Hypotheek verlengen of toch niet?

De hypotheek verlengen is mogelijk in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld op het moment dat de rentevaste periode afloopt.

Of als het einde van de looptijd van uw aflossingsvrije hypotheek in zicht is. Bij het aflopen van de rentevaste periode heeft u de keuze om de hypotheek te verlengen.

Het is ook mogelijk om de keuze te maken voor het oversluiten van de hypotheek. Misschien is dat in uw situatie veel voordeliger. Wilt u verlengen of oversluiten? Meld u dan bij ons aan!

 

hypotheek verlengen of nietTegenvallend voorstel van uw bank

Bijvoorbeeld als het voorstel van de bank tegenvalt vanwege de rente die toch wat hoger ligt dan de gangbare marktrente.

Het is zeker aan te raden om niet direct op het aanbod van de bank in te gaan. Onderzoek eerst ander opties en vraag bij ons onafhankelijk hypotheekadvies.

Een groot deel van de huiseigenaren heeft in het verleden de keuze gemaakt voor een lange rentevaste periode. Bijvoorbeeld voor 10 jaar.

De rente blijft gelijk in de periode van 10 jaar en aan het einde doet de bank u een nieuw voorstel voor de hypotheek verlengen.

hypotheek verlengen of oversluiten

 

Voorstel hypotheek verlengen bij bank

In het voorstel dat betrekking heeft op de hypotheek verlengen, staat de nieuwe rente en de rentevaste periode. Het kost doorgaans geen geld om de hypotheek te verlengen.

U hoeft alleen maar een handtekening te zetten. Waarom u dan niet meteen akkoord moet gaan? In de eerste plaats krijgt u 3 maanden voor het einde van de rentevaste periode een voorstel.

Dat geeft u voldoende tijd om andere opties te onderzoeken. Bijvoorbeeld of het voordeliger is om de hypotheek over te sluiten.

Is het verlengen van de hypotheek wel zo voordelig voor u? 

Het is nog maar de vraag of het verlengen van de hypotheek wel zo voordelig voor u is. Het komt regelmatig voor dat de huiseigenaren het voorstel over de hypotheek verlengen niet zien zitten.

Een reden daarvoor is dat de bank of hypotheekverstrekkers niet meer de goedkoopste is op de hypothekenmarkt. Of dat u eerder van een rentekorting profiteerde die nu niet meer van toepassing is.

Het is ook mogelijk dat een woning onder water staat

Een veranderende situatie heeft in dit opzicht zeker invloed op de mogelijkheden. Daarom is het verstandig om in plaats van direct de hypotheek te verlengen naar andere opties te kijken.

Hypotheek verlengen of oversluiten? 

Het is aan te raden om de keuze voor de hypotheek verlengen niet te maken bij een tegenvallend voorstel. Of in elk geval niet direct het voorstel van de bank te accepteren.

De hypotheek oversluiten is een alternatief voor de hypotheek verlengen. Het is heel goed mogelijk dat het oversluiten van de hypotheek in uw situatie voordeliger is.

U hoeft daarvoor alleen maar de hypotheek te laten berekenen. Meld u daarom aan voor een gratis en onafhankelijk hypotheekadvies dat geheel vrijblijvend is.

Boetevrij oversluiten in plaats van hypotheek verlengen

Op het moment dat de rentevaste periode afloopt, heeft u de mogelijkheid de hypotheek boetevrij over te sluiten.

Dat is dus een uitermate geschikt moment om op onderzoek uit te gaan. Of nog beter, om onze onafhankelijke hypotheekadviseur bij u langs te laten komen.

Het voordeel is dat u echt 100% onafhankelijk en gratis advies ontvangt van onze hypotheekexpert.

Lagere hypotheekrente en gunstige voorwaarden 

Het doel van het onafhankelijke hypotheekadviesgesprek is om u te laten zien dat een lagere rente mogelijk is. Daarnaast zijn gunstige voorwaarden uiteraard van belang.

Het boetevrij oversluiten in plaats van de hypotheek verlengen, is nu eenmaal voordeliger in veel situaties. U mist een kans als u het voorstel van de bank direct accepteert.

U hoeft geen boeterente te betalen en bovendien bent u met een lagere hypotheekrente veel beter uit. Als de hypotheek verlengen wel gunstiger voor u is, hoort u dat uiteraard ook.

De hypotheek verlengen is gratis, geldt dat ook voor het oversluiten? 

