Autoverzekering2018-06-28T10:59:16+00:00

Autoverzekering

U heeft net een auto gekocht en wilt een autoverzekering afsluiten. Maar wat is een dergelijke verzekering precies en voor welke soorten schade bent u gedekt? Onder deze term vallen verschillende verzekeringen die bedoeld zijn om schade aan en veroorzaakt door uw auto in zijn geheel te verzekeren.

Dit is één van de verzekeringen in de Europese Unie die verplicht zijn. Om die reden is het dus belangrijk goed op de hoogte te zijn van de soorten verzekeringen en de voorwaarden die bij het afsluiten komen kijken.

In dit artikel bespreken wij graag de details met u. zodat u weet waar u aan toe bent. Is uw autoverzekering goedkoop of kan de premie omlaag? Laat onze adviseur het gratis voor u uitzoeken! Neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Laat snel uw gegevens achter elders op deze pagina. Een afspraak met één van onze adviseurs is zo gemaakt! 

Autoverzekering soorten

In Nederland is het voor elke autobezitter verplicht om een verzekering af te sluiten die schade dekt, veroorzaakt door of aan de auto. Omdat de verzekering verplicht is, wordt deze ook wel autoverzekering WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) genoemd. Dit soort verzekeringen keert uit wanneer er schade ontstaat waarvoor de bestuurder aansprakelijk is.Autoverzekering

Op die manier krijgt elke bestuurder een schadevergoeding wanneer er door een andere persoon schade wordt veroorzaakt aan de auto. Veroorzaakt u schade aan uw eigen auto?

Dan kunt u kiezen voor een verzekering met een dekking die ook dit dekt. Dit is niet verplicht, maar geeft u wel de garantie dat u recht heeft op een vergoeding.

U kunt kiezen tussen beperkt casco of volledig casco (allriskverzekering). Bij beperkt casco bent u gedekt in verschillende situaties wanneer het gaat om schade aan de eigen auto. Bij een allriskverzekering bent u in de meeste situaties gedekt.

Waar zal ik mijn autoverzekering afsluiten? Laat een onafhankelijke vergelijking maken. Dit kan u een hoop geld in de maand schelen. Wilt u een nieuwe auto kopen? Dan kunnen wij u helpen met de autofinanciering. Schrijf u meteen bij ons in!

Autoverzekering kosten

Autoverzekering kosten

De autoverzekering prijs verschilt per auto en per verzekeraar. Wat voor u zal gelden, geldt niet per se voor uw buurman. Om die reden is het belangrijk u eerst goed te oriënteren op de verschillende mogelijkheden en verzekeraars.

Er zijn enkele kenmerken die bepalen hoeveel een verzekering u gaat kosten. Zo zijn uw leeftijd en woonplaats, het type en de leeftijd van de auto, en het aantal jaren dat u zonder schade heeft gereden van belang.

De verzekeraar zal aan de hand hiervan bepalen hoeveel premie u zult moeten betalen. Rijdt u al een aanzienlijk aantal jaar zonder schade? Dan krijgt u bij de meeste verzekeraars zelfs korting vanwege schadevrije jaren.

Het kan daarbij lonen om een prijsvergelijking te maken van verschillende verzekeringen en verzekeraars. U hoeft dit niet alleen te doen. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van verzekeringen en helpen u graag een handje. Een heldere berekening is zo gemaakt! 

Autoverzekering eigen risico

Zoals bij veel verzekeringen het geval is, heeft u een eigen risico. Een eigen risico is een bedrag met een maximale waarde die u zelf zult moeten betalen wanneer u schade heeft. Pas wanneer de schade uitkomt boven dit bedrag, zal de verzekeraar uitkeren.

U kunt zelf bepalen hoe hoog uw eigen risico is. Hoe hoger, hoe minder premie u per maand zult betalen. Een hoger eigen risico maakt de autoverzekering goedkoper. Het is dus belangrijk om te bepalen hoe hoog uw eigen risico wordt.

