Woekerpolis2018-10-21T13:46:35+00:00

Wat als ik in 2019 nog steeds een woekerpolis heb?

Een woekerpolis is een spaarverzekering waarbij te hoge kosten worden berekend. In dit artikel leg ik u precies uit wat het probleem en de oplossing is.

Alle gedupeerde hebben recht op hulp. Dit noemen wij een hersteladvies. Deze kunt u bij ons gratis aanvragen. Wilt u daar ook vrijblijvend gebruik van maken?

 

Ja, ik wil een gratis woekerpolis adviesgesprek!

 

Top vijf opties met een woekerpolisWoekerpolis

 • Oversluiten
 • Wijzigen
 • Afkopen
 • Beëindigen
 • Premievrij maken

In dit artikel zal ik u de verschillen op een simpele maar heldere manier uitleggen. Op deze manier weet u precies welke mogelijkheden er zijn. 

Wat te doen met een woekerpolis in 2019?

Herinnert u zich nog de Radar-uitzending uit 2006 over beleggingsverzekeringen waar vervolgens ook het begrip woekerpolis werd geïntroduceerd?

In het verleden zijn ongeveer 7 miljoen beleggingsverzekeringen afgesloten waarvan helaas een groot deel hieraan voldoet. Deze moeten allemaal zo snel mogelijk worden omgezet. 

 


Wat is het grootste woekerpolis probleem?

Een risicovolle verzekering met hoge duistere maandpremies en geen garantie qua eindvermogen. Nog erger, in sommige gevallen valt het eindvermogen zo tegen dat u moet bijbetalen.

Dit betekent, kijkend naar het doel waarvoor u ooit een beleggingsverzekering heeft afgesloten: geen aanvulling op uw pensioen of een restschuld omdat u uw hypotheekschuld niet kan aflossen.

Bekijk onze onafhankelijk kijk op de problematiek rondom de woekerpolis. Bezit u een polis of dure hypotheek? Vraag dan meteen onze gratis polischeck aan via het contactformulier!

woekerpolis 2019

Is één van de volgende situaties op u van toepassing? 

 • heeft u een lopende beleggingsverzekering?,
 • bij twijfel of u risicovolle beleggingsverzekering heeft?
 • u heeft al een compensatie of afwijzing ontvangen?

Maak altijd een kosteloze adviesafspraak met één van onze adviseurs. Advies Nederland is “de specialist” in het ontwoekeren van polissen en dat levert u financieel voordeel op.

Kan ik geholpen worden? Zeker. Laat u onafhankelijk informeren door onze adviseur. Schrijf u meteen bij ons in voor een adviesgesprek. 

 

Aanmelden onafhankelijke woekerpolis check

 

Heb ik een woekerpolis of niet?

Een beleggingsverzekering, de naam zegt het al. Een verzekering, waarin men uw premie belegd om extra vermogen op te bouwen.

Vermogen met als doel: aanvulling op uw pensioen of het aflossen van uw hypotheek etc. Bij een beleggingsverzekering is uw eindvermogen dus altijd afhankelijk van de waarde van beleggingen.

Een risicovolle verzekering gezien de onvoorspelbare grillen van de beurs. Wilt y minder risico lopen? Bekijk dan eens een verzekering met gegarandeerd eindkapitaal. 

Er zijn vele soorten beleggingsverzekeringen:Wat is een woekerpolis

Valt het rendement van uw lopende beleggingsverzekering tegen?

Dan is het altijd verstandig om Advies Nederland te laten onderzoeken of het mogelijk is om uw beleggingsverzekering aan te passen.

Los van het feit of uw beleggingsverzekering wel of niet een woekerpolis is. In vele beleggingsverzekering zitten namelijk nog woekerelementen en er bestaan op dit moment vaak veel betere alternatieven.

Maak hiervoor nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseur.U kunt zichzelf direct bij ons aanmelden via het contactformulier.

 

Aanmelden voor de gratis woekerpolis check

 

Wat zijn woekerpolissen? 

Een beleggingsverzekering is een woekerpolis wanneer de vele verborgen en duistere kosten ervoor zorgen dat uw opbrengst veel lager is dan verwacht. 

Plus de onrealistische hoge rendementsprognose qua beleggen die verzekeraars tijdens het afsluiten van een verzekering voorspiegelden. De maandelijkse premie bestaat vaak voor 40% uit kosten die niet worden belegd. Woekerpolis herkennen

Welke verborgen kosten zijn er bij een woekerpolis?

Waar ging het mis?

Mede door de sterke koersdaling vanaf 2001 werden de financiële gevolgen van de hoge verborgen kosten in combinatie met de dalende beurskoersen duidelijk.

De Radar-uitzending in 2006 zorgde ervoor dat politiek Den Haag zich hiermee ging bemoeien, er diverse belangenorganisaties werden opgericht en er maatregelen werden genomen om gedupeerden te compenseren. 

 


Verzekeraars doen vaak of hun neus bloed

Helaas is deze problematiek hierdoor nog steeds niet opgelost. Er zijn nog zeer veel mensen met een lopende polis of die geen of een te lage compensatie hebben ontvangen. 

Voor deze groep mensen kan de coulanceregeling een oplossing zijn. Dit is een extra regeling om gedupeerde een hand toe te reiken.

Het nadeel van een woekerhypotheek woekerpolis hersteladvies

Ook als het gaat om een woekerpolis hypotheek dan kunt u zich bij ons inschrijven voor een kosteloze controle.

Onze experts staan voor u klaar om een einde te maken aan al die toren hoge kosten binnen uw polis. Als woekerpolissen aan de hypotheek vastzitten dan is de hulp van onze adviseur hard nodig.

Hij kan u helpen om deze vervelende situatie op te lossen. Vraag vandaag nog een persoonlijk gesprek bij ons aan via het contactformulier.

Is mijn beleggingsverzekering een woekerpolis?

U heeft een beleggingsverzekering en met behulp van de door het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) opgestelde lijst kunt u controleren of u een woekerpolis heeft.

In de lijst staat een overzicht van alle beleggingsverzekeringen inclusief de productnamen. Let op, komt uw polis niet op de lijst voor? Dat wil niet zeggen dat u geen polis met te hoge kosten heeft!

 

Inschrijven voor een woekerpolis hersteladvies

 

Heeft u van uw verzekeraar een brief over een kostencompensatie ontvangen? 