De hypotheek verlengen is inderdaad vaak gratis. Voor het oversluiten van de hypotheek krijgt u wel met kosten te maken.

U betaalt dan geen boeterente, maar met het aangaan van een nieuwe hypotheek uiteraard wel afsluitkosten.

De uitgaven bestaan ook uit kosten die u bij de notaris maakt en uit bemiddelingskosten voor de hypotheek. Ons eerste advies is echter altijd gratis.

Verdien de kosten terug met een lager rente

Misschien denkt u dat de kosten te hoog zijn in vergelijking met gratis de hypotheek verlengen.

Er zijn kosten die nu eenmaal nodig zijn, maar die verdienen zich uiteraard terug door de lagere rente.

Het per situatie afhankelijk wat nu het meest voordelig is. Daarom is het ook verstandig om onze hypotheekadviseur ernaar te laten kijken.

Looptijd hypotheek verlengen

Er is nog een situatie waarin de hypotheek verlengen van toepassing is. Of in elk geval de keuze daarvoor.

Bij een aflossingsvrije hypotheek is er als u niets heeft afgelost of maar een deel ervan nog een schuld. Aan het einde van de looptijd dient u deze schuld te voldoen.

Als u geen spaargeld heeft opgebouwd, heeft u een probleem. De hypotheek verlengen bij uw eigen geldverstrekker is dan een optie.

Hypotheek verlengen na afloop van de looptijd 

Het is belangrijk dat u op tijd in gesprek gaat met uw bank om de hypotheek te verlengen. Dat is ook het geval bij een beleggingshypotheek die niet voldoende opbrengt.

Dan is er namelijk niet voldoende geld opgebouwd om aan het einde van de looptijd de hypotheek te verlengen.

De bank rekent mogelijk verlengingskosten als u de keuze maakt voor hypotheek verlengen. Ook zijn er banken die eisen dat u een adviseur inschakelt. Wij zijn gratis in te schakelen.

Nieuwe hypotheek in plaats van hypotheek verlengen 

In plaats van de hypotheek verlengen, is het vaak gunstiger om een nieuwe hypotheek af te sluiten. In dat geval is het mogelijk om alle aanbieders te vergelijken.

Dat vergelijken van de aanbieders is een taak van onze onafhankelijke adviseur. U krijgt dan ook de zekerheid dat u zo goedkoop mogelijk uit bent met uw nieuwe hypotheek.

Het oversluiten of het afsluiten van een nieuwe hypotheek is verstandig als de rente ergens anders lager is.

Beoordeling hypotheek verlengen of opnieuw afsluiten 

In het gratis adviesgesprek is er alle ruimte om te beoordelen of de hypotheek verlengen gunstig is. Of dat het voor u gunstiger is om een nieuwe hypotheek af te sluiten.

Het is belangrijk dat u alle mogelijkheden openhoudt en niet alleen kijkt naar de hypotheek verlengen. U snijdt zichzelf in de vingers als u niet de andere opties bekijkt.

Of laat bekijken tijdens het gratis hypotheekadviesgesprek met onze onafhankelijke hypotheekexpert uit uw regio.

Eisen hypotheek verlengen

De hypotheek verlengen bij uw eigen geldverstrekker is niet zomaar geregeld. Uw bank of hypotheekverstrekker stelt misschien wel strenge eisen.

Als u met pensioen bent als de looptijd afloopt, heeft u een lager inkomen dan voorheen. De bank kijkt naar het nieuwe inkomen.

Is het nieuwe inkomen te laag?

Dan heeft u misschien een probleem en wil de bank de hypotheek niet verlengen. De waarde van het huis speelt natuurlijk ook nog een rol.

Misschien is de waarde van uw woning wel gedaald. Dat levert ook problemen op. Daarom is goed advies onontbeerlijk. 

10 jaar voor je pensioen nieuwe hypotheek afsluiten 

Heeft u een aflossingsvrije hypotheek en houdt u met de hypotheek verlengen in de toekomst rekening? Het is verstandig dat u ruim van tevoren al nadenkt over de toekomst.

Banken houden 10 jaar voordat je met pensioen gaat al rekening met het lagere toekomstige inkomen. Het is dus goed om voordat je 57 jaar bent al actie te ondernemen.

Vooral als er sprake is van een 100% aflossingsvrije hypotheek, maar ook als je een deel aflosvrij hebt. In plaats van later de hypotheek verlengen, kies je dan nu al voor oversluiten.