De meeste verzekeraars vragen een bedrag tussen 130 tot 150 euro. Er zijn zelfs aanbieders die geen eigen risico vereisen en toch een lage premie aanbieden. Daarbij is het wel belangrijk te kijken naar de voorwaarden die geboden worden.

De kosten zijn belangrijk, maar de verzekering moet voor u geschikt zijn. Heeft u moeite met het bepalen van uw eigen risico? Vraag ons om advies!

Bereken autoverzekering Bereken autoverzekering

De hoogte van de uiteindelijke kosten waarmee u te maken krijgt, hangt af van u als persoon en uw auto. Uw autoverzekering premie berekenen, doet u uiteraard met één van onze zeer gekwalificeerde adviseurs.

U kunt online een berekening uitvoeren, maar dit zal altijd een schatting zijn van uw kosten. Wilt u volledig zeker zijn van uw zaak? Dan neemt u contact met ons op.

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Aan de hand van de verschillende gegevens over u en uw auto kunnen wij een precieze berekening van uw te verwachten kosten maken.

Daarnaast kunnen wij u helpen bij het bepalen van uw eigen risico. Voor jongeren geldt bijvoorbeeld een hoger eigen risico aangezien zij vaker schade veroorzaken dan meer ervaren bestuurders. Onze adviseurs zijn van alle voorwaarden op de hoogte!

Vergelijken autoverzekering

Het kan zeker lonen de verschillende verzekeringen die aangeboden worden te vergelijken. Het hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeuren welke voor u de juiste zal zijn. Wellicht vindt u de prijs doorslaggevend, of vindt u de voorwaarden die aangeboden worden belangrijker.

Voordat u een keuze maakt, is het verstandig een onafhankelijke vergelijking te laten doen. Een onafhankelijk adviesbureau zal altijd aan de hand van uw wensen een juiste en objectieve vergelijking maken.

De autoverzekering premie vergelijken, samen met onze deskundige adviseur zal leiden tot de juiste verzekering voor u. Wat de beste verzekering is, hangt namelijk af van verschillende factoren. Naast een heldere vergelijking, laten wij ook op transparante wijze de kosten zien.

Graag nemen wij hier dan ook de tijd voor. De klant staat bij ons voorop! Bent u reeds verzekerd? Dan zijn er wellicht verbeteringen mogelijk. Ook bij oversluiten, kunnen wij u helpen. 

Autoverzekering oversluiten

Uw autoverzekering overzetten, kan u een flinke besparing opleveren. Er komen om de haverklap nieuwe verzekeraars bij die stunten met lage premies. Het kan nooit kwaad uw bestaande verzekering te laten controleren door een expert van Advies Nederland.

Naast hypotheken zijn wij ook op het gebied van verzekeringen zeer deskundig. Wij maken voor u een onafhankelijke vergelijking, kijken of uw dekking nog past bij uw situatie en overwegen of uw eigen risico wellicht naar boven of beneden moet worden bijgesteld. Bent u benieuwd of oversluiten ook u geld kan opleveren?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze medewerkers. Aangezien onze specialisten door het hele land werken, kunnen wij uiteraard bij u thuis langskomen. Wilt u meteen een afspraak maken? Laat dan snel uw gegevens achter op deze pagina. Onze medewerkers zitten klaar en kunnen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Aarzel niet en onderneem actie!

Autoverzekeringen

Advies Nederland geeft handige tips over de autoverzekering. Zowel het aanbod als de prijsverschillen zijn groot. Een goede vergelijking levert vaak honderden euro’s op. Daarom helpen wij iedereen met het uitkiezen van de juiste autoverzekering. Dit kan zowel online of d.m.v. een persoonlijk gesprek. In beide gevallen zullen wij kijken naar: Autoverzekering

  • Laagste premie
  • Beste voorwaarden
  • Hoogste dekking
  • Uw wensen

Door al deze zaken te combineren kunt u rekenen op de beste verzekering tegen de scherpste tarieven. Bent u benieuwd welke verzekeraar het beste bij u aansluit? 

Vraag dan gratis offertes aan bij Advies Nederland. Laat kosteloos uw mogelijkheden bekijken. Ontvang binnen 1 werkdag een complete vergelijking tussen alle aanbieders! 

