Nieuwe rentevaste periode 2017-09-02T12:52:41+00:00

Nieuwe rentevaste periode

Aan het einde van je rentevaste periode zal de bank een nieuw voorstel doen. In veel gevallen zal dat niet de beste aanbieding zijn. Ook het advies zal te allen tijden eenzijdig zijn. Dat komt omdat bank A nooit zegt dat je beter naar bank B kunt gaan. Voor zulke adviezen moet u bij Advies Nederland zijn. Wij zullen onafhankelijk alle hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijken. Een zeer interessante optie voor iedereen waarvan de nieuwe rentevaste periode in zicht is.

De mogelijke besparingen kunnen uitzonderlijk zijn. De verschillen tussen de aanbieders is namelijk groot. Maak gebruik van die onderhandelingspositie. Daar zult u nog jarenlang profijt van ondervinden. Overigens kunt u via ons kosteloos en onafhankelijk de hypotheekrente vergelijken.

Voor een persoonlijk en gratis gesprek kunt u zich aanmelden via het contactformulier!
Nieuwe rentevaste periode

Nieuwe rentevaste periode afsluiten

In de meeste gevallen krijg je bij een bestaande hypotheek drie maanden van te voren bericht. Daarna moet je een nieuwe rentevaste periode kiezen. Vroeger hanteerde men een maand maar dat is gerechtelijk opgerekt. Hierdoor kunt u voldoende tijd om een weloverwogen beslissing te nemen. Onze hypotheekadviseur ziet echter direct welke mogelijkheden u hebt.

Dat is het voordeel als je er dagelijks mee bezig bent. Ook ons vernieuwde systeem is een verademing voor velen. Binnen no time maakt deze inzichtelijk op welke manier u kunt besparen. En wie wilt er niet de laagst mogelijke hypotheeklasten? Wij leven toch in een periode waar elke euro zwaar telt. Laat staan duizenden.

Er zijn ook opties als de einde rentevaste periode nog even duurt. Je kunt dan gewoon de hypotheek omzetten alleen zul je te maken krijgen met een boeterente. Iets wat consumenten onnodig onrustig maakt.

Nieuwe rentevaste periode hypotheek Nieuwe rentevaste periode hypotheek

Je rentevaste periode loopt af, wat moet je doen? Er zijn verschillende opties:

  • Je accepteert het rentevoorstel van de geldverstrekker
  • Je gaat op onderzoek en vraag overal hypotheekoffertes aan
  • Alles wordt gratis voor je uitgezocht door een adviseur van Advies Nederland

Nieuwe rentevaste periode kiezen

Welke keuze je ook maakt er valt hoogstwaarschijnlijk veel voordeel te behalen. De rente heeft historisch gezien nog nooit zo gunstig gestaan. Gaat u binnenkort een nieuwe hypotheek afsluiten? Laat u dan deskundig adviseren door een erkende hypotheekadviseur. Onze organisatie heeft dat soort specialisten in elke stad. Iedereen kan dus gebruik maken van onze dienstverlening.

Hebt u nog geen besluit genomen over uw nieuwe rentevaste periode? Dan doen wij u graag een voorstel. Aan onze hypotheekrente voorstellen zitten geen verplichtingen. Het is een vrijblijvende manier om toegang te krijgen tot de beste hypothecaire instellingen van dit moment.

Nieuwe rentevaste periode spaarhypotheek

In de basis is een spaarhypotheek een goede hypotheekvorm. Zeker in vergelijking met aflossingsvrije of beleggingshypotheken. Toch is er een dikke maar. Niemand had kunnen verwachten dat de hypotheekrente zo zou kelderen. Een groot nadeel voor iedereen met een spaarhypotheek. Een hoge rente is bij dat soort hypotheekvormen juist gunstig.

Een lage in ieder geval niet. Daarom willen vele de spaarhypotheek omzetten naar annuïteiten. Let dus op bij het uitkiezen van een nieuwe rentevaste periode. Aan een verkeerde keuze zult u anders lang vastzitten. De meeste mensen gaan namelijk voor de hypotheekrente 10 jaar vast periode. In sommige gevallen zelfs langer. Eenmaal afgesloten is er geen weg terug de komende jaren. Dat zou anders een dure aangelegenheid worden. De bank zal een maximale boeterente berekenen. Het is dus verstandig om het in één keer goed te doen.

Maak gebruik van onze expertises. Schrijf u snel bij ons in!