Gratis en 100% onafhankelijk hypotheekadvies 

Herkent u zich in een van de bovenstaande situaties? Of is de hypotheek verlengen bij u op een andere manier aan de orde?

Schrijf u dan in voor een vrijblijvend en 100% onafhankelijk adviesgesprek met onze hypotheekexpert. Wij nemen alle opties in overwegen en voorzien u van het beste advies.

Het eerste adviesgesprek kost u helemaal niets, maar geeft u wel 100% duidelijkheid over de beste opties. Of dat nu de hypotheek verlengen is of niet.

Hoe meld ik mij aan voor gratis advies over hypotheek verlengen of oversluiten? 

Dat is heel simpel. U voert uw persoonlijke gegevens in en onze hypotheekexpert uit uw regio neemt contact met u op.

De hypotheekadviseur maakt met u een afspraak om bij u langs te komen. Overigens is het ook mogelijk om via de webcam het adviesgesprek te voeren.

Tijdens het gratis adviesgesprek komen met betrekking tot de hypotheek verlengen of niet verschillende aspecten aan de orde.

Adviesgesprek over hypotheek verlengen of niet

Onze hypotheekspecialist komt bij u langs. Er volgt eerst een kennismaking en de adviseur vertelt u uitgebreid over de werkwijze.

De adviseur brengt uw financiële situatie in kaart en kijkt ook naar uw wensen met betrekking tot de hypotheek.

Bij de keuze voor het oversluiten in plaats van de hypotheek verlengen, zijn er nog een aantal aspecten van belang. Bijvoorbeeld indien zich er in de toekomst veranderingen voordoen.

Veranderende omstandigheden in de toekomst 

Tijdens het adviesgesprek is er ook ruimte om aan andere zaken te denken. Bijvoorbeeld als u arbeidsongeschikt of werkloos raakt in de toekomst.

Het is mogelijk om u bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Bovendien is het vaak zo dat er een overlijdensrisicoverzekering nodig is. Hier vertelt onze hypotheekspecialist u ook uitgebreid over.

  • Aanmelden voor hypotheekadviesgesprek
  • Bezoek aan huis van onze hypotheekspecialist
  • Kennismaking en toelichting werkzaamheden
  • In kaart brengen financiële situatie
  • Inventariseren van wensen
  • Hypotheek verlengen of oversluiten
  • Adviesrapport na adviesgesprek

Adviesrapport met betrekking tot hypotheek 

Aan de hand van het adviesgesprek bij u thuis, stelt onze hypotheekspecialist een adviesrapport op.

Hierin staan de mogelijkheden die in uw situatie het meest gunstig zijn. U krijgt ruim te tijd om een beslissing te nemen.

Wilt u liever de hypotheek oversluiten dan de hypotheek verlengen? Wij presenteren de beste aanbieders met de gunstige voorwaarden.

Van advies naar bemiddeling 

De adviesfase is voorbij nadat het onafhankelijke adviesrapport is opgesteld. De volgende fase is de bemiddelingsfase.

Er zijn alleen kosten verbonden aan de bemiddelingsfase en niet aan het eerste adviesgesprek over de hypotheek.

U krijgt vooraf tijdens het adviesgesprek al uitgebreide informatie over de verdere werkwijze betreffende de bemiddeling.

Hoe zit het precies met het onafhankelijke advies? 

Als u naar uw eigen geldverstrekker gaat, is er geen sprake van onafhankelijk advies. De bank verkoopt alleen hypotheekproducten uit het eigen aanbod.

Wij gaan anders te werk en zijn onafhankelijk van banken en andere geldverstrekkers. Daarom hebben wij de mogelijkheid om alle aanbieders te vergelijken.

Het vergelijken van alle aanbieders biedt u rechtstreeks voordeel dat u bij uw eigen geldverstrekker niet krijgt.

Vergelijken van alle hypotheekaanbieders 

Het is voor ons mogelijk om alle hypotheekaanbieders te vergelijken. Daarom komen wij in het adviesrapport ook altijd met de beste opties.

Het is niet zo dat wij ons beperken tot het geven van een enkele optie. U krijgt altijd een aantal van de beste hypotheken voorgelegd.

Op deze manier heeft u zelf de keuze uit de beste aanbiedingen om met een bepaalde hypotheekverstrekker in zee te gaan.

Altijd verzekerd van deskundig advies 

Wij hebben veel ervaring en kennis met betrekking tot de hypotheek verlengen of oversluiten. Onze expertise is bovendien altijd up to date.