Dan is het zeker, dat er teveel kosten zijn ingehouden en heeft u helaas een polis met te hoge kosten met als gevolg een te lage opbrengst.

Het is al eerder genoemd, heeft u een beleggingsverzekering? Heeft u een brief over kostencompensatie ontvangen of met een afwijzing? 

De compensatie is vaak een wassen neus en in iedere beleggingshypotheek zitten woeker elementen. In al deze situaties is het raadzaam om een vrijblijvende adviesafspraak te maken. 

Woekerpolis meldpunt

Heeft een woekerpolis Aegon?

En wilt u een claim indienen bij Aegon, ASR of Nationale Nederlanden? Ga dan het gesprek aan met onze advocaat. Hij kan uw vertegenwoordigen!

Bij welke verzekeraar u ook zit wij kunnen helpen. Dus ook als het om een woekerpolis Nationale Nederlanden gaat. Neem contact met ons op.

 


Wat is het probleem van een beleggingsverzekering of woekerpolis?

Uw eindkapitaal wordt opgebouwd door het beleggen van uw maandelijkse premie. Helaas bouwt u met een woekerpolis veel minder kapitaal op dan in eerste instantie was gepland.

Het kan zelfs voorkomen dat de polis gedurende de looptijd leeg loopt en er aan het eind geen kapitaal meer over is. Dit is het gevolg van: hoge kosten en beleggingsresultaten die tegenvallen. Woekerpolis probleem

Wat gebeurd er met mijn inleg elke maand?

Uw maandlast besteedt uw verzekeraar aan inleg, premie overlijdensrisicoverzekering en kosten. Die ingehouden kosten zijn vaak veel te hoog waardoor er minder overblijft voor de premie en de inleg om te beleggen.

Hoe meer de beleggingsresultaten tegenvallen hoe meer er van uw maandlast naar de premie gaat. Met gevolg dat er steeds minder over blijft om te beleggen. En de cirkel is rond!

U heeft een woekerpolis, hoe nu verder?

Helaas zijn er nog veel consumenten met een lopende woekerpolis die zich hier niet bewust van zijn of geen zin hebben in al die administratieve rompslomp.

Of misschien heeft u wel een brief met een kostencompensatie of afwijzing ontvangen? Op dit moment is het voor vele consumenten nog steeds niet helder waar men recht op heeft. 

Wat moet ik nu doen?

Gevolg is dat men vaak passief op actie vanuit de verzekeraar wacht. Fout, niet afwachten maar kom nu zelf in actie. Door af te wachten laat u misschien wel duizenden Euro’s aan financieel voordeel liggen. 

Er zijn op dit moment vele goedkopere alternatieven en mogelijkheden voor bijna iedere situatie. 

 

Controleer mijn woekerpolis!

 

Het stappenplan voor woekerpolissen

Denk hierbij aan het schrijven van een stuitingsbrief, het over- of afsluiten, een gratis hersteladvies en/of de overlijdensrisicoverzekering verlagen of opnieuw afsluiten.

Voldoende mogelijkheden, wacht niet langer en maak een afspraak met een ervaren adviseur van Advies Nederland. Wil je een polis nakijken? Bekijk de volledige lijst met woekerpolissen

Woekerpolis oversluitenIs overstappen met een woekerpolis verstandig?

Of het overstappen naar een ander product voor uw situatie de juiste oplossing is, is afhankelijk van uw huidige polisvoorwaarden. 

Plus de complexe fiscale en administratieve regels en procedures. Overstappen is niet altijd voor iedereen verstandig. 

Zal ik mijn woekerpolis oversluiten?

Ook het opnieuw afsluiten van uw woekerpolis naar een voordeliger product heeft fiscale gevolgen.

Sluit u de verzekering opnieuw af bij dezelfde verzekeraar zonder het risico te verhogen dan mag men u niet om een nieuwe medische waarborg vragen.

Er zijn twee oplossingen

In beide situaties geldt: laat u hierover goed voorlichten door onze adviseur. Voorkom dat u later met een fiscale tegenvaller wordt geconfronteerd.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het ontwoekeren van polissen. Weten exact de juiste weg te vinden en zijn op de hoogte van alle actuele regels en procedures. 

Laat u kosteloos door ons adviseren om voor uw persoonlijke situatie tot de juiste keuze te komen. Woekerpolis hypotheek

Collectieve maatregelen woekerpolis

In 2006 is de Stichting Verliespolis, bestaande uit de Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effectenbezitters en enkele advocaten opgericht.

Doel van deze stichting is samen met de verzekeraars tot een kostencompensatie te komen voor gedupeerden. 

Wat was het plan?

Samen met de Stichting Woekerpolisclaim zijn de volgende collectieve akkoorden afgesloten met een aantal verzekeraars:

 • Drie miljard Euro beschikbaar voor compensatiebedragen.
 • De meeste gedupeerden hebben een brief over het compensatiebedrag ontvangen.
 • Bij lopende polissen wordt het compensatiebedrag tussentijds uitgekeerd.
 • Gedupeerden krijgen de mogelijkheid om in goedkopere fondsen te beleggen.
 • Verzekeraars moeten actief gedupeerden benaderen met betere producten.
 • Gedupeerden hebben recht op een gratis hersteladvies.

Ondanks deze collectieve maatregelen is het probleem nog lang niet opgelost. De compensatie stelt niet veel voor en de kosten zijn nog steeds te hoog.

 


Wat betekend dit voor mijn financiële situatie?

Concreet betekent dit dat u nog steeds 40 procent van uw inleg kwijt kan zijn aan onduidelijke kosten! Iets wat via ons vrij simpel voorkomen kan worden.

Om een einde te maken aan uw woekerpolis kunt u zich kosteloos opgeven bij Advies Nederland. Onze adviseur zal u dan persoonlijk en vrijblijvend adviseren.

Hersteladvies woekerpolis

Zoals al eerder vermeld, alle consumenten met een woekerpolis hebben recht op een gratis hersteladvies. Een hersteladvies wordt afgegeven door de tussenpersoon of verzekeraar die u in het verleden de polis heeft verkocht en ook voor is beloond. Woekerpolis controle

Waarom een woekerpolis herstellen?

Het doel van een hersteladvies is het verbeteren van uw vermogensopbouw. Dat kan bijvoorbeeld door de overlijdensrisicoverzekering uit het pakket te halen en apart te verzekeren.

