Mijn rentevaste periode loopt af

Uw rentevaste periode loopt af. Dan zijn er een paar dingen die je kunt doen.

In dit artikel nemen wij door hoe u het beste kunt omgaan met een einde rentevaste periode.

Lees hier alles over looptijden

Wilt u liever persoonlijk geholpen worden?

Dan kunt u zich bij ons aanmelden voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek bij u thuis.

Mijn rentevaste periode loopt af afwachten of oversluiten?

Wanneer u een hypotheek afsluit, krijgt u te maken met verschillende keuzes. U moet kiezen voor een hypotheekvorm. Daarnaast kiest u voor een variabele of een vaste rente. Rentevaste periode loopt af

Een variabele rente is per maand verschillend. Dit is afhankelijk van het op dat moment geldende rentepercentage.

Bij een vaste rente zet u uw maandelijkse rentepercentage vast.

Elke maand betaald u dan dezelfde hypotheekrente

Deze rente zet u vast gedurende een rentevaste periode. Deze kiest u zelf. Maar, de rentevaste periode loopt af. Wat doet u dan? Zoek niet verder!

Advies over uw nieuwe rentevaste periode

Advies Nederland heeft alle informatie die u nodig heeft. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van de hypotheek en rente. Samen met u kijken wij naar uw mogelijkheden.

Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Wilt u meteen een persoonlijk gesprek? Laat dan nu uw gegevens achter. Wij komen vandaag nog bij u terug.

Een eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend. Aanvragen dus! Extra informatie nodig?

Bekijk dan alle regels van een rentevaste periode kiezen.

Hypotheek rentevaste periode loopt af

De hypotheek rentevaste periode loopt af. Wat betekent dit voor u?

Een rentevaste periode is de looptijd waarin de hypotheekrente die u betaalt, vaststaat.

Gedurende deze tijd betaalt u hetzelfde percentage aan rente. U kunt uw rente bijvoorbeeld 10 jaar of 20 jaar vastzetten. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie en wensen.

Wanneer deze periode afloopt, komt u opnieuw voor keuzes te staan. Onze hypotheekadviseur kan u helpen op deze te maken. Schrijf u bij ons in voor een gratis adviesgesprek.

Hypotheek rentevaste periode loopt af

Blijft u bij uw huidige hypotheek?

Of passen de voorwaarden niet meer bij uw voorkeuren? Uw hypotheekverstrekker komt ongeveer 3 maanden voor het einde met een nieuw voorstel.

Hierin zullen een nieuw rentepercentage en een nieuwe rentevaste periode staan.

Wij vinden het belangrijk dat u dit voorstel goed laat controleren door een onafhankelijke partij.

Het is mogelijk dat u een beter aanbod kunt krijgen

Ook is onderhandelen met de bank mogelijk. Laat u dus niet zomaar afschepen. Uw wensen zijn namelijk het meest belangrijk.

Is uw einde rentevaste periode aflossingsvrije hypotheek in zicht?

Dan zijn er volop mogelijkheden! Deze leggen wij u graag vrijblijvend uit. Onze hypotheekadviseur komt dan bij u lang voor een gratis adviesgesprek. Meld u bij ons aan!

Rentevaste periode loopt af verlengen

De rentevaste periode loopt af en uw bank komt met een nieuw voorstel. U staat dan voor een keuze. Ga ik verlengen of laat ik mijn hypotheek oversluiten?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van uw situatie. Deze kan dus niet gemakkelijk beantwoord worden. Het is allereerst belangrijk om een goed beeld te krijgen van de gevolgen.

In dit voorstel geeft de bank aan welk percentage geldig is en voor welke rentevaste periode deze gunstig zal zijn. Natuurlijk handelt de bank uit eigenbelang.

Een beter aanbod is dan ook altijd mogelijk!

Wij kunnen samen met u bekijken of een betere hypotheekrente mogelijk is. Heeft u nog steeds de juiste hypotheekvorm en voorwaarden?

Hoeveel u kunt aflossen en voldoet uw hypotheek aan de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Zo kunt u een zo veilig en optimaal mogelijk aanbod realiseren.

Rentevaste periode loopt af overstappen

Het verlengen van uw huidige hypotheek kan een goede optie zijn. Rentevaste periode loopt af spaarhypotheek? Dan is het belangrijk dat u zich houdt aan de voorwaarden.

Met dat betreft kun je een spaarhypotheek beter oversluiten.

Hoeveel levert mij dit op? Laat u vrijblijvend informeren over de voordelen door onze hypotheekadviseur. Schrijf u bij ons in!

Rentevaste periode loopt af aflossen

Rentevaste periode loopt af aflossen

Wilt u aan een einde rentevaste periode aflossen? Het is natuurlijk mogelijk om af te lossen. U hoeft dan immers geen boeterente te betalen.