Onze hypotheekadviseurs zijn echte professionals en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

U bent dan ook altijd verzekerd van deskundig advies als u zich aanmeldt voor een vrijblijvend en gratis hypotheekadvies gesprek. 

Laat u gratis adviseren 

Het is van belang om nogmaals te benadrukken dat deskundig advies met betrekking tot de hypotheek verlengen of niet van belang is.

U hoeft zich alleen maar in te schrijven met uw persoonlijke gegevens om de eerste stap te zetten. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen om een concrete afspraak te maken.

Hypotheek tussentijds verlengen of wachten?

Uw huidige hypotheek verlengen, kan om verschillende redenen gunstig zijn. Daarbij kunt u voortijdig willen verlengen of na het einde van de looptijd.

Wellicht wilt u bij dezelfde bank blijven of toch de hypotheek omzetten naar een andere bank. Wat de situatie ook mag zijn, voor iedereen is er een juiste optie. Wij helpen je graag om het uit te zoeken.

 

Bereken hier het voordeel van uw hypotheek verlengen

 

Wanneer is een hypotheek verlengen het gunstigst?

Het is altijd aan te raden dit aan het einde van uw rentevaste periode te doen. Toch kun je ook prima een hypotheekrente tussentijds verlengen

Heeft u hulp nodig bij een hypotheek tussentijds verlengen?

Klop dan aan bij de adviseurs van Advies Nederland. Wij zijn de expert op het gebied van de hypotheek en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Daarnaast is een eerste adviesgesprek altijd vrijblijvend en gratis. Op die manier kunt u rustig nadenken over de mogelijkheden.

Laat uw gegevens achter zodat we snel contact met u kunnen opnemen! Meer weten? Lees alles over het verlengen van een rentevaste periode.

 

Aanmelden voor een gratis adviesgesprek over het verlengen van de hypotheek

 

Hypotheek verlengen bij dezelfde bank

Heeft u bij het afsluiten van uw hypotheek gekozen voor een vaste rente? Hypotheek verlengenDan zit u vast aan de rentevaste periode die samen met uw hypotheekverstrekker is vastgesteld.

Gedurende deze tijd betaalt u elke maand dezelfde hoeveelheid aan hypotheekrente. Nadert u het einde van deze periode? Dan wordt het tijd om na te gaan denken over het vervolg van uw hypotheek.

Ongeveer drie maanden voor het einde van de periode stuurt uw hypotheekverstrekker u een nieuw voorstel met een nieuwe rente.

Uw lopende hypotheek verlengen bij uw huidige bank, is niet verplicht

U kunt ervoor kiezen uw hypotheek over te sluiten naar een andere bank wanneer hier een beter aanbod is. Denk aan een lagere rente of betere voorwaarden. Begin op tijd met oriënteren.

Een hypotheek oversluiten neemt ongeveer twee tot drie maanden in beslag. Wij kunnen de hypotheek berekenen op maandlasten en voorwaarden.

Maak daar gebruik van! Vraag onze experts om hulp om uzelf te verzekeren van de beste keuze. Schrijf u bij ons in voor een gratis adviesgesprek.

Hypotheek verlengen andere bank

Hypotheek verlengen andere bank

Kunt u het beste uw hypotheek verlengen of oversluiten? Soms kunt u bij een andere hypotheekverstrekker een beter rentevoorstel krijgen.

De meeste hypotheken staan voor minimaal tien jaar vast. Het wil nog wel eens gebeuren dat uw nieuwe rentevoorstel hoger uitvalt dan u had verwacht. Dit zijn de voordelen van oversluiten.

Dan kan het lonen om eens een hypotheekcheck uit te laten voeren

Pas wel op: het oversluiten van uw hypotheek is niet altijd even voordelig. In principe sluit u een hele nieuwe hypotheek af, waar verschillende kosten aan vast zitten.

Denk bijvoorbeeld aan taxatiekosten en kosten voor hypotheekadvies. Oversluiten is dan ook alleen de moeite waard wanneer de uiteindelijke lagere hypotheekrente de kosten compenseert.

Daarbij is het belangrijk dat u de kosten zelf betaalt om in aanmerking te komen voor fiscale aftrekbaarheid. Ook is het tegenwoordig een stuk moeilijker om een hypotheek af te sluiten.

