Uitvaartverzekering2018-07-10T13:43:02+00:00

Uitvaartverzekering

De enige verzekering die je zeker zult nodig hebben is de uitvaartverzekering. Veel mensen denken te besparen door pas op later leeftijd te verzekeren. Dit is helaas niet het geval want het totaalbedrag wordt verdeeld over een kortere looptijd.

Wat betekend dat de premie gigantisch veel hoger zal liggen op latere leeftijd. Het is dus zeer verstandig om direct een levensverzekering af te sluiten. Mocht het noodlot toeslaan dan zitten de nabestaande tenminste niet met hoge kosten.

Een gemiddelde begrafenis kost toch zo een € 7000,-. Een bedrag wat niet iedereen standaard op de rekening heeft staan. Op het moment dat u niet verzekerd bent, dan zullen de nabestaande het bedrag moeten ophoesten.

Doen zij dit niet dan wordt het een zeer treurig afscheid. Dit kan niet de bedoeling zijn aangezien iedereen een waardig afscheid verdiend. Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten of een dure oversluiten? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met onze uitvaartspecialist. 

Uitvaartverzekering vergelijken

Elke uitvaartverzekering vergelijken op maandpremie? Wij zullen elke uitvaartverzekering vergelijken op voorwaarden en premie. Dit zorgt voor een goede dekking tegen een scherpe premie.

Door een deskundige vergelijking te maken, kunt u meestal flink besparen. Veel verzekeraars hanteren namelijk verschillende premietabellen. Wij controleren alle verzekeringen op:Uitvaartverzekering

  • Premietarieven
  • Beste voorwaarden
  • Theoretische looptijd
  • Gezondheidsvragen

Bij elke verzekering zullen wij een adviesrapport toevoegen. Om dit te kunnen maken zullen wij eerst uw wensen moeten inventariseren.

Dit kan telefonisch of aangeven worden op het aanvraagformulier. Er kan namelijk bij een uitvaart gekozen worden voor verschillende pakketten.

Dit komt omdat een begrafenis veel duurder is dan een crematie. Dit is vanwege de grondprijs en de bijbehorende steen. Hoe hoger het verzekerde kapitaal hoe meer premie er betaald moet worden. Het is dus belangrijk om te kijken welke wensen er zijn. 

In sommige gevallen moet er een afweging gemaakt worden, tussen de premie en wensen. Onze adviseur kan hierin een goede begeleiding bieden. Hij neemt met u ook de gezondheidsverklaring door. Schrijf u direct bij ons in voor een gratis adviesgesprek!

Uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u een uitvaartverzekering aanvragen? Dan bieden wij drie verschillende mogelijkheden:

  • Gratis offertes: wij vergelijken alle uitvaartverzekeringen onafhankelijk met elkaar. De door u opgegeven wensen zullen hierin verwerkt zijn. Deze hebt u opgegeven bij de aanmelding. De offertes zullen per mail aan u worden verzonden door onze binnendienst. Binnen het uur kan de uitvaartverzekering worden afgesloten! 
  • Online afsluiten: de klant maakt geen gebruik van het advies van onze adviseur. Er wordt gekozen om zelf de uitvaartverzekering samen te stellen, en af te sluiten. Dit is uiteraard de goedkoopste manier om de verzekering aan te vragen. Op deze manier loopt u wel meer kans om onderverzekerd of over verzekerd te zijn.
  • Kosteloos adviesgesprek: onze uitvaartadviseur zal u thuis bezoeken om alle mogelijkheden door te nemen. Hij trekt voldoende tijd uit om alles aan u uit te leggen. Gemiddeld duurt zo een gesprek een uur. Veel mensen vinden dit toch de fijnste manier om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Uitvaartverzekering afsluiten

Uitvaartverzekering in geld

Er kan gekozen worden voor een uitvaartverzekering die uitkeert in geld. Dit betekend dat de familie zelf opzoek moet naar een uitvaartondernemer. Het liefst hebben verzekeraars dat u kiest voor een natura dekking.

De uitvaart moet dan geregeld worden via hun organisatie. Veel mensen vinden dit vervelend en kiezen voor een verzekering die uitbetaald in geld, in plaats van diensten. Het staat wel vast dat deze vorm van verzekeren de meeste vrijheid biedt.

Toch moet iedereen zich afvragen of deze vrijheid wel verstandig? Sommige families hebben namelijk een betere band dan andere. Soms kan het fijn zijn om je eigen uitvaart vast te leggen, voordat je overlijdt.

Anders kunt u misschien beter een overlijdensrisicoverzekering nemen. Er is geen één mens dat het een fijn onderwerp vindt. Toch kan het vooraf doornemen van wensen rust bieden.

Het duurt ongeveer een half uurtje en dan is alles geregeld tot in de puntjes. Wilt een uitvaartverzekering Dela afsluiten? Dan kan dat via onze uitvaartadviseur. Dit kan natuurlijk ook voor een uitvaartverzekering Monuta. 

Natura uitvaartverzekering

Vroeger werd deze vorm altijd aangeboden. Er kon gekozen worden tussen een aantal pakketten (basis, normaal en luxe) om de uitvaartverzekering te regelen. In veel gevallen werd er flink ingespeeld op het gevoel van de mensen. 

De tussenpersoon kreeg namelijk provisie over het product wat hij afsloot. De hoogte van de dekking bepaalde zijn verdiensten. Dit beloningsmodel leiden helaas vaak tot verkeerde adviezen.

Veel consumenten zijn hierdoor over verzekerd geraakt. Ook zijn er veel Nederlanders die hebben een dubbele dekking. Een natura polis met een aanvullende geldverzekering.

Mocht u al een uitvaartverzekering hebben lopen dan kunnen wij deze vrijblijvend nakijken. Mocht de premie verlaagd kunnen worden of de polis verbeteren, dan zullen wij hierover een advies uitbrengen.

Wij helpen u graag aan een dekkende polis tegen een scherpe premie! Advies Nederland helpt je graag bij het vinden van de beste uitvaartverzekering!