Helaas zijn er in de praktijk tussenpersonen die weigeren om de verplichte hulp af te geven. U kunt uw tussenpersoon dan verwijzen naar de AFM website of een klacht indienen bij de Financiële Ombudsman. 

Check uw hersteladvies altijd goed en waak ervoor dat u niet ineens een totaal nieuw hypotheekadvies inclusief allerlei extra kosten heeft ontvangen.

Waar moet u opletten:

 • Check de beleggingsfondsen
 • Controleer de kosten
 • Is er een garantieregeling?
 • Onnodige of te hoge verzekeringen? Denk hierbij aan de overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering.Woekerpolis advies

Hersteladvies woekerpolis Advies Nederland

U heeft een woekerpolis en uw tussenpersoon weigert een gratis hersteladvies te schrijven. Of u heeft geen vertrouwen meer in uw tussenpersoon of verzekeraar waar u de polis ooit bij heeft afgesloten.

Advies Nederland is een onafhankelijk adviesbureau en biedt u een kosteloos adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek maken wij een analyse van uw huidige situatie en eventuele toekomstige wensen. 

Voordelen van een woekerpolis check

Met onze polis check wordt direct duidelijk en inzichtelijk hoe uw financiële situatie er op dit moment uitziet. U ontvangt een adviesrapport met uiteraard de voor uw situatie meest gunstige financiële alternatieven en oplossingen. 

De kosten voor het ontwoekeren van uw polis staan helder en duidelijk in het adviesrapport vermeld. Voelt dit goed? Dan gaan wij vervolgens uw polis direct ontwoekeren. 

 

Ja, ik wil mijn polis ontwoekeren!

 

Wilt u toch liever een woekerpolis afkopen?

Dan helpen wij u daar uiteraard bij. Ook hebben wij de afkoopformulieren van verzekeraars op onze website staan. Zo kunt u vrij simpel zelf doen.

Ontwoekeren van woekerpolissen, de kracht van Advies Nederland 

Advies Nederland is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwoekeren van polissen. Alle benodigde kennis en ervaring is bij onze specialisten aanwezig. 

Het ontwoekeren van een polis is een complex proces waar veel bij komt kijken. U moet meerdere beslissingen nemen en iedere beslissing heeft financiële en fiscale gevolgen.Woekerpolis hulp

Wat is ontwoekeren? 

De juiste keuzes bij het ontwoekeren van uw polis kunnen u duizenden Euro’s voordeel opleveren. Laat u daarom deskundig begeleiden door Advies Nederland.

Een onafhankelijk adviesbureau waarbij u, de klant centraal staat. Wij bieden u het eerste adviesgesprek inclusief een woekerpolis check en een adviesrapport kosteloos aan. 

Wacht niet langer en maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier rechts op onze website.

 


Hoe om te gaan met woekerpolissen?

Heeft u in het verleden een woekerpolis hypotheek afgesloten? Of is er twijfel? Wacht niet langer en neem geen financieel risico!

Voorkom dat geld waar “u” recht op heeft bij uw maatschappij blijft liggen. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Woekerpolis uitbetalen

Welke advocaat kan mij het beste helpen?

Uiteraard kunt u ook uw vragen stellen aan de woekerpolis advocaat van Advies Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwoekeren van dit soort polissen.

Het resultaat van in jaren opgebouwde expertise en ervaring. Met deze site informeren wij u stap voor stap over alles wat hiermee te maken heeft.

 

Gratis hulp voor gedupeerde

 

Wat, hoe, wanneer, wie, waardoor en waarom!

Op al uw algemene vragen kunt u het antwoord op deze site vinden. Voor uw persoonlijke situatie, vragen en mogelijkheden nodigen wij u uit voor het maken van een vrijblijvende adviesafspraak.

Meld u hiervoor aan via het formulier rechts op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een kosteloos adviesgesprek! 

Gebruik maken van een gratis woekerpolis advies Woekerpolis 2020

Wat houdt een vrijblijvend en onafhankelijk adviesgesprek met één van onze adviseurs in?

 • Een woekerpolis check, een screening van uw lopende polis(sen);
 • Inventarisatie van uw persoonlijke situatie;
 • Analyse van uw huidige situatie;
 • Het aanbieden en bespreken van (verbeter) mogelijkheden en alternatieven;
 • U ontvangt een adviesrapport.

U heeft al genoeg financiële schade geleden. Wij bieden u deze service zonder bijkomende kosten aan.

Maak gebruik van ons aanbod!

Laat u verrassen door de mogelijkheden en financiële besparing. Neem contact met ons op en in alle rust bespreekt onze adviseur uw situatie en mogelijkheden.

Door onze landelijke dekking is een afspraak bij u thuis geen enkel probleem. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor!

 


Een verkorte uitleg over de woekerpolis betekenis 

Voor we verder ingaan op het ontstaan, de maatregelen en mogelijkheden eerst de betekenis. Wat is de officiële woekerpolis definitie eigenlijk?

De Nederlandse encyclopedie geeft de volgende drie definities:

 • Een in het begin van de eenentwintigste eeuw in de media veel gebruikte denigrerende benaming voor een beleggingsverzekering;
 • Beleggingsverzekering waarvoor de kosten die de verzekeringsmaatschappij rekent, zo hoog zijn dat er voor de belegger slechts weinig rendement overblijft, of, in het ergste geval, aan het eind van de looptijd een flinke restschuld;
 • Een verzekering zonder rendement, of die zelfs een restschuld oplevert. U wordt aangeraden om deze polis niet af te sluiten.

Wat zijn de kernwoorden? Woekerpolis betekenis

 • Beleggingsverzekering;
 • Hoge kosten;
 • Weinig of geen rendement.

Hier komen we verder in de tekst uitgebreid op terug! 

Woekerpolis ja of nee?

Een woekerpolis, wanneer is hier sprake van? Het staat hierboven al kort beschreven. Vanaf 1993 zijn voor ongeveer € 100 miljard 7 miljoen beleggingsverzekeringen verkocht.

Polissen die werden verkocht door vele bekende kleine én grote maatschappijen. Bij de verkoop werden “gouden” bergen beloofd.

 

Inschrijven voor een adviesgesprek

 

Niets bleek minder waar

Geweldige opbrengsten waarmee men de afgesloten hypotheek volledig kon aflossen. Helaas, de realiteit bleek anders te zijn. Er is € 20 à € 30 miljard op gegaan aan kosten.