Beste autoverzekering

Laat je autoverzekering vergelijken om de beste deal te realiseren. Een vergelijking zal leiden tot enorme besparingen. Door onze nieuwste software kunnen wij veel voor je betekenen. Wij kijken onafhankelijk en kennen geen omzetverplichting.

Er kan dus puur gekeken worden naar de belangen van de klant. Dit zijn belangrijke zaken aangezien er bij verzekeringen veel fout kan gaan. Zo zie je dat steeds meer mensen zich blind staren op prijzen. Dit kan soms leiden tot zeer onaangename verassingen.

De autoverzekering moet u wel beschermen als er een ongeluk plaats vindt. De voorwaarden en dekkingen per verzekeraars liggen nogal uiteen. Dit kan zorgen dat u voor bepaalde zaken niet bent verzekerd. Hiervan dient u wel op de hoogte te zijn. Een online vergelijker houdt hier vaak geen rekening mee. Deze zijn uitsluitend gebouwd om de beste prijs inzichtelijk te maken. 

Goedkope autoverzekering

Wat is beter een goedkope of een goede autoverzekering? Een afweging die de klant zelf dient te maken. Wij zullen echter wel de verschillen aan u uitleggen. Bepaalde zaken mogen niet over het hoofd worden gezien. 

Ook al is de prijs nog zo laag! Een goede balans tussen prijs en kwaliteit is belangrijk. Onze software geeft direct aan welke dit voor u zijn. Na het invullen van uw gegevens zal een adviseur contact met u opnemen.

Dit zal enkele uren naar uw aanmelding zijn. Staat u bij een dealer en is de auto net aangekocht? Bel dan met onze service desk. Hier zitten adviseurs die u kunnen voorzien van een maatadvies, inclusief bemiddeling. 

Uiteraard zullen zij kijken naar het scherpste tarief, wensen van de klant en de omstandigheden. Sluit via Advies Nederland een goedkope autoverzekering af, maar wel tegen de beste voorwaarden! Ons team staat klaar om u te helpen.

Autoverzekering aanvragen Autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering afsluiten is in enkele minuten gebeurd. Door rekening te houden met een aantal punten zal de dekking prima in orde zijn. 

Advies Nederland heeft de beschikking tot de meeste verzekeraars. Objectief zullen wij een passende autoverzekering voor u selecteren. In elke situatie zullen wij een top drie samenstellen. Hierdoor kunt u zelf de keuze maken met welke maatschappij u in zee wilt.

Buiten onze onafhankelijke werkwijze zijn wij ook transparant m.b.t. de kosten. In elke offerte zult u deze gespecificeerd zien staan. Een duidelijk overzicht dat voor iedereen te begrijpen is. 

Vaak zijn consumenten verbaasd over de verschillen tussen aanbieders. Waarom zit er zoveel verschil in de premie? Dit komt omdat elke verzekeraar zo zijn eigen doelgroep heeft. Onze adviseurs weten daarom precies waar u het beste af zult zijn. Wilt u een autoverzekering afsluiten? Meldt u dan bij ons aan voor een aantal gratis en vrijblijvende offertes! 

Advies autoverzekering 

Wat is nou de beste autoverzekering? Dit kan per persoon erg afwijken. Dit is afhankelijk van de looptijd, dekking en zelfs de gemeente waarin je woont, kan hierop van invloed zijn. Dit is de reden waarom wij graag de tijd voor u nemen.

Een goede vergelijking kan honderden euro’s verschil betekenen. Onze schadeadviseur kan u vertellen welk bedrag dit precies zal zijn. Zij hebben van de autoverzekering hun expertise gemaakt. Welke vraag u ook hebt zij weten het antwoord. Hierdoor zult u eindelijk de beste autoverzekering krijgen. 

Mocht u al verzekerd zijn dan kunnen wij u ook helpen met het oversluiten van de verzekering. Tevens is onze service één van onze grootste pluspunten. Het is belangrijk dat er bij schade ondersteuning komt. Laat u over alle verzekeringen onafhankelijk adviseren door Advies Nederland!