Rentemiddeling spaarhypotheek 2023

Hier kun je rentemiddeling spaarhypotheek online berekenen.

Start hier meteen de berekening.

Het betreft een onafhankelijke check waarbij je meteen de uitslag krijgt.

Heb je vragen over rentemiddeling bij een spaarhypotheek?

Dan kun je ook gebruik maken van een gratis hypotheekgesprek.

Vraag er direct één aan via het contactformulier.

Loont rentemiddeling spaarhypotheek of niet?

Dagelijks krijgen wij de vraag: is rentemiddeling geschikt voor een spaarhypotheek?

Er zijn veel dingen die je kunt doen met een spaarhypotheek maar daar hoort middelen niet bij.

Rentemiddeling spaarhypotheek is vanwege twee redenen geen verstandige keuze:

  • De polis die aan je spaarhypotheek is gekoppeld staat gelijk aan de hypotheekrente. Met een spaarhypotheek (kort door de bocht) hoop je op een hoge rente. Je bouwt dan namelijk meer om.
  • Er zijn hypotheekvormen die (op dit moment) meer opleveren dan een spaarhypotheek. Wederom komt dit vanwege de lage rentepercentages. Deze zijn gewoon niet gunstig voor spaarhypotheken.

Spaarhypotheek rentemiddeling verliest van oversluiten

Het beste kun je de spaarhypotheek oversluiten naar een andere hypotheekvorm. Welke dat moet worden is afhankelijk van je hypotheekwensen.

Een voorbeeld van een zeer populaire vorm is de annuïteitenhypotheek. Een solide hypotheek die baat heeft bij een lage rentestand. Vraag dan een gratis hypotheekrente check bij ons aan!

Meer weten over deze hypotheekvorm?

Bekijk dan alle oversluitmogelijkheden van een spaarhypotheek.

rentemiddeling spaarhypotheek

Hoe werkt rentemiddeling spaarhypotheek berekenen?

Over het algemeen raden wij rentemiddeling af.

Je neemt namelijk een gemiddelde hypotheekrente. De boeterente hierover zal gespreid worden over de resterende looptijd.

Niet erg interessant dus. Iedereen die zich verdiept in de materie zal zien dat oversluiten beter is. Zeker als je openstaat voor een lange termijn visie.

Wilt u snel besparen en later de consequentie ervaren? Dan kunt u gaan voor middelen. Iedereen met een gezond verstand raden wij rentemiddeling spaarhypotheken af.

Spaarhypotheken zijn niet geschikt voor rentemiddeling

Het is zelf volstrekte waanzin om deze optie überhaupt te overwegen. Advies Nederland zal je aanvraag ook niet in behandeling nemen. Wij staan wel open om je de alternatieve te laten zien.

Deze zullen je helpen om je hypotheek aanzienlijk te verbeteren. Wat is rentemiddeling? Maak gebruik van onze expertises en vraag vandaag nog een kosteloze hypotheekafspraak aan.

Gebruik hiervoor ons contactformulier. Aanmelden kan binnen 5 minuten geregeld worden. Meer weten?

Bekijk dan alle voordelen en nadelen van een spaarhypotheek.

Rentemiddeling bankspaarhypotheek

Zoals eerder aangegeven is rentemiddeling spaarhypotheek onzin. Maar hoe maak je dan wel gebruik van die uiterst gunstige rente? Het begint allemaal met een inventarisatie van een wensen.

Onze hypotheekadviseur zal bekijken wat voor hypotheek het beste bij u aansluiten. Daarna zal de hypotheekrente vergeleken moeten worden tussen alle geldverstrekkers.

Gratis rentemiddeling spaarhypotheek advies

Wij kunnen namelijk een onafhankelijke hypotheekanalyse maken. Elke dag helpen wij consumenten met besparingen tot wel 50 procent van de hypotheeklasten.

Daarnaast kunnen wij goedkoop de spaarhypotheek omzetten naar een annuïteitenhypotheek.

Overigens kan dat ook een lineaire hypotheek worden.

In de basis gaat erom dat u een aanzienlijke vooruitgang boekt. Hier helpen wij dan ook graag mee. Meldt u snel bij ons aan voor een kosteloze hypotheekrente check!