Zorg er dus voor dat u op tijd begint

Heeft u een aflosvrije hypotheeklening van ABN, ING of een andere hypotheekverstrekker zoals Florius? Bekijk dan ons blog aflossingsvrije hypotheek verlengen of schrijf u in voor een gratis afspraak.

Hypotheek verlengen aflossingsvrij Hypotheek verlengen aflossingsvrij

De aflossingsvrije hypotheek was voorheen een populaire hypotheekvorm om af te sluiten. U heeft de laagste maandlasten en hoeft pas aan het einde van de looptijd af te lossen.

Dit gebeurt meestal na 30 jaar. Wat gebeurt er dan? Moet u uw hypotheek verlengen of aflossen? Wat de mogelijkheden zijn, hangt af van de voorwaarden die uw hypotheekverstrekker heeft.

Verlengen of aflossen?

Wellicht wilt u uw woning niet verkopen voor de aflossing en heeft u geen andere methode om de schuld af te betalen. U eindigt dan met een restschuld.

Daarnaast is verlengen niet altijd zomaar mogelijk. Sommige banken staan een verlenging van tien jaar toe, tenzij er een plan wordt gemaakt voor de aflossing.

Toch is dit niet aan te raden

Bovendien is uw hypotheekrente na 30 jaar niet meer aftrekbaar. Er zijn tegenwoordig hypotheekvormen die een stuk veiliger zijn. Denk daarbij aan de annuïteitenhypotheek.

Vroegtijdig oversluiten valt dus aan te raden. Wilt u een hypotheek verlengen na 30 jaar? Neem dan contact met ons op voor een gratis afspraak. 

 

Check hier 10 voordelen van een hypotheek vroegtijdig oversluiten

 

Hypotheek verlengen huis onder water

Wanneer uw huis onder water staat, is uw hypotheek meer waard dan uw woning. In principe hoeft dit geen probleem te vormen wanneer u geen plannen heeft om te verhuizen.

Kunt u uw hypotheeklasten maandelijks gewoon dragen?

Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Pas wanneer u aan het einde van de looptijd van uw hypotheek bent en uw schuld wellicht niet kunt aflossen, kan er een probleem ontstaan.

U kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld eerder extra af te lossen. Op die manier wordt uw hypotheekschuld kleiner.

Een hypotheek verlengen met schuld is namelijk niet altijd mogelijk

U moet dan uw woning verkopen. Soms kan een restschuld meegefinancierd worden in de hypotheek voor uw volgende woning.

Het is daarbij mogelijk om de rente die u betaalt over uw restschuld af te trekken van uw belastbaar inkomen. Met een restschuld kunt u minder lenen qua hypotheek dan zonder.

Hypotheek verlengen berekenen Hypotheek verlengen berekenen

De keuze tussen verlengen of oversluiten heeft vaak te maken met het willen bereiken van lagere maandlasten. U kunt daarnaast ook voortijdig uw hypotheek verlengen.

Dit betekent dat u uw rentevaste periode moet openbreken om bijvoorbeeld uw hypotheekrente te laten aanpassen

Uw hypotheekrente en rentevaste periode voortijdig verlengen, is niet zonder kosten.

Krijg je bij het verlengen van een hypotheek een boete?

U moet rekenen op een boeterente om de misgelopen inkomsten van uw hypotheekverstrekker te compenseren. De hoogte hangt dan af van de resterende tijd binnen deze periode en het verschil in rente.

Wilt u berekenen hoeveel het u oplevert en gaat kosten?

Dan kunt u het beste een berekening laten maken door onze ervaren experts. Het zou goed kunnen dat u beter kunt wachten tot het einde van uw rentevaste periode om voordeliger uit te zijn.

Pas wanneer u uw situatie laat bekijken door een hypotheekadviseur, weet u wat het beste zal zijn. Start eerst met het berekenen van de boeterente

Advies hypotheek verlengen

Zelf uw hypotheek verlengen na einde looptijd is zeker mogelijk. Toch raden wij u altijd aan eerst degelijk en onafhankelijk advies in te winnen bij Advies Nederland.

Meestal wordt u doorverwezen naar een adviseur van uw hypotheekverstrekker zelf. Een hypotheekadvies zal dan nooit volledig objectief zijn.

Onafhankelijk verleningsadvies

U wilt zeker zijn dat de keuze die u maakt voor uw situatie het meest geschikt zal zijn. Verlengen of oversluiten is immers niet zomaar een stap die u gemakkelijk zet.