Geen winst voor de consument maar een woekerwinst voor de tussenpersonen en verzekeraars. Heeft u ooit een beleggingsverzekering afgesloten?

Dan is het risico groot dat u teveel aan kosten betaald en het beloofde eindkapitaal niet haalt. Wacht niet langer. Laat onze adviseur vrijblijvend en kosteloos uw polis checken! 

Woekerpolis kosten

De legendarische woekerpolis TROS Radar uitzending

Voordat we verder gaan met alles wat van belang is om te weten over deze polissen. Eerst even terug in de tijd. Misschien herinnert u het zich nog?

Het TROS-programma Radar eind 2006. De eerste keer dat er aandacht werd geschonken aan de gevolgen van beleggingsverzekeringen.

Wie heeft de naam woekerpolis bedacht?

Antoinette Hersenberg introduceerde in dit programma het begrip “woekerpolisaffaire”. De verontwaardiging en gevolgen waren groot. woekerpolis aanmelden

Individueel en collectief werd actie ondernomen. Helaas tot vandaag de dag nog steeds niet tot volle tevredenheid. De strijd gaat door.

De aanhouder wint

TROS Radar blijft nog steeds kritisch alle ontwikkelingen volgen. Men besteedt nog regelmatig aandacht aan deze affaire.

Via de website en tv-uitzendingen blijft men consumenten informeren over alle recente ontwikkelingen.

Veel aandacht van woekerpolis Kassa

Ook het consumentenprogramma Kassa besteedt regelmatig aandacht aan deze affaire. Alle ontwikkelingen houdt men nauwlettend in de gaten.

Kassa heeft fel en kritisch gereageerd op de Wabeke-normJan Wolter Wabeke, de financiële ombudsman die landelijke bekendheid kreeg door zijn aanbeveling in 2008. 

 


Wat zijn de maximale kosten bij woekerpolissen?

De kosten van een beleggingsverzekering mogen nooit hoger zijn dan 2,5% van het belegde vermogen. Inclusief het advies dat verzekeraars alle kosten boven de 3,5% met terugwerkende kracht moeten terugbetalen.

Volgens Kassa een druppel op een gloeiende plaat. Een compleet mislukte woekerpolis compensatie!Laat u erover onafhankelijk adviseren. 

Woekerpolis radarWoekerpolis Zembla

De woekerpolis in het nieuws! Zembla, het actuele journalistieke onderzoek programma van de VARA mag hier niet ontbreken. 

Na een gedegen (voor)onderzoek was op 4 februari 2015 de uitzending: “De voortwoekerpolis“. 

Zelfs de overheid ging zich ermee bemoeien

Verzekeraars en tussenpersonen hadden vanuit de politiek de opdracht gekregen om te “ontwoekeren”. Gedupeerden moest men gratis helpen.

Polissen moesten worden omgezet naar producten die meer financiële zekerheid boden. Gedupeerden hadden recht op compensatie.

Meer dan 1.500.000 woekerpolissen

In deze uitzending onderzoekt Zembla hoe het komt dat verzekeraars zich (onbestraft) niet aan deze regels houden. Een uitzending die de moeite waard is om eens terug te kijken. 

U kunt deze uitzending en nog meer interessante informatie vinden op Zembla.

Woekerpolis rechtszaak

Samen sterk met woekerpolis Consumentenbond

De Consumentenbond, een vereniging die opkomt voor de belangen van de consument. Men vecht voor verbeteringen van algemene voorwaarden.

Indien nodig organiseert men acties om consumenten klachten op te lossen. Ook de beleggingspolis ontwikkelingen volgt men op de voet en heeft continue alle aandacht. 

 


Heel Nederland was het meer dan zat

Men informeert, voert actie en helpt (tegen betaling) consumenten. Recentelijk heeft de Consumentenbond van ASR geëist om “alle” gedupeerden met een woekerpolis Waerdye te compenseren.

 Op dit moment (januari 2017) hebben zich al 1100 gedupeerden met deze polis gemeld. Wordt u ook gedupeerd? Neem dan contact met ons op! Stichting woekerpolis

Woekerpolis Vereniging Eigen Huis

Vanaf 2006 werkt de Vereniging Eigen Huis samen met de Vereniging van Effectenbezitters en een woekerpolis advocaat. Met elkaar heeft men de Stichting Verliespolis opgericht.

Een stichting met als een doel: een optimale compensatie voor gedupeerden met een beleggingsverzekering. De Stichting heeft met 2 kleine en 6 grotere verzekeraars een aantal akkoorden kunnen afsluiten.

Vanaf 2 december 2016 bestaat de Stichting niet meer en zijn de controletaken door VEH en VEB overgenomen.

Woekerpolis stichtingen en belangenorganisaties Stichting woekerpolis

U heeft het ondertussen al kunnen lezen. Er zijn zeer veel stichtingen, organisaties verenigingen etc. die zich nog steeds bezig houden met deze affaire. 

Men blijft doorgaan met actie voeren voor een hogere woekerpolis claim. Met deze collectieve strijd is al regelmatig resultaat geboekt.

Wat is verschil tussen beide organisaties?

De één richt zich op een bepaalde bank/maatschappij en de ander richt zich op alle gedupeerden. Over het algemeen hanteert men: “no cure no pay”. Soms vraagt men een jaarlijkse bijdrage.

 

Aanvragen persoonlijk woekerpolis adviesgesprek!

 

Overzicht van woekerpolis organisaties

Iedere claimorganisatie heeft individuele en/of collectieve successen behaald en strijd door! Wilt u ook geholpen worden? Meld u dan nu bij ons aan.

Het opzetten van een woekerpolis meldpunt

De meeste belangenorganisaties strijden collectief voor een betere en hogere compensatie. U kunt uw woekerpolis melden via de website of door het sturen van een e-mail. woekerpolis collectief

Een aantal meldpunten:

 • Consumentenbond: ASR polis;
 • Radar: bij twijfel over de hoogte van het compensatiebedrag;
 • Vereniging woekerpolis: voor alle gedupeerden, melden stand van zaken;
 • AFM (Autoriteit Financiële Markten), alle klachten (algemeen belang). Kifid, voor de afhandeling.

Meld uw klacht altijd! Met een collectieve strijd bereikt men meer! Hoe meer meldingen hoe sterker de organisatie staat. 

De belangrijke woekerpolis AFM mening

AFM, het is al eerder genoemd. De Autoriteit Financiële Markten die toezicht houdt op de financiële markten. En die markten zijn: sparen, lenen, verzekeren en beleggen.

