Hoe werkt een doorlopend krediet afsluiten?

Een doorlopend krediet afsluiten kan tegenwoordig bij veel partijen. Het is belangrijk om te weten op welke zaken je moet letten om zo voordelig mogelijk uit te zijn.

Advies Nederland helpt je daar graag bij. Bekijk het meest gekozen doorlopende krediet van dit jaar. Wilt u deze ook zo goedkoop mogelijk afsluiten?Doorlopend krediet afsluiten

5 kenmerken van het doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een specifieke leenvorm met eigen kenmerken. Hieronder vind je de 5 belangrijkste kenmerken van deze leenvorm:

 • Je mag op ieder moment boetevrij aflossen
 • Alleen over het bedrag dat je opneemt betaal je rente
 • De looptijd is bij deze leenvorm flexibel
 • Je kunt een bedrag opnemen wanneer je het nodig hebt
 • Bij deze leenvorm geldt een variabel rentepercentage

goedkoopste doorlopend kredietWaarom doorlopend krediet afsluiten?

Een doorlopend krediet vergelijken zou eigenlijk altijd je eerste stap moeten zijn. Waarom? Omdat er gewoonweg heel veel verschillende kredietmogelijkheden zijn.

Je kunt bij meerdere aanbieders terecht en overal liggen de rentestanden anders. Dit betekent dat een doorlopend krediet afsluiten bij de ene partij veel duurder kan zijn dan bij de andere partij.doorlopend krediet vergelijken

Goedkoopste doorlopend krediet afsluiten

Natuurlijk wil je het goedkoopste doorlopend krediet afsluiten. Je wilt immers zo voordelig mogelijk lenen. Maar hoe weet je nu bij wie je dit doorlopend krediet kunt krijgen?

Veel mensen gaan vergelijken met behulp van vergelijkingssites en online rekentools van diverse geldverstrekkers. Advies Nederland raadt deze manier van vergelijken af.

Waar kan ik de beste doorlopend krediet afsluiten?

Een doorlopend krediet berekenen via vergelijkingssites is geen goede optie, omdat je geen garantie hebt dat deze websites je de actuele rentepercentages laten zien.

Daarnaast weet je ook nooit zeker of deze vergelijkingssites wel volledig onafhankelijk werken. Hierdoor kun je een te duur doorlopend krediet afsluiten.doorlopend krediet berekenen

Waarom geen online rekentools gebruiken?

Je kunt online een doorlopend krediet berekenen met rekentools van geldverstrekkers. Deze kredietverstrekkers zullen je altijd hun eigen producten aanraden.

Dit betekent dat je geen eerlijk beeld krijgt van de mogelijkheden en de tarieven voor deze leenvorm. Daarnaast is het zo dat online rekentools nooit volledig betrouwbaar zijn.

Uiteindelijk blijven het altijd programma’s die volgens standaarden werken, waardoor zij geen rekening kunnen houden met jouw persoonlijke situatie.

Hoe vind ik dan wel de goedkoopste aanbieder?doorlopend krediet ING

Veel mensen willen snel doorlopend krediet aanvragen, in de meeste gevallen omdat zij op korte termijn extra financiële ruimte nodig hebben. Snel handelen is daarom belangrijk.

Je kunt het goedkoopste doorlopend krediet afsluiten als je je goed laat adviseren door een onafhankelijke partij, zoals door de adviseur van Advies Nederland.

Wij begrijpen dat je niet wekenlang wilt wachten op een persoonlijk advies. Daarom kun je altijd snel rekenen op een passend advies. Meld je online aan voor een gratis adviesgesprek.doorlopend krediet afsluiten met bkr

Vergelijken jullie dan meerdere aanbieders?

Bij Advies Nederland werken wij op onafhankelijke basis. Wij bekijken bijvoorbeeld of een doorlopend krediet ING voor jou de beste keuze is als het om financieel voordeel gaat.