Helemaal wanneer u lagere maandlasten wilt bereiken, is een hypotheekadvies een must. Advies Nederland biedt u de mogelijkheid tot een kosteloos adviesgesprek.

Loopt uw rentevaste periode tegen het einde?

Wacht dan niet te lang. Het oversluiten van een hypotheek neemt aanzienlijk veel tijd in beslag. Het zou jammer zijn als u niet van de situatie gebruik kan maken.

Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers. Dan kunnen we snel aan de slag en een gratis afspraak maken. Schrijf u nu bij ons in!

Aflossingsvrije hypotheek verlengen

De hypotheekrente blijft de afgelopen jaren maar dalen. Iedereen zijn hypotheek moet verlengen heeft geluk. Zeker als de rentevaste periode voorbij is.

Een overstap naar een goedkopere hypotheek is daardoor zo gemaakt. Soms is het intern overstappen bij een geldverstrekker al interessant.

Daar bedoelen wij het veranderen van een hypotheekvorm of hypotheekrente mee. Onze hypotheekadviseur zal alle mogelijkheden met u doornemen.

Voor ons is het belangrijk dat de hypotheek wordt verbeterd

Daarbij kunnen wij uw hypotheek verlengen tegen een zeer laag tarief. Ook werken wij met alle hypotheekverstrekkers samen. Hierdoor kunnen onafhankelijk adviseren en bemiddelen.

Ook vragen wij voor een hypotheek afsluiten altijd het zelfde tarief. De hoogte van de hypotheeksom is dus niet van belang.

Voor elke klant bekijken wij dus zowel intern als extern de mogelijkheden tot een verbeterde hypotheek. Wilt u een gebruik maken van een kosteloze hypotheekberekening? Meldt u gratis bij ons aan via het contactformulier.Hypotheek verlengen of niet

Hypotheek verlengen of niet

De einde rentevaste periode van je hypotheek is aangebroken. Er zullen dus beslissingen gemaakt moeten worden. Maar wat is wijsheid? Er zijn namelijk nogal wat aanbieders tegenwoordig. 

Ze hebben allemaal zo hun voor en nadelen. Je kunt beginnen met de hypotheekrente vergelijken. Advies Nederland is koploper als het gaat om het realiseren van besparingen.

Er zijn eigenlijk maar twee opties:

  • De hypotheek omzetten naar een andere geldverstrekker;
  • De hypotheek verlengen bij de huidige hypotheekverstrekker.

Wat is wijsheid?

Bij het oversluiten van een hypotheek zal je moeten voldoen aan een hoop voorwaarden. Banken lopen namelijk niet graag risico’s. Deze willen zij zo goed als uitsluiten.

Op zijn minst beperken tot een minimum. Ze willen niet de kans lopen dat jij je hypotheek niet kunt betalen. Kijk aan welke eisen je moet voldoen bij een hypotheek aanvragen.  

Bij een hypotheek verlengen wordt er gekeken naar de bestaande hypotheekaanbieder. Onze adviseur zal kijken op welke manieren er voordeel te behalen valt.

De kans hierop is nog nooit zo groot geweest

Dat komt voornamelijk door de laagste hypotheekrente uit de geschiedenis. Ook zijn er nieuwe hypotheekvormen wat met echt van op de hoogte gesteld moet worden. Wij kunnen u hierover vrijblijvend informeren.

Hypotheek verlengen na 10 jaar Hypotheek verlengen na 10 jaar

Veel mensen kozen destijds voor een hypotheekrente 10 jaar vast periode. Elke tien jaar zal er gekozen moeten worden voor een nieuwe rentevaste periode.

Gelukkig zijn er nu een aantal voordelen te realiseren. Zeker als je lagere maandlasten wilt. Onze berekening zal dat uitwijzen binnen een uur.

Daarom is het verstandig om onze hypotheekadviseur uit te nodigen

Hij kan u laten zien op welke manier de lopende hypotheek verlengt en aangepast kan worden. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van de vernieuwde hypotheekmogelijkheden.

Het is niet voor niets het jaar van de woningbezitter!

Let echter wel op met een aflossingsvrije hypotheek verlengen. Dat is volgens onze specialisten geen verstandig keuze. Wat ons betreft moet eerst de hypotheekvorm worden omgezet.

Denk bijvoorbeeld aan een spaarhypotheek of annuïteitenhypotheek. Wilt u een hypotheekrente of hypotheekvorm verlengen? Wij zullen u daarbij helpen. Meld u aan!