Het is een zelfstandig orgaan met wettelijke taken en bevoegdheden. Bestuursleden worden benoemd door de minister van Financiën.

 


Heeft u een klacht over een woekerpolis verzekeraar?

Meld dit. Het AFM heeft ook een signaleringsfunctie. Het is van belang dat men signalen, klachten en tips ontvangt. Men helpt u verder niet persoonlijk.

Uw klacht of tip levert een bijdrage om de financiële markt te laten werken zoals het hoort. Voor de afhandeling van klachten moet u de klacht bij het Kifid (Klachten Instituut Financiële Dienstverlening) melden. 

De AFM kan niet handhaven maar wel aanspreken. Bijvoorbeeld als uw verzekeraar u niet gratis helpt (zoals is afgesproken) met uw spaarpolis of hypotheekpolis.

woekerpolis hebben

Nieuwe woekerpolis Kifid uitspraken

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Het officiële instituut waar u terecht kunt met uw klacht over een verzekeraar die zich niet aan de gemaakte afspraken houdt.

Denk bijvoorbeeld aan het feit dat uw verzekeraar u een gratis woekerpolis hersteladvies moet geven. Op de Kifid website kunt u checken of men uw klacht in behandeling kan nemen.

 Is de uitslag positief?

Dan gaat de Financiële Ombudsman bemiddelen tussen u en uw verzekeraar. Komt men niet tot een positief resultaat? Dan zal de Geschillencommissie uiteindelijk een beslissing nemen.Woekerpolis check

U kunt op de Kifid website alle informatie over het indienen van een klacht vinden. Denk aan de volgende zaken:

 • De klachtenprocedure;
 • Hoe u een klacht moet indienen;
 • Het online indienen van een klacht;
 • Eerdere uitspraken in vergelijkbare zaken;
 • Het register van verzekeraars die zijn aangesloten bij het Kifid. Een voorwaarde voor het indienen van een klacht. 

Woekerpolis en nu? 

Niet afwachten maar kom in actie! Welke stappen moet u ondernemen?

 • Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs voor een polis check. U weet dan precies hoe en wat.
 • Stuur een woekerpolis stuitingsbrief naar uw tussenpersoon en/of verzekeraar. Dit om te voorkomen dat uw klacht verjaart.
 • Check of u een brief heeft ontvangen waarin de kostencompensatie staat vermeld. Heeft u geen brief ontvangen? Neem contact op met uw verzekeraar.
 • U heeft een brief ontvangen waarin staat vermeld dat u eenmalig of periodiek een compensatiebedrag ontvangt? Heeft u dat bedrag ook echt ontvangen?
 • Heeft u een gratis hersteladvies van uw tussenpersoon of verzekeraar gehad? Zo nee, u heeft hier recht op dus vraag hierom!
 • Meld uw klacht indien uw verzekeraar zich niet heeft gehouden aan de afspraken.

 

Ik wil geholpen worden door een expert!

 

U staat hier niet alleen voor!

Onze adviseur heeft de kennis en ervaring en zal u hierbij ondersteunen. Van de woekerpolis ASR tot al andere verzekeraars onze adviseur kan u helpen.

Laat snel uw polis nakijken door één van onze experts. Kosteloos en vrijblijvend! 

De belangrijkste 6 woekerpolis kenmerken

Helaas, u bent tot de conclusie gekomen dat u een polis heeft met het hefboom- en inteereffect. Want wat zijn de kenmerken van een woekerpolis beleggingsverzekering? mijn woekerpolis

 • Met uw premie wordt belegd;
 • U bouwt veel minder kapitaal op dan vooraf was beloofd door uw verzekeraar;
 • Aan het einde van de looptijd kunt u uw hypotheek niet in zijn geheel aflossen;
 • U betaalt te hoge (vaak onduidelijke) kosten;
 • De maandelijkse premie voor uw overlijdensrisicoverzekering is (te) hoog;
 • De beleggingsresultaten vallen tegen.

Een groot deel van uw maandpremie gaat dus op aan kosten voor de verzekeringspremie. Het resultaat hiervan is dat er minder van uw premie over blijft om te beleggen.

Gaat mijn hele premie daar heen?

Nog een groter deel van uw maandpremie gaat naar de verzekeringspremie. Dit om u bij te verzekeren. Het komt zelfs voor dat u meer aan verzekeringspremie betaald dan de maandelijkse inleg!

De verklaring van het begrip:  hefboom- en inteereffect. Iets wat vrij makkelijk te stoppen is via een wijzigingen. Eentje die wij voor u kunnen maken. 

 


De vaak gekoppelde woekerpolis overlijdensrisicoverzekering

Bij de meeste polissen was het verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Helaas met veel te hoge premiekosten.

Daarnaast werden nog vele andere vage kosten in rekening gebracht.

Een overzicht van alle kosten: Woekerpolis helpdesk

 • Premie overlijdensrisicoverzekering;
 • Administratiekosten;
 • Beheerskosten;
 • Provisiekosten;
 • Poliskosten;
 • Kosten voor A- en B-units;
 • Aan-en verkoop kosten;
 • Woekerpolis eerste kosten.

Vanaf 2009 is de Wabekenorm ingevoerd. Dit betekent dat de totale kosten niet hoger mogen zijn dan 2,45% van de opgebouwde waarde.

Heeft u al een compensatievoorstel ontvangen?

Een druppel op een gloeiende plaat! Heeft u al een verbetervoorstel van uw verzekeraar/tussenpersoon ontvangen? Bent u tevreden? Voorkom het inteer- en hefboomeffect. 

Het gevolg van uw polis in combinatie met deze verzekering. Uw premie loopt op en uw eindkapitaal neemt af. Neem geen financieel risico en maak een vrijblijvende afspraak.

Wij inventariseren en analyseren uw situatie en polis. Er is absoluut “nog” meer voordeel te behalen!

 


Een woekerpolis herkennen van een afstand

U heeft al heel veel gelezen en woekerpolis informatie gekregen. Als het goed is weet u nu hoe en waaraan u een woekerpolis kunt herkennen.

Woekerpolis 2021Geen prettige conclusie maar we gaan nu verder in op de diverse soorten polissen en ontwoekermogelijkheden.

Zijn er wel manieren om van een woekerpolis af te komen?

