Geld lenen voor auto 2022

Wil je een goedkope autolening? Doe onze geld lenen voor auto check. Advies Nederland is een specialist in het vergelijken van leningen. Doe hier vandaag nog goed je voordeel mee!

Wil je binnenkort een auto kopen? Vraag dan bij ons een gratis offerte aan binnen 5 minuten. Wil je eerst een berekening maken van je mogelijkheden? Ga dan meteen aan de slag.Geld lenen voor auto

Top 10 automerken voor een lening Geld lenen voor auto

 • Mercedes-Benz
 • Audi
 • BMW
 • Tesla
 • Volvo
 • Land Rover
 • Jaguar
 • Ferrari
 • Porsche
 • Lexus

Geld lenen voor auto aanschaf

De auto kan ineens kapot gaan op een moment waarop er geen geld is voor een ander voertuig. Er zal dan toch iets moeten gebeuren om zo snel mogelijk weer mobiel te worden.

Het kan ook zijn dat de reparatie voor de auto niet betaald kan worden, maar dat de auto de reparatie nog wel waard is. Dan kan een autolening de oplossing bieden voor de autoreparatie.

Autolening voor een reparatie

In dit geval wordt er geen geld geleend voor de aanschaf van een auto, maar wil men geld lenen voor auto reparatie. Tegenwoordig komt het ook veel voor dat mensen de leaseauto weer moeten inleveren.

Dit gebeurd waneer zij zelf een auto moeten aanschaffen zonder financiële middelen te hebben. Geld lenen voor auto komt dus veel voor.

Maar wat zijn de mogelijkheden en kan iedereen geld voor een auto lenen? Advies Nederland vertelt je er alles over in dit artikel. Heb je toch nog vragen? Vraag onze leenexpert om hulp.

Is geld lenen voor auto verstandig?

Er zijn dus veel mensen die een financiering willen afsluiten voor een auto, maar is geld lenen voor auto verstandig? Dit is afhankelijk van meerdere factoren.

Hieronder vind je enkele van deze factoren: Geld lenen voor auto

 • De staat en leeftijd van de auto die je wilt kopen
 • Huidige autowaarde van de auto die je wilt kopen
 • De hoogte van het geldbedrag dat je wilt lenen
 • Rentetarieven waar je de lening tegen afsluit
 • De leenvorm die je kiest om de auto mee te financieren
 • Je huidige inkomen en de manier waarop je dit ontvangt
 • De looptijd van de lening

Dit zijn slechts enkele factoren. Er spelen meer zaken mee. Heb je geen vast inkomen en wil je 5000 euro lenen om een auto van 12 jaar oud te kopen? Dan is het niet verstandig om dit te doen.

Waar kan ik de goedkoopste financiering van een auto realiseren? Doe de gratis check. Ons systeem bekijkt dan bij welke kredietverstrekker je de laagste rente gaat betalen. Wel zo voordelig!geld lenen voor auto rabobank

Geld lenen voor auto bij Nederlandse banken

Bij de Nederlandse banken kun je natuurlijk diverse leningen afsluiten. Je kunt bijvoorbeeld geld lenen voor auto Rabobank of geld lenen voor auto ING.

Je kunt een persoonlijke lening afsluiten of een doorlopend krediet. Welke optie het best is hangt af van je wensen. Bekijk hier alle verschillende autoleningen.

Kan ik niet rood staan voor een auto?

In sommige gevallen is het ook mogelijk, en voor jou voldoende, om een bepaald bedrag rood staan op de rekening aan te vragen. We hebben ING en Rabobank als voorbeeld genoemd.

Maar heel eerlijk geldt dit natuurlijk voor de meest uiteenlopende banken. Je kunt bij steeds meer verstrekkers terecht. Bij ons kunt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.

Met spoed geld lenen voor een auto?

Je kunt bijvoorbeeld ook geld lenen voor auto ABN AMRO of een autolening afsluiten bij de SNS Bank. Welke aanbieder zal het beste zijn? Het is altijd goed om je opties te laten vergelijken.

Lees hier de 10 voorwaarden van geld lenen bij een bank of kredietverstrekker.geld lenen voor een auto

Kun je geld lenen voor auto zonder BKR toetsing?

Bij de Nederlandse banken is het in geen geval mogelijk om geld voor een auto te lenen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt. Banken moeten zichzelf natuurlijk ook financieel beschermen.

Als jij een BKR codering hebt, en zeker wanneer je een A-codering bij het BKR hebt, dan is het risico vrij groot dat je de lening niet terug kunt betalen.

