Nieuw woekerpolis onderzoek geeft duidelijkheid

Op dit moment zijn er nog tienduizenden consumenten met een woekerpolis. Maar waarom? Er is namelijk een oplossing. Deze nemen wij vandaag met u door.

Denkt u woekerpolissen te bezitten in 2019? Laat deze dan even nakijken door onze expert. Dit is kosteloos en gebeurd onafhankelijk. Daarna heeft u tenminste voor eens en altijd duidelijkheid.

 

Ja, ik wil gratis advies over mijn (mogelijke) woekerpolis.!

 

10 punten om een woekerpolis te herkennen woekerpolis herkennen

 1. Hoge kosten
 2. Beleggingsresultaten
 3. Maatschappij
 4. Verborgen kosten
 5. Algemene voorwaarden
 6. Compensatieregeling
 7. Jaaroverzicht
 8. Het gekozen fonds
 9. Eindkapitaal
 10. Risico’s

Elk jaar ontvangt u een overzicht van de verzekeraar. Daar staat uw inleg en opgebouwde waarde op. Met 1 blik op dit document weet u of het een woekerpolis is of niet.

 

Overzicht van alle woekerpolissen in Nederland

 

Zo werden woekerpolissen verkocht 

 1. Pensioenaanvullingwoekerpolis probleem
 2. Hypotheek aflossen
 3. Kinderspaarplan
 4. Appeltje voor de dorst
 5. Sparen met belastingvoordeel
 6. Sparen voor een auto
 7. Spaarloonregeling doorstorten

Wat kun je met een woekerpolis doen?

 • Afkopen / Uitbetalen
 • Premie vrij maken
 • Ontwoekeren
 • Oversluiten

Wat het beste is om te doen ligt aan echt aan uw wensen. Met welke reden heeft u destijds de polis afgesloten? In dit artikel ga ik wel op een simpele manier alle mogelijkheden uitleggen.

Dan kunt u zelf een keuze maken. Mocht u alsnog vragen hebben dan horen wij dit graag. Wij zijn er om te helpen. Kunt u a.u.b. mijn blog delen op social media? Zo kunnen wij samen zoveel mogelijk mensen beschermen tegen de gevolgen van een woekerpolis.

 

Aanmelden voor een gratis en onafhankelijk hersteladvies

 

Woekerpolis afkopen

Met afkopen stuur je de verzekeraar een brief om het opgebouwde kapitaal op te nemen. In de meeste gevallen krijg je dan een afkoopbrief die je volledig moet invullen. Daarbij zullen ze je vragen om een kopie van je legitimatie. Gemiddeld duurt het 10 dagen voordat het geld op uw rekening staat.woekerpolis oplossing

Woekerpolis premie vrij maken

Dit betekend dat u de polis nog wel laat doorlopen maar er maandelijks geen geld meer bij doet. Dit raden wij u af. De kosten zijn zo hoog dat het opgebouwde potje langzaam wordt opgegeten.

Woekerpolis ontwoekeren

Iedereen met een woekerpolis heeft recht op een hersteladvies. Bij ontwoekeren wordt er gekeken naar alles. Denk aan de compensatieregeling, oversluitmogelijkheden en meer..

Woekerpolis oversluiten

Het oversluiten van uw woekerpolis kan een hoop geld opleveren. Er zijn namelijk genoeg alternatieve op de markt. Maak daar snel gebruik van. Deze rekenen gigantisch veel lagere kosten en zijn goedgekeurd door de AFM. Ook de consumentenprogramma’s zijn er erg enthousiast over.

 

10 voordelen van een woekerpolis oversluiten

 

woekerpolis 2019

Recht op een gratis hersteladvies

Het is de taak van uw oude tussenpersoon om de ellende te herstellen. Dit moet hij zelfs kosteloos voor u doen. Dit noemen wij een hersteladvies.

Echter, in veel gevallen zijn de oude tussenpersonen nergens meer te bekennen. Ook de verzekeraar houdt zich verdacht stil. Iets wat officieel dus helemaal niet mag.

Bij wie kan ik dan wel terecht?

Wij helpen alle gedupeerde met een woekerpolis. Kosteloos zullen wij u informeren over de stand van zaken. Wij zien dat als onze persoonlijke missie.

Wilt u de schade beperken? Schrijf u dan in voor een gratis woekerpoliscontrole. Onze adviseur komt u dan thuis bezoeken om alles netjes met u door te nemen.

Woekerpolis

In een persoonlijk gesprek zal hij dan inzicht geven in de verborgen kosten en alle mogelijke verbeterpunten.

Waarom hoor ik niets van mijn verzekeraar?

Wij hebben daar wel een mening over. Het lijkt erop dat vele gaan voor het grote geld. Zij vinden het allemaal wel best zo?!

Het grootste probleem ligt op dit moment echter wel bij de polishouders. Er is namelijk genoeg informatie te vinden over de gevaren van woekerpolissen.

Maar ze hebben het helaas te druk met andere zaken? Werk, kinderen, sport, zorgen maken en ..? Laten we eerlijk zijn, waarom heeft u nog geen hulp geaccepteerd?

 

Help mij van mijn woekerpolis af!