Die zijn er gelukkig wel! Wij zijn “de” expert op dit gebied. Iedere polis is weer een nieuwe uitdaging om voor u, onze klant, optimaal te ontwoekeren. 

Een traject met als doel: het verlagen van uw maandlast en/of de zekerheid dat u uw hypotheekschuld af kunt lossen. Neem contact met ons op.

Kan ik mijn altijd aanmelden bij Advies Nederland?

Bij twijfel maar ook als u al een compensatie heeft ontvangen! Wij vinden altijd verbetermogelijkheden. Meld u aan via het formulier rechtsboven op de site. 

U ontvangt vrijblijvend een gratis advies. U heeft dus niets te verliezen en kunt alleen maar financieel winnen!

Woekerpolis berekenenTeruggave woekerpolis berekenen

Op het internet kunt u op diverse sites zelf berekenen wat uw financiële schade is. Hiervoor heeft u  de gegevens die op uw offerte staan bij nodig. Heeft u de offerte niet meer?

Vraag hem dan op bij uw tussenpersoon of verzekeraar waar u de verzekering ooit bij heeft afgesloten. Onze adviseur kan u daarbij assisteren.

Om welke gegevens gaat het: woekerpolis wijzigen

 • Beloofde doelkapitaal;
 • Type fonds: aandelen, obligaties of Mixfonds etc.
 • Afgesproken rente;
 • Aantal jaar.

U krijgt als resultaat: een indicatie van het werkelijke doelkapitaal en de hoogte van uw schade. Wilt u meer zekerheid en gelijk een optimaal hersteladvies op maat?

Dan is het verstandiger om een persoonlijke afspraak met één van onze specialisten te maken.

 


Woekerpolis hulp

Nog even alle stappen op een rij. Wat moet u doen:

Woekerpolis tussenpersoon

Waar is mijn oude tussenpersoon gebleven?

Helaas komt het vaak voor dat men in gebreke blijft. Of de tussenpersoon is onvindbaar. Vertrouwen speelt ook een belangrijke rol. 

Veel consumenten hebben geen vertrouwen meer in de tussenpersoon. Begrijpelijk gezien men niet correct is voorgelicht. De tussenpersoon heeft een ondeugdelijk product verkocht. 

Wij bieden u een onafhankelijk maatwerkadvies aan. Het belang van u, onze klant, staat bij ons altijd centraal. 

Woekerpolis, hoe kom ik er vanaf? Woekerpolis beëindigen

Natuurlijk wilt u van uw woekerpolis af! U heeft hierboven al kunnen lezen welke stappen u moet nemen. Ook een korte opsomming van de diverse mogelijkheden.

Hieronder gaan we dieper op de diverse opties in. Kun je een woekerpolis opzeggen? Ja, maar iedere keuze is afhankelijk van uw situatie en polis. Iedere keuze heeft financiële gevolgen.

Hoe werkt zo hersteladvies?

Zorg dat u voor het adviesgesprek met onze adviseur de volgende zaken helder en bij de hand heeft:

 • De afkoopwaarde;
 • Maandelijkse kosten;
 • Verwachte opbrengst.

Deze informatie staat op uw polis vermeld

U kunt dit ook opvragen bij uw verzekeraar. Onze adviseur zal deze gegevens gaan vergelijken met andere aanbieders.

Hij gaat op zoek naar alternatieven. Gaat uw overlijdensrisicoverzekering vergelijken. Uiteraard met alle aandacht voor de voorwaarden qua dekking. 

 

Ja, ik wil mijn woekerpolis oversluiten!

 

Kan ik ook mijn woekerpolis afkopen

Het is mogelijk om uw polis af te kopen. De polis stopt en de waarde wordt uitgekeerd. Niet altijd de meest gunstige optie.

Over de uitkering van uw woekerpolis lijfrente moet u namelijk inkomstenbelasting betalen over de afkoopsom. Daar bovenop krijgt u ook nog een boete van 20%.

Bespreek deze optie eerst goed met onze adviseur. Hij kan exact voor uw persoonlijke situatie uitrekenen wat de meest gunstige oplossing voor uw polis is. 

Woekerpolis nieuws

Een woekerpolis beëindigen en niet meer achterom kijken

U heeft ooit een spaar- of beleggingshypotheek, spaar- of studieverzekering afgesloten. Met als doel: meer financiële ruimte om uw hypotheek af te lossen of als extra aanvulling op uw pensioen.

U heeft kunnen lezen dat dit helaas heel anders uitpakt. Tegenvallende rendementen door te hoge en verborgen kosten. Voorkom dat u straks in de financiële problemen komt. 

Heeft u een woekerpolis beleggingshypotheek? 

Zijn uw kosten hoog en vaag? Handel nu en onderneem actie. Hoe en welke mogelijkheid het beste bij uw persoonlijke situatie past, hangt af van uw situatie en polis.

Woekerpolis afsluitenOnze adviseur zal alle mogelijkheden voor u onderzoeken en vergelijken. Op deze wijze ontvangt u na het vrijblijvende adviesgesprek een advies op maat!

Een woekerpolis omzetten voor een beter product

Het is van groot belang om u hierbij te laten adviseren door één van onze deskundige adviseurs. Een woekerpolis hypotheek omzetten vraagt zeer veel kennis en inzicht.

U krijgt te maken met een doolhof van regels, procedures en verplichtingen. Het is geen eenvoudige keuze maar er zijn wel mogelijkheden. 

Wat zijn mijn alternatieve?

Bijvoorbeeld: uw polis oversluiten naar een bankspaarrekening. Wel krijgt u dan met een boete te maken. Er zijn meer mogelijkheden om van uw polis af te komen dan u misschien denkt. 

Wij helpen u hier graag bij. Onze adviseur weet exact hoe hij alle procedures moeten doorlopen. Wij kunnen precies berekenen wat voor u de juiste keuze is. 

Misschien weegt de hoogte van de boete niet op tegen de uiteindelijke winst die u behaalt? Maak een vrijblijvende afspraak.

 

Ik wil zo snel mogelijk van mijn woekerpolis af!

 

Woekerpolis hypotheek aflossen blijkt kansloos

Een woekerpolis gekoppeld aan hypotheek is een complexe situatie. U kunt niets doen zonder dat uw geldverstrekker akkoord gaat. 

In deze situatie is de bank namelijk een beetje de eigenaar van uw polis. De premie is altijd te hoog. Het gevolg van een te dure overlijdensrisico verzekering en veel onduidelijke extra kosten. 

