Hypotheekrente wijzigen2018-07-01T19:57:02+00:00

Hypotheekrente wijzigen

Het is voor woningbezitters een gunstige tijd. Dat heeft een aantal redenen. Allereerst natuurlijk de lage hypotheekrente. Een ander belangrijk punt zijn de nieuwe hypotheekvormen. Je kunt dus op meerdere manieren een hypotheek verbeteren. Een simpel voorbeeld daarvan is de hypotheekrente wijzigen.

Deze stap is interessant voor iedereen die lagere maandlasten wilt. De vraag is eerder wie wil dat niet? De enige groep die hierop zal antwoorden zijn de bezitters van een spaarhypotheek. Zij willen niets liever dan een stijgende rente.

De rest van Nederland hoopt om een dalende hypotheekrente. Je ziet dan ook hypotheekrente wijzigingen massaal aangevraagd worden. Advies Nederland wil graag iedereen de kans bieden op een onafhankelijk maatadvies. Vanwege deze reden zijn wij te vinden door heel het land. 

Wij helpen mensen kosteloos en vrijblijvend met onze hypotheek check. Deze kan iedereen aanvragen via het contactformulier. Wacht geen dag langer en verlaag die hoge hypotheeklasten! 

Wil je ook besparen? Bekijk dan alle wat je moet weten over de actuele hypotheekrente.

Tussentijds je hypotheekrente wijzigenHypotheekrente wijzigen

Alles valt en staat met de rentevaste periode. Wanneer loopt deze af? Lang lopende rentes zijn namelijk moeilijk te wijzigen. Dat gaat altijd gepaard met een boeterente.

Gelukkig kunnen de meeste woningeigenaren gewoon aanpassingen doorvoeren. Zijn moeten vaak nog maar een paar jaar voordat hun einde rentevaste periode is aangebroken. 

Dat soort hypotheken zijn prima te wijzigen. De boete valt dan niet eens op ten op zichten van de voordelen. Wij verbazen ons wel eens over het antwoord van de bank.

Consumenten zijn vaak in shock na dat telefoontje. Direct bellen ze ons met allerlei vragen. Mijn bank zegt dat ik niet moet oversluiten vanwege een boete! Natuurlijk zegt de bank dat. Hij wil dat u nog jarenlang de allerhoogste hypotheekrente betaald.

Meldt u eens aan. Bekijk de voordelen van een hypotheekrente online wijzigen. Het gaat al snel om besparingen van enkele duizenden euro’s per jaar.

Bestaande hypotheekrente wijzigen Bestaande hypotheekrente wijzigen

Wil je de hypotheekrente wijzigen op een bestaande hypotheek? Of een hypotheek omzetten bij dezelfde bank? Dan staat ons team voor je klaar. Er zal gestart worden met een inventarisatie.

Onze adviseur zal al uw hypotheekwensen noteren. Later zal hij deze verwerken in een deskundig hypotheekadvies. Er komt dus een hypotheek op maat. Deze gaat vele jaren mee!

Daarna zullen wij de hypotheekrente vergelijken. Dat is een zeer belangrijke stap. Op deze manier kom je der namelijk achter wie de goedkoopste hypotheekverstrekker is. Is dat je eigen bank? Of zijn er andere banken die lagere maandlasten garanderen?

Informatie die bij een hypotheekrente wijzigen cruciaal zijn. Een andere optie die zal worden bekeken is rentemiddeling. Dat is het aanpassen van je hypotheekrente bij de eigen bank. Met deze nieuwe ontwikkeling kunnen wij een hoop woningeigenaren blij maken.

Zonder al te veel poes pas toch je hypotheekrente wijzigen. Ook bieden steeds meer partijen het middelen van een hypotheekrente aan. Advies Nederland kan namens alle banken deze middeling uitvoeren.

Wilt u een rentevaste periode tussentijds wijzigen? Wij kunnen uw hypotheekrente aanpassen. Vraag dan direct een kosteloos gesprek aan. 

Vervroegd een hypotheekrente wijzigen

Soms worden consumenten iets te enthousiast. Ze hebben recent de rente vaste gezet maar willen nu alweer wijzigen. Dat gaat gewoon niet. Je hypotheek rentevast periode moet gewoon vijftig procent of meer voorbij zijn. Anders wordt het wel een heel moeilijk verhaal.

Een ander dingetje is dat wij u dan ook niet zullen helpen. Bij ons kun je alleen een hypotheek oversluiten als er grote voordelen behaald kunnen worden. Een paar euro besparen is al die moeite gewoon niet waard. Je moet het als klant ook gewoon niet willen.

Het is de kosten van het advies en de bemiddeling niet waard. Uiteraard is er wel een goedkoper alternatief beschikbaar. Je kunt de hypotheek online oversluiten. Dat scheelt je echt enorm in de portemonnee. Ook werken zij op een no cure no pay basis.

Alleen bij voordeel zullen zij de omzetting in werking zetten. Kan ik mijn ABN AMRO aflossingsvrije hypotheek omzetten naar een andere hypotheekvorm? Ja dat kan! Wij kunnen alle hypotheekvormen van alle geldverstrekkers aanpassen.

Denk aan een hypotheekvorm wijzigen Rabobank. Meer weten? Schrijf je in voor een gratis adviesgesprek.