We kunnen ook bekijken of een doorlopend krediet aanvragen Rabobank of bij de ABN AMRO wellicht beter voor je is. Wij vergelijken alle kredietverstrekkers voor jou.

Waar kun je allemaal een doorlopend krediet afsluiten?

Wil je een zakelijk krediet aanvragen of persoonlijk een doorlopend krediet afsluiten? Dan kun je bij veel verschillende partijen terecht. Denk onder meer aan:doorlopend krediet aanvragen Rabobank

 • Moneyou
 • Freo
 • ING Bank
 • Rabobank
 • ABN AMRO
 • Findio
 • De Nederlandse Kredietmaatschappij
 • Becam
 • Postkrediet

Kun je een doorlopend krediet aanvragen zonder BKR toetsing?

Een doorlopend krediet aanvragen zonder BKR toetsing is in verreweg de meeste gevallen niet mogelijk, maar dit is waarschijnlijk ook iets positiefs.

Het is namelijk zo dat de kredietverstrekkers er met een BKR toetsing voor willen zorgen dat jij goed wordt beschermd tegen verkeerde beslissingen. Het is dus in jouw voordeel.

Een doorlopend krediet afsluiten met BKR registratie

Je kunt een doorlopend krediet afsluiten als je een BKR registratie hebt. Dit is wel iets dat veel mensen niet weten. Een BKR codering betekent niet direct een afwijzing.

Het is zo dat het BKR te Tiel werkt met verschillende soorten registraties. De ene codering weegt veel zwaarder dan de andere codering. Met een H codering kun je bijvoorbeeld prima lenen.

Naast de H codering zijn er meerdere soorten A coderingen. Met enkele van deze coderingen kun je ook gewoon een doorlopend krediet afsluiten.

doorlopend krediet aanvragen zonder BKRWat zijn de voordelen van een doorlopend krediet?

In de basis heb je voor grotere bedragen de keuze uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Het doorlopend krediet biedt enkele voordelen.

Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel geld je opneemt en wanneer je dit doet. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je rente. Tussentijds boetevrij aflossen is altijd mogelijk.doorlopend krediet online afsluiten

Is een persoonlijke lening niet beter?

Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd, waardoor je van tevoren weet wat de lening je kost. Dit weet je bij het doorlopend krediet niet. Dit kan een voordeel zijn.

Uiteindelijk is het vooral heel erg afhankelijk van jouw situatie welke keuze beter is. Advies Nederland adviseert je graag. Meld je online aan voor een gratis adviesgesprek.

Waarom een doorlopend krediet afsluiten?

Waarom zou je nu een doorlopend krediet afsluiten? Mensen hebben hier de meest uiteenlopende redenen voor, zoals:zakelijk krediet aanvragen

 • Standaard meer financiële ruimte
 • Altijd geld beschikbaar in noodgevallen
 • Voor het doen van diverse (grote) uitgaven
 • Om andere leningen mee af te lossen
 • Om te profiteren van een flexibele leenvorm

Leningen zijn altijd persoonlijk

Er zijn eindeloos veel soorten leningen. Naast het doorlopend krediet en de persoonlijke lening kennen we bijvoorbeeld ook nog de minilening en de hypothecaire lening.

In alle gevallen geldt hetzelfde aandachtspunt: de lening moet optimaal bij jou en jouw situatie passen. Dit maakt iedere lening heel persoonlijk.

Juist omdat een lening perfect bij jou moet passen is het altijd aan te raden om je van tevoren goed te laten adviseren over de beschikbare mogelijkheden.

Meld je aan bij Advies Nederlandsnel doorlopend krediet aanvragen

Wil jij een doorlopend krediet afsluiten en wil je zeker weten dat deze leenvorm daadwerkelijk de juiste keuze is? Wil je direct weten bij wie je het goedkoopst uit bent?

Meld je dan aan bij Advies Nederland voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.doorlopend krediet lening afsluiten

Goedkoop doorlopend krediet afsluiten

Wit u geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet? Het is al jaren de voorkeur van de meeste consumenten. Vooral mensen die de lening flexibel willen gebruiken kunnen een doorlopend krediet afsluiten.