Door deze kosten en tegenvallende beleggingsresultaten spaart u onvoldoende. Gevolg: u kunt uw hypotheekschuld niet aflossen.  Deze polis moet dus zo snel mogelijk worden aangepakt. Woekerpolis tips

Hier zijn verschillende mogelijkheden voor:

 • Een goedkopere en losse overlijdensrisico verzekering;
 • De waarde in de polis wordt afgekocht en afgelost op de hypotheekschuld.

Onze hypotheekadviseur onderzoekt wat voor uw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Maak zo snel mogelijk een vrijblijvende afspraak voor advies! 

Woekerpolis oversluiten naar banksparen

Een mogelijkheid om van uw polis af te komen is oversluiten. U kunt hierbij ook voor een andere verzekeraar kiezen.

Heeft u een polis gekoppeld aan uw hypotheek?

Dan is oversluiten vaak niet mogelijk en complex. Uw geldverstrekker moet akkoord gaan met de wijziging. Uw adviseur kan u hier alles over vertellen.

Heeft u een bankspaarhypotheek? Dan kunt u de som van de polis hierin laten storten. In deze polissen zit altijd een overlijdensrisicoverzekering ingebouwd. 

 


Stap voor stap van een woekerpolis afkomen

Een verzekering die o.a. de woekerpolis kosten zo hoog maakt. Gaat u over naar banksparen? Dan vervalt deze verzekering. 

Afhankelijk van uw keuze kan het zijn dat u weer een losse overlijdensrisicoverzekering moet afsluiten.

Ook hier geldt: laat u adviseren door een adviseur. Onze adviseurs hebben de ervaring en expertise om “de” juiste oplossing voor u te vinden.

Woekerpolis uitzending

Woekerpolis belasting

U heeft het hierboven kunnen lezen. Er zijn op dit moment een aantal ontwoeker mogelijkheden. Let wel op de eventuele fiscale gevolgen!

Uw adviseur zal u hierbij ondersteunen en informeren. Een aantal voorbeelden:

 • Uw woekerpolis premievrij maken kan fiscale gevolgen hebben;
 • Het afkopen is niet voor iedereen de meest gunstige optie. U betaalt in één keer inkomstenbelasting over de afkoopwaarde. Daarbij komt nog een boete van 20%;
 • Bij een bankspaarhypotheek kunt u de som van de polis daarin laten storten. Het bedrag is vrijgesteld van vermogenrendementsheffing. U betaalt wel belasting over de periodieke uitkeringen.

 

Ik wil mijn woekerpolis omzetten

 

Fiscale regels zijn complex en aan veranderingen onderhevig

Uw situatie en polisvoorwaarden spelen ook een belangrijke rol. Het is niet de bedoeling dat u door het ontwoekeren van uw polis veel extra belasting moet betalen.

Onze adviseurs zijn altijd op alle financiële gebieden up-to-date qua kennis. U ontvangt een zo gunstig mogelijk financieel maatwerkadvies!Woekerpolis overzicht

Woekerpolis pensioen en hypotheek merknamen

Wie heeft deze polissen verkocht? Wie niet kunt u beter vragen! De grootste verzekeraars hebben onder diverse merknamen ongeveer 80% van de 7 miljoen polissen verkocht.

In de meeste situaties heeft men bij verkoop de extreem hoge kosten verzwegen. Iets wat juridisch niet is toegestaan. Hieronder een overzicht van de grote verzekeraars en welke merken/partners hieronder vallen.

Dit betekent dat een woekerpolis uitspraak en/of regeling ook geldt voor alle onderliggende merken. 

Woekerpolis merknamen overzicht 

Achmea woekerpolis

Aegon woekerpolis

Allianz woekerpolis

ASR woekerpolis

Delta Lloyd woekerpolis

Gouds woekerpolis

Legal & General woekerpolis

Nationale Nederlanden woekerpolis

Reaal woekerpolis

Woekerpolis en hypotheekdrama

In de volgende alinea’s volgt een korte omschrijving over de stand van zaken per verzekeraar. In veel situaties krijgt u door de geleden schade van uw afgesloten woekerpolis geld terug.Woekerpolis overzicht

Vaak heeft u recht op een compensatie, een doekje voor het bloeden. Afhankelijk van de maatschappij bent u schriftelijk geïnformeerd of moet u zelf in actie komen. 

Is hiermee mijn probleem opgelost?

Bedenk goed, het probleem is hier niet mee opgelost. U polis woekert gewoon nog door! Neem daarom altijd contact op met onze adviseur.

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het ontwoekeren van polissen. Onze adviseur vindt voor iedere polis en persoonlijke situatie een passende oplossing. Een oplossing die u heel veel financieel voordeel zal gaan opleveren!

 

Controleer mijn polis op kosten

 

Woekerpolis ASR

Consumenten met een Waerdye polis van ASR hebben jarenlang te weinig compensatie ontvangen. ASR heeft vele jaren meer kosten geïncasseerd dan men in de voorwaarden had vermeld.

Hierdoor werd het doelkapitaal meestal niet bereikt. De verzekeraar heeft 1,1 miljoen polissen verkocht. De geleden schade voor consumenten wordt geschat op 5 miljard Euro.  Woekerpolis berekenen

Vanaf wanneer is de regeling er?

In 2008 hebben gedupeerden een tegemoetkomingsregeling ontvangen. Een compensatie voor het misgelopen rendement. Opgelost zou men denken, maar helaas.

In 2015 is Wakkerpolis met de Consumentenbond tot de volgende ontdekking gekomen. Een woekerpolis collectief van consumenten had in het geheim meer compensatie ontvangen dan tienduizenden anderen met dezelfde polis. 

De consumentenbond is gestart met een nieuwe actie

Heeft u ook onvoldoende compensatie ontvangen? Meld u aan via de site van de consumentenbond om de druk op ASR op te voeren.

Tip: op 13 december 2016 heeft het programma TROS Radar weer aandacht geschonken aan deze polis. 

 


Woekerpolis Aegon

De woekerpolis Koersplan. Vanaf 1989 verkocht als een aantrekkelijke mogelijkheid om te sparen met zeer veel fiscaal voordeel.

Helaas was op dat moment nog niet bekend dat Aegon torenhoge premies inhield voor de overlijdensrisicoverzekering.  Woeker polis

Het doek viel

Aegon heeft onder druk in 2000, 2006 en 2009 een compensatieregeling uitgevoerd. Regelingen die onvoldoende waren en er werd doorgeprocedeerd tot aan de Hoge Raad.