 

Wat kan ik het beste doen?

Maak gebruik van onafhankelijk woekerpolisadvies. Er zijn verschillende plekken waar u dit gratis kunt krijgen. Deze gegevens kunt u vinden op onze website.

Sterker nog, u hoeft er niet eens voor de luie stoel uit. Wij werken gewoon met experts die u thuis zullen bezoeken. Is dat misschien iets voor u?Woekerpolis advies

De struisvogel techniek werkt namelijk niet. Kom in actie en stop met het betalen van gigantische woekerkosten.

Woekerpolis hypotheek

Er zijn momenteel nog veel hypotheken met een gekoppelde woekerpolis. Dit noemen wij ook wel de woekerhypotheek.

Een levensgevaarlijke hypotheekvorm die niets anders dan ellende brengt. Heeft u nog steeds een levensverzekering aan de hypotheek gekoppeld?

Controleer of dit zo is. Dit kunt u zien bij de afschrijving van uw hypotheek. Er worden dan 2 losse bedragen van uw rekening afgeschreven. De hypotheekrente en het aflosgedeelte.

Hypotheek met woekerpolis omzetten

Het aanpassen van een hypotheekvorm is zo gebeurd. Daarbij hoeft het ook nog eens niet zoveel te kosten. Denk aan een paar honderd euro.

Met een paar kleine wijzigingen krijgt u een hypotheekvorm die nog vele jaren mee kan. Onderschat dit voordeel niet. In veel gevallen levert het duizenden euro’s op.

Over de gehele looptijd kan dit zelf vele tienduizenden euro’s schelen. Voorkom een restschuld en meld u snel bij ons aan. Op ons kunt u wel rekenen!Wat is een woekerpolis

Heb ik een woekerpolis?

Er zijn veel beleggingsverzekeringen die niet voldoen aan de eisen van dit moment. De kans dat u een woekerpolis heeft is dan ook groot.

De enige manier om er echt achter te komen is om een test te doen. Wij zullen dan naar een aantal zaken kijken:

 • Kostenstructuur
 • Eindkapitaal
 • Beleggingsrisico’s
 • Alternatieve

Wat als ik wel een woekerpolis bezit?

Dan moet er direct actie ondernomen worden. Het aanpassen van een woekerpolis kan in een gesprek plaatsvinden. Gesprekken hoeven niet langer dan een uur te duren.

Het belangrijkste onderdeel van het gesprek is dat uw wensen duidelijk zijn. Hierop kan onze expert zoeken naar verbeteringsmogelijkheden. Woekerpolis herkennen

Zijn daar kosten aan verbonden?

Een woekerpolis advies is altijd gratis. Wij rekenen echter wel kosten voor het bemiddelingstraject. De daadwerkelijke omzetting.

De tarieven zijn afhankelijk van het aantal uur dat wij ermee bezig zijn. Wij rekenen bijvoorbeeld meer voor een hypotheekpolis.

Deze zijn veel complexer om te zetten dan een losse woekerpolis. De tarieven hiervoor vindt u in ons dienstverleningsdocument.

Is er iemand gestraft voor deze ellende?

Nee, er is uiteindelijk niemand de bak ingedraaid. Verzekeraars lachen erom en de klant is uiteindelijk de klos.

Veel compensatieregelingen die er zijn “afgedwongen” stellen amper iets voor. Het dekt niet eens een deel van de schade. Gelukkig is er nu een vervolgtraject. Woekerpolis uitbetalen

Heb ik recht op woekerpolis compensatie?

Er zijn een aantal spelers die zich daar mee bezig houden. Enkele voorbeelden:

Advies Nederland is echter overtuigd dat de beste keuze is om de polis zo snel mogelijk over te sluiten. Wilt u weten hoeveel een woekerpolis omzetten oplevert? Aanmelden..Woekerpolis hulp

Woekerpolis uitbetalen

Het uitbetalen van een woekerpolis is tegenwoordig zeker mogelijk. Of dat verstandig is valt echter te betwijfelen.

Veel mensen hadden destijds een goede reden om een beleggingsverzekering af te sluiten. In veel gevallen wilde men sparen om een doel te behalen.

Door alle hoge kosten en tegenvallen beleggingsresultaten zagen polishouders hun geld als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wilt u dit voorkomen met uw eigen vermogen? Laat ons dan helpen.

Woekerpolis meldpunt

Woekerpolis uitbetalen en doorstorten

Om toch uw doel te behalen is oversluiten in veel gevallen de juiste keuze. Hier moet u echter wel volledige achterstaan. Alleen dan heeft het een kans van slagen.

Wij merken dat alle voor en nadelen goed inzichtelijk moeten zijn. Alleen dan zal het verleden zich niet herhalen. Spaarplannen zijn altijd verstandig als deze voor de lange termijn zijn.

Loop ik op dit moment veel risico?

De uitkomst van veel woekerpolissen zijn gebaseerd op riskante beleggingsfondsen. Er zijn dus wel degelijk gevaren. Deze moet u echt niet onderschatten.

Of u de risico’s van woekerpolissen moet accepteren is twijfelachtig. Het heeft echter geen enkele zin om uw huidige polissen aan te houden.