U kunt namelijk boetevrij inlossen en op elk gewenst moment een opname van het krediet doen. Als u vooraf niet goed weet hoeveel u nodig hebt, dan kunt u het beste een doorlopend krediet afsluiten.

Dit zorgt ervoor dat er altijd geld achter de hand is. Hebt u vragen of wilt u de goedkoopste doorlopend krediet aanvragen? Neem vrijblijvend contact op!

Doorlopend krediet afsluitenGeld lenen in flexibele vorm

Zoals u kunt lezen is een doorlopend krediet een zeer flexibele manier om geld te lenen. Tot aan het kredietlimiet hebt u altijd geld achter de hand.Doorlopend krediet afsluiten

Een hoofdreden waarom mensen een doorlopend krediet afsluiten. Zolang het kredietlimiet niet is bereikt, en er geen achterstallige betalingen zijn, kunt u gewoon van de lening opnemen.

Kan ik mijn krediet wel blijven opnemen? 

Het blijven opnemen van de lening zorgt er wel voor dat de lening blijft bestaan. U neemt immers elke keer het afgeloste geld weer op.

Wilt u geld lenen? Bijvoorbeeld een doorlopend krediet of persoonlijke lening afsluiten? Doe dit dan op een verantwoorde manier. Vraag onze adviseur om een deskundig en kosteloos advies.doorlopend krediet looptijd

Voorwaarden doorlopend krediet afsluiten

Er zijn een aantal zaken waar u rekening meer dient te houden bij het afsluiten van een doorlopend krediet. Allereerst zullen wij een inventarisatie maken van uw wensen. Een doorlopend krediet moet overeenkomen met wat u wensen.

Een belangrijk punt bij een doorlopend krediet afsluiten is het rentepercentage. Wij zijn specialist in het realiseren van kredieten met een lage rente. Meldt u aan bij Advies Nederland als u een doorlopend krediet wilt afsluiten.

U zult nog verbaasd staan van de mogelijkheden en service die wij bieden! Uiteraard kunt u via ons ook een persoonlijke lening afsluiten. Laat onze adviseur eerst berekenen welk type lening het beste bij u past.

Kosten doorlopend krediet afsluitenKostenstructuur doorlopend krediet afsluiten

Uiteraard zijn de kosten belangrijk bij het afsluiten van een doorlopend krediet. Wij brengen geen kosten in rekening voor het afsluiten van een doorlopend krediet.

Voorwaarden doorlopend krediet afsluiten

De Wet op het Consumenten Krediet heeft bepaald, dat er bij het afsluiten of bemiddelen van de geldlening, geen kosten berekent mogen worden.

Advies Nederland respecteert uiteraard deze regel. Mocht u bij een doorlopend krediet afsluiten hier wel tegen aan lopen, dan kunt u de partij aanmelden bij het AFM (Autoriteit Financiële Diensten).

Wat kunnen zij doen?

Zij zullen indien nodig een onderzoek starten tegen de desbetreffende partij. Meer informatie kunt u vinden bij de desbetreffende instanties.

Bij onze organisatie bent u verzekerd van een deskundig maatadvies. Voor zowel het krediet, leningen, verzekeringen of de hypotheek.doorlopend krediet vergelijken

Gratis advies doorlopend krediet afsluiten

Er zijn verschillende aanbieders in Nederland. Wij zijn van mening dat u het beste geholpen bent met een onafhankelijk advies.

Iets waar onze organisatie voor staat. Met leningen en hypotheken is een vergelijking altijd interessant.

Geldverstrekkers vergelijken

Er zijn namelijk genoeg geldverstrekkers die met elkaar de strijd aangaan om u als klant binnen te halen. Pas wel op want lenen kost altijd geld! Een aantal aanbieders rekenen woekerrentes.

Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren op dit onderwerp. Wij bieden u dan ook een kosteloos gesprek over elke lening.doorlopend krediet stopt