Nieuwe rentevaste periode

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een nieuwe rentevaste periode. Uitleg en voorbeelden. Aan het einde van je rentevaste periode zal de bank een nieuw voorstel doen.

In veel gevallen zal dat niet de beste aanbieding zijn. Ook het advies zal te allen tijden eenzijdig zijn. Dat komt omdat bank A nooit zegt dat je beter naar bank B kunt gaan.

Voor zulke adviezen moet u bij Advies Nederland zijn. Wij zullen onafhankelijk alle hypotheekverstrekkers op hypotheekrente met elkaar vergelijken. Advies nodig?

Schrijf je in voor een gratis adviesgesprek.

Nieuwe rentevaste periode kiezen

Een zeer interessante optie voor iedereen waarvan de nieuwe rentevaste periode in zicht is. De mogelijke besparingen kunnen uitzonderlijk zijn. Nieuwe rentevaste periode

De verschillen tussen de aanbieders is namelijk groot. Maak gebruik van die onderhandelingspositie. Daar zult u nog jarenlang profijt van ondervinden.

Einde rentevaste periode aflossingsvrije hypotheek in zicht?

Of heeft u een andere hypotheekvorm die tegen het einde aan loopt? Vraag dan ook kosteloos adviesgesprek aan!

Onze adviseur kan u helpen gegarandeerd helpen aan de laagste maandlasten van Nederland.

Nieuwe rentevaste periode afsluiten

In de meeste gevallen krijg je bij een bestaande hypotheek drie maanden van te voren bericht. Daarna moet je een nieuwe rentevaste periode kiezen.

Nieuwe rentevaste periode

Vroeger hanteerde men een maand maar dat is gerechtelijk opgerekt. Hierdoor kunt u voldoende tijd om een weloverwogen beslissing te nemen.

Nieuwe rentevaste periode looptijd

Onze hypotheekadviseur ziet echter direct welke mogelijkheden u hebt. Dat is het voordeel als je er dagelijks mee bezig bent.

Ook ons vernieuwde systeem is een verademing voor velen. Binnen no time maakt deze inzichtelijk op welke manier u kunt besparen.

Wie wilt er niet de laagst mogelijke hypotheeklasten?

Wij leven toch in een periode waar elke euro zwaar telt. Laat staan duizenden.

Er zijn ook opties als de einde rentevaste periode nog even duurt.

Je kunt dan gewoon de hypotheek omzetten alleen zul je te maken krijgen met een boeterente.

Iets wat consumenten onnodig onrustig maakt. Mijn rentevaste periode loopt af overstappen of niet? Vraag om een kosteloos advies. Schrijf u direct bij ons in.

Nieuwe rentevaste periode hypotheek Nieuwe rentevaste periode hypotheek

Je rentevaste periode loopt af, wat moet je doen?

Er zijn verschillende opties:

  • Je accepteert het rentevoorstel van de geldverstrekker
  • Je gaat op onderzoek en vraag overal hypotheekoffertes aan
  • Alles wordt gratis voor je uitgezocht door een adviseur van Advies Nederland

Nieuwe rentevaste periode kiezen

Welke keuze je ook maakt er valt hoogstwaarschijnlijk veel voordeel te behalen. De rente heeft historisch gezien nog nooit zo gunstig gestaan. Gaat u binnenkort een nieuwe hypotheek afsluiten?

Laat u dan deskundig adviseren door een erkende hypotheekadviseur. Onze organisatie heeft dat soort specialisten in elke stad. Iedereen kan dus gebruik maken van onze dienstverlening.

Hebt u nog geen besluit genomen over uw nieuwe rentevaste periode? Dan doen wij u graag een voorstel. Aan onze hypotheekrente voorstellen zitten geen verplichtingen.

Advies nieuwe rentevaste periode

Het is een vrijblijvende manier om toegang te krijgen tot de beste hypotheek instellingen van dit moment. Uw rentevaste periode loopt af van ABN AMRO, ING of de Rabobank?

Laat ons alle banken onafhankelijk met elkaar vergelijken. Daar komt altijd de beste rentedeal uit!

Nieuwe rentevaste periode spaarhypotheek

Mijn rentevaste periode loopt af spaarhypotheek. Wat kan ik het beste doen?

In de basis is een spaarhypotheek een goede hypotheekvorm.

Zeker in vergelijking met aflossingsvrije of beleggingshypotheken. Toch is er een dikke maar.

Maak snel gebruik van de lage rentestand

Niemand had kunnen verwachten dat de hypotheekrente zo zou kelderen. Een groot nadeel voor iedereen met een spaarhypotheek. De hoge rentes zijn bij dat soort hypotheekvormen juist gunstig. Een lage in ieder geval niet.

Daarom willen vele de spaarhypotheek omzetten naar annuïteiten. Let dus op bij het uitkiezen van een nieuwe rentevaste periode. Aan een verkeerde keuze zult u anders lang vastzitten.

Welke looptijd zal ik nemen?

De meeste mensen gaan namelijk voor de hypotheekrente 10 jaar vast periode. In sommige gevallen zelfs langer. Eenmaal afgesloten is er geen weg terug de komende jaren.

Dat zou anders erg duur worden. De bank zal een maximale boeterente berekenen. Het is dus verstandig om het in één keer goed te doen.

Ontdek nu de beste looptijd van een hypotheek.