshypotheek?

Neem dan contact met ons op. Er staat altijd een adviseur van ons voor u klaar! Kan ik ook een overbruggingskrediet zonder hypotheek? Nee dat zal niet gaan.

Het is bedoeld als overbrugging tussen twee woningen. Je wilt namelijk niet met dubbele kosten opgescheept zitten. Op deze manier kunt u zichzelf beschermen.

Overbruggingskrediet berekenen

Overbruggingskrediet afsluiten

Zijn de kosten van een overbruggingskrediet aftrekbaar? Wij hebben diverse aanbieders in onze portefeuille zitten. Hierdoor kunnen wij een overbruggingskrediet afsluiten tegen een zeer scherp tarief.

Onze kosten zijn laag en altijd transparant. Omdat de voorwaarden per hypotheekverstrekker kunnen verschillen, zal onze adviseur een complete analyse maken.

In ons adviesrapport zullen wij altijd de wensen van de klant, centraal stellen. Ook de looptijd kan per krediet verschillen. Er kan gekomen worden voor een periode van zes maanden tot wel twee jaren.

Wat als ik mijn oude woning maar niet verkoop?

Ook als de oude woning binnen deze periode nog niet is verkocht, dan zijn er mogelijkheden. Het is wel belangrijk dat u tijdig aan de bel trekt.

Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat een overbruggingskrediet wordt verlengd.

Wilt u een krediet afsluiten of oversluiten?

Dan kunt u altijd rekenen op de professionele begeleiding van onze hypotheekadviseurs. Ook de kosten zijn aftrekbaar. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan.

Kosten overbruggingskrediet Kosten overbruggingskrediet

Wat is het overbruggingskrediet rentepercentage? Aan het afsluiten van een overbruggingskrediet zitten kosten.

Er is rente verschuldigd aan de hypotheekverstrekker. Gelukkig is de rente over het krediet wel fiscaal aftrekbaar in box 1.

Overbruggingskrediet voorwaarden

De voorwaarde die hieraan gesteld wordt, is dat u het krediet gebruikt voor uw hoofdverblijf. Er zijn ook nog aanvullende kosten zoals de notaris en afsluitkosten.

Onze tarieven voor het adviseren en bemiddelen van een krediet zijn uiterst scherp.

Wilt u meer weten over het rentepercentage?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.