Banken moeten zichzelf indekken tegen dit risico en voeren daarom altijd een BKR toetsing uit om je financiële gezondheid te peilen.geld lenen voor auto ing

In bepaalde gevallen wel mogelijk

Geld lenen voor auto zonder BKR toetsing is bij bepaalde kredietverstrekkers wel mogelijk, maar vaak gaat het dan om een minilening.

Heb je zelf geld op de bankrekening, maar kom je net 300 euro te kort om een specifieke auto te kopen? Dat is natuurlijk een heel vervelende situatie.

Dan kun je vaak wel een minilening afsluiten met BKR registratie, zeker als je een H-codering hebt. Heb je geld nodig een auto te kopen? Schrijf je dan bij ons in.

Hoeveel mensen lenen voor auto?

Ieder jaar stijgt het aantal mensen met een lening in Nederland. Je kunt nu namelijk ook geld lenen met een BKR codering. In 2017 had bijna 1 op de 5 Nederlandse huishoudens minimaal één lening.

De gemiddelde leenbedragen gaan wel jaarlijks steeds een beetje verder omlaag. Op dit moment staat de teller op 15.000 euro per Nederlands huishouden.

Er staat in ons land bijna 15,5 miljard euro open aan leningen die door de banken en kredietverstrekkers zijn verschaft. Laat onze leenexpert een voordeel samenstellen.

Waarom een lening afsluiten?

De meeste mensen sluiten een lening af om andere leningen mee af te kunnen betalen. Het gaat dan om meer dan 1/3 van de leningen die in 2017 werden afgesloten. Dat is een aardig deel.

Er zijn ook vrij veel mensen die geld lenen voor auto. In hetzelfde jaar werd 16 procent van alle nieuw afgesloten leningen door de aanvrager afgesloten voor de aanschaf van een bepaalde auto.geld lenen voor auto sns

Start altijd met financiering auto berekenen

Wil jij geld lenen voor auto? Start dan altijd met de financiering auto berekenen. Makkelijk gezegd: bereken wat de lening je gaat kosten.

Je kunt deze berekening maken bij meerdere kredietverstrekkers en banken. Je maakt dan wel een nauwkeurige, afhankelijke berekening.

Welke lening past bij een auto kopen?

Als je voor een persoonlijke lening kiest, dan betaal je een vaste rente en heb je met een vaste looptijd te maken. Je kunt dus duidelijk zien welk bedrag je aan het einde van de looptijd hebt terugbetaalt.

Trek hier het leenbedrag vanaf en je ziet wat de autolening je uiteindelijk precies kost. Wij zullen voor u berekenen wat de maandlasten zullen worden.

Het is aan te raden om deze berekening bij meerdere aanbieders van autofinancieringen te maken, zodat je een helder beeld hebt van de verschillen in kosten aan het einde van de looptijd.

De volgende stap: lening auto vergelijken

Heb je meerdere autofinancieringen van verschillende aanbieders bekeken en de berekening gemaakt? Dan is het nu tijd om de opties met elkaar te vergelijken.

Vergelijk natuurlijk op de eerste plaats de kosten van de lening over de hele looptijd berekend. Hoe meer een lening je uiteindelijk kost, hoe onvoordeliger deze is. Dat spreekt voor zich.geld lenen voor auto zonder bkr

Kijk daarnaast ook naar mogelijkheden in looptijden

Wil jij snel aflossen? Dan is het beter om te kiezen voor een looptijd van 12 maanden dan voor een looptijd van 60 maanden, bijvoorbeeld.

Zo kun je alle belangrijke factoren van de autoleningen met elkaar vergelijken om tot de juiste lening en leenvorm te komen. Is een consumptief krediet interessant voor mij?

Laat het gratis berekenen door een adviseur van Advies Nederland. Wij berekenen alles onafhankelijk. Schrijf u bij ons in voor met spoed geld lenen voor een auto.

Wil jij geld lenen voor auto, maar kom je er niet uit?

Geld lenen voor auto aanschaf is een hele stap en het is belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Kom je er niet helemaal uit of ben je bang dat je de verkeerde keuzes maakt?

Het kan je honderden euro’s kosten als niet voor de voordeligste optie kiest. Zonde van je zuurverdiende geld! Het is dan ook logisch dat je wat onzeker bent over je keuze.

Wil jij geld lenen voor auto én de zekerheid hebben dat je kiest voor de juiste kredietverstrekker en leenvorm?

Maak dan een gratis adviesafspraak bij ons.geld lenen voor auto abn amro