In 2014 werd men gedwongen een 4e regeling uit te voeren. Is uw polis al beëindigd? Dan moet u “zelf” deze compensatie aanvragen.

Door onbekendheid bij consumenten hebben honderdduizenden gedupeerden een compensatie niet aangevraagd. Aegon heeft hierdoor € 90 miljoen niet hoeven uitkeren.

Heeft u uw compensatie al aangevraagd?

Wacht niet langer en vraag uw compensatie telefonisch of via een e-mail aan bij Aegon! Al deze compensaties dekken de geleden schade helaas nog niet.

Consumentenprogramma blijft individueel en collectief doorgaan met procederen. Wilt u daar ook gebruik van maken? Meld u dan bij ons aan. 

Woekerpolis gedupeerde

Woekerpolis Reaal

Een beleggingsverzekering, de woekerpolis SNS Reaal. Een polis met extreem hoge kosten die de tussenpersoon of verzekeraar niet heeft vermeld bij de aankoop.

Heeft u een SNS Reaal polis?

Heeft u een brief ontvangen waarin wordt vermeld of u wel of niet recht heeft op compensatie? Men heeft ook in de landelijke dagbladen hierover geadverteerd.

Heeft u een verbeter voorstel van de verzekeraar ontvangen? Wacht niet langer. Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur voor een kosteloos advies.

Hij adviseur onderzoekt of u recht heeft op compensatie. U ontvangt tevens een kosteloos adviesrapport met verbetermogelijkheden.

 

Ik wil meer rendement uit mijn spaarplan

 

Woekerpolis Nationale Nederlanden

In 2016 heeft het Kifid de uitspraak tegen NN in een zaak gepubliceerd. NN moet de kosten van de afgesloten beleggingsverzekeringen aan gedupeerden vergoeden.

Ten onrechte zijn te hoge kosten ingehouden en de compensatie moet worden herberekend. Volgens Kifid heeft NN de consumenten vooraf tevens onvoldoende en onvolledig geïnformeerd over de polis en kosten. Woekerpolis oversluiten berekenen

Uitspraak van de rechter

In dit soort juridische processen over beleggingsverzekeringen telt de informatieplicht zwaar! NN is het oneens met deze uitspraken en heeft beroep aangetekend. 

Men wil zelf proberen met gedupeerde consumenten tot een oplossing te komen. Naar verwachting gaat dit complexe proces nog vele jaren duren.

Laat u dus helpen door onze adviseur. Deze komt direct met oplossingen. Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek bij ons aan.

Woekerpolis Allianz

In het verleden heeft Allianz duizenden DIN Plan (Dynamisch Investerings Plan polis) beleggingsverzekeringen verkocht. Verzekeringen waarvan later bleek, met vele verborgen kosten.

Een te hoge overlijdensrisicoverzekering en een veel te positieve prognose van het rendement. Allianz heeft lang geweigerd om met belangenorganisaties te praten. 

Woekerpolis adviseur

De kracht van publieke druk

Zelfs een oproep vanuit de politiek heeft men in eerste instantie genegeerd. Onder druk vanuit de politiek is na drie jaar in 2015 een eerste overleg.

In 2016 ontvangen vele gedupeerden een aangetekende brief van Allianz. Inhoud: een dringend hersteladvies waar men binnen 20 dagen op moet reageren. 

Sommige gedupeerden krijgen ineens een (wisselende) compensatie aangeboden. Tot op heden zijn er nog steeds gedupeerden die zich aanmelden bij het Kifid.

 


Woekerpolis Achmea

Op advies van de Ombudsman Financiële Dienstverlening heeft Achmea in 2009 een regeling opgesteld. Een regeling met afspraken over de hoogte van de kosten en risicopremies van beleggingsverzekeringen.

In 2011 zijn gedupeerden schriftelijk geïnformeerd of men voor compensatie in aanmerking kwam. Over de hoogte van de compensatie, inclusief de berekening. Woekerpolis rendement

Vanaf welke datum moest de polis lopen?

Dit geldt alleen wanneer men op 1 januari 2008 een lopende beleggingsverzekering had. Voor tegenvallende beursresultaten heeft men geen recht op compensatie.

Heeft u ook een verbetervoorstel gehad voor uw woekerpolis Centraal Beheer Achmea? 

Alleen een compensatieregeling lost uw probleem maar voor een klein deel op.

Uw polis woekert door. Maar een afspraak voor een vrijblijvend ontwoeker advies. Schrijf u direct bij ons in voor een gratis gesprek.

Woekerpolis Dexia

Een slepende zaak, die al vanaf 2009 loopt. Het gaat om aandelen lease producten van Dexia Bank, dochter van Legio-Lease.

Producten die onder de naam Winstverdriedubbelaar werden verkocht via de tussenpersoon SpaarSelect.

 


Kunt u het nog volgen?

De aandelenkoersen zakten, hierdoor kwamen duizenden klanten in de problemen. Men werd geconfronteerd met een enorme restschuld.

Er volgde een compensatieregeling: Dexia betaalde 2/3 van de restschuld en de gedupeerden 1/3. Gedupeerden starten een procedure. 

Het niet nakomen van de zorgplicht

De uiteindelijk woekerpolis uitspraak Hoge Raad houdt in dat Spaarselect niet beschikte over de juiste vergunningen en Dexia dus niet heeft voldaan aan de zorgplicht. Woekerpolis oplossen

Dexia is hierdoor verantwoordelijk voor “alle” schade en misgelopen rente van de gedupeerden. Heeft u een polis van Dexia?

Door deze uitspraak kunt u misschien ook aanspraak maken op extra compensatie! 

Woekerpolis laatste nieuws

Wel of geen compensatie, uw woekerpolis woekert voort. Het is al een aantal keer vermeld in de bovenstaande tekst. Heeft u een nog lopende beleggingsverzekering?

Wacht niet langer en maak een vrijblijvende afspraak. Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor en expert in het ontwoekeren.

Bespaar nu en op termijn geld

Zorg ervoor dat u uw hypotheek straks gewoon kunt aflossen. Met en door ons advies heeft u straks geen financiële zorgen meer qua hypotheek.

U kunt zich aanmelden voor een kosteloze adviesafspraak. U vindt het aanmeldformulier rechtsboven op deze site.