Een boeterente is een bedrag dat u moet betalen aan uw bank. Dit gebeurt wanneer u eerder dan gepland aflost.

Wanneer er dan een rente geldt die lager is dan de rente die u heeft vastgezet, loopt de bank inkomsten mis. Deze inkomsten moeten gecompenseerd worden.

Moet er altijd gecompenseerd worden?

Na de rentevaste periode hoeft dit niet meer. Uw rentevaste periode loopt af en u wilt aflossen. Dit kan als gevolg hebben dat u in de toekomst lagere maandlasten heeft.

Het is belangrijk dat u nadenkt over uw financiën. Kan ik dit geld wel missen? U wilt niet in de problemen komen te zitten. Samen met onze adviseurs kunt u nagaan of deze keuze verstandig is.

Het kan enorme financiële voordelen met zich meebrengen!

Uw rentevaste periode loopt af ING, ABN AMRO of Rabobank? Laat u dan door ons informeren. Wij garanderen de laagste maandlasten en beste hypotheekvoorwaarden. Schrijf u bij ons in.

Rentevaste periode loopt af oversluiten

Natuurlijk is het mogelijk om uw hypotheek te laten oversluiten. Uw situatie kan veranderd zijn, waardoor een andere hypotheek beter aansluit. U moet daarbij wel rekenen op oversluitkosten.

Dit zijn onder andere kosten voor een notaris en een hypotheekadviseur.

Tegenwoordig is uw omzetten van uw aflossingsvrije hypotheek eenvoudig.

Dit houdt in dat u zonder de hulp van een hypotheekadviseur die alles voor u regelt, zelf via internet uw hypotheek aanpast.

Dit noemen wij de execution only hypotheek.

Rentevaste periode loopt af binnenkort

Uw hypotheek oversluiten kan tegenwoordig nog maar naar een aantal vormen: de annuïteitenhypotheek of de lineaire hypotheek. Zo wordt het simpel om zelf het werk te doen en kosten te besparen.Rentevaste periode loopt af tips

U kunt dit ook doen via onze website. Onze software zal u stap voor stap begeleiden. Zo maakt u een optimale keuze. Wilt u liever een persoonlijk gesprek?

Uw rentevaste periode loopt af en dit is het ideale moment. Tijdens een gesprek van een uur gaat onze adviseur alle mogelijkheden langs.

Rentevaste periode loopt af tips

Wij willen u enkele tips meegeven.

Uw rentevaste periode openbreken komt veel bij kijken!

Het is aan te raden om in de gaten te houden wanneer uw rentevaste periode afloopt.

Op die manier kunt u op tijd gaan kijken naar de mogelijkheden die u heeft. U kunt op uw gemak alle gegevens bij elkaar zoeken. Onze adviseur kan dan een compleet overzicht voor u maken.

Wanneer uw bank een voorstel doet en u laat niets van zich horen, zal deze automatisch ingaan. Dit wilt u niet! Het is van uiterst belang dat u het voorstel laat controleren.

Krijg gegarandeerd het beste rentevoorstel

U wilt verzekerd zijn van een zo optimaal mogelijk aanbod. Bedenk u ook dat het oversluiten van een hypotheek geld kost. Het is mogelijk dat dit voor u niet voordelig zal zijn. Laat u goed informeren!

U kunt namelijk veel geld besparen. Wij willen dit graag controleren middels een gratis hypotheekcheck. Meld u meteen bij ons aan via het contactformulier.

Onafhankelijk advies rentevaste periode loopt af

Kies voor Advies Nederland wanneer u op zoek bent naar professioneel hypotheekadvies! Onze adviseurs zijn dankzij jarenlange ervaring experts op dit gebied.

Wij zijn daarnaast trots op het feit dat wij onafhankelijk advies geven. Ons bedrijf is niet gelieerd aan een bank of verzekeraar en kan om die reden alle opties objectief met elkaar vergelijken.

Hypotheekadviseurs moeten zich houden aan de Wet van Financieel Toezicht. Zij moeten in het bezit zijn van een vergunning. Dit kunt u online controleren via de AFM website.

Gratis rentevaste periode loopt af advies

Dit betekent onder andere dat zij moeten voldoen aan strenge richtlijnen wat betreft opleiding en ervaring. Onze hypotheekadviezen voldoen daarnaast vanzelfsprekend aan alle wetten.

Uw rentevaste periode loopt af en u wilt de juiste keuze maken. Samen met onze adviseurs wordt dit mogelijk! Laat uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina.

Wij nemen dan vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak! Deze is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Maak er zo snel mogelijk gebruik van en schrijf u direct in.

Belangrijke blogs

Hypotheken

Hypotheekvormen

Rentestanden

Leningen

Financieren

Nieuwbouwprojecten
Adviseur aanmelden
Gratis adviesgesprek