Werkgeversverklaring 2017-06-03T14:59:42+00:00

Werkgeversverklaring

Als je in loondienst bent en een hypotheek wilt aanvragen, dan heb je een werkgeversverklaring nodig. Heb je een tijdelijk contract dan wordt er ook gevraagd om een intentieverklaring. Deze verklaringen halen veel mensen door elkaar. Er zijn namelijk een aantal belangrijke verschillen. Onze hypotheekadviseur zal deze verder toelichten. Een ander probleem is dat veel mensen een eenzijdig advies hebben gekregen.

Denk hierbij aan een bank en/of verzekeraar. Elk voorstel wat u hebt gehad, kunt u beter onafhankelijk door Advies Nederland laten nakijken. In veel gevallen kunnen wij een beter voorstel doen, omdat wij kunnen adviseren en bemiddelen, namens (bijna) alle hypotheekverstrekkers.

Meldt u daarom aan voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek! Werkgeversverklaring

Inhoudsopgave ‘Werkgeversverklaring’

– Werkgeversverklaring hypotheek
– Wat is een werkgeversverklaring?

Werkgeversverklaring hypotheek

Op onze website kunt u een werkgeversverklaring downloaden. Onze organisatie neemt dit werk altijd bij klanten uit handen. Het kan namelijk best een lastig klusje zijn. Fouten zijn namelijk snel gemaakt door de werkgever. Hij heeft er ook niet elke dag mee te maken.

Daarom bieden wij altijd begeleiding bij een hypotheek afsluiten. Er zijn anders teveel zaken waar u zich mee bezig moet houden. In bijna alle gevallen moeten wij werkgevers helpen, met het correct invullen van de werkgeversverklaring. Wilt u zich ook liever bezig houden met de leuke kanten van een nieuwe woning?

Vraag dan een gratis gesprek aan met één van onze hypotheekadviseurs.

Werkgeversverklaring hypotheek

Wat is een werkgeversverklaring?

In combinatie met je meest recente loonstrook, wordt het gebruikt om jouw inkomen vast te stellen. Het geeft dus inzicht in de inkomenssituatie. Het inkomen op de verklaring moet overeenkomen met de loonstrook.

Om een hypotheek aan te vragen moet de werkgever, de werkgeversverklaring goed invullen. Bij een fout wordt het formulier ongeldig verklaard. Het hele proces begint dan weer opnieuw. Let ook goed op dat de ontbindende voorwaarden niet verlopen.

Anders kunt u enorm in de problemen komen. Zo zijn er nog een wel een paar aandachtspunten. Veel consumenten besteden namelijk amper aandacht aan de hypotheekvorm. Wij gaan ook altijd voor de laagste hypotheekrente, maar verliezen de vorm nooit uit het oog.

In het verleden zagen wij dat ook fout gaan met de woekerhypotheek. Elke dag helpen wij gedupeerde om dit soort hypotheken te herstellen. Doe het daarom in één keer goed en neem vrijblijvend contact met ons op.

Een werkgeversverklaring voorbeeld is gratis te downloaden