Verzekering

Sluit de goedkoopste verzekeringen af via Advies Nederland. Onze aangesloten tussenpersonen kunnen elke verzekering vergelijken en afsluiten.

Hierdoor heeft u de garantie op de laagste premie, beste dekking en passende looptijd. Wilt u online alle verzekeringsmaatschappijen controleren op deze punten? Onbegonnen werk!

Bij Advies Nederland zien wij hoeveel consumenten en bedrijven slecht verzekerd zijn. Wat heb je aan een verzekering als deze voorwaarden heeft waar bijna alle situaties niet gedekt zijn?

Om zeker te zijn dat u goed verzekerd bent biedt ons assurantiekantoor een gratis adviesgesprek aan. Dit kan telefonisch of persoonlijk. Dan bent u altijd gegarandeerd van een polis die dekkend is!

Top 10 verzekeringen in Nederland

Er zijn maar weinig dingen waar u niet voor kan verzekeren. Elke verzekering heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Ontdek de meest aangevraagde verzekeringen op dit moment:

Autoverzekering

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige autoverzekering? Zoek niet verder! Bij Advies Nederland bieden wij verschillende opties, waaronder:

 • WA
 • Beperkt Casco
 • Beperkt Casco EXTRA
 • All risk verzekeringen.

Onze goedkope autoverzekering is niet alleen goed voor uw auto, maar ook voor uw portemonnee. Wij streven ernaar om onze kosten zo laag mogelijk te houden, wat resulteert in betaalbare premies voor u.

Voor extra gemoedsrust kunt u aanvullende dekkingen afsluiten voor inzittenden en pechhulp. Op die manier weet u zeker dat de mensen die met u meerijden goed verzekerd zijn en dat wij u kunnen assisteren bij autopech.

De eerste stap is je auto verzekering berekenen bij Advies Nederland.

Brommer en scooterverzekering

Wie wil er nu niet zorgeloos door het land rijden op een brommer of scooter? Bij ons wordt dat werkelijkheid met onze betaalbare Brommerverzekering en Scooterverzekering.

Met onze Allrisk-verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over diefstal of schade. Zelfs uw accessoires, zoals uw helm en windscherm, zijn automatisch gedekt.

Bezit u een elektrische scooter? Geen zorgen, onze Scooterverzekering is ook geschikt voor u.

Moterverzekering

Het is geen nieuws dat een motor niet het veiligste voertuig is. Daarom is onze voordelige Motorverzekering precies wat u nodig heeft. U heeft de keuze tussen een:

 • WA-verzekering
 • Motor op Stal
 • Allrisk-verzekering

Zo kunt u zelf bepalen hoe u uw geliefde tweewieler wilt verzekeren tegen schade. Voor extra gemoedsrust kunt u ook onze aanvullende dekking voor opzittenden afsluiten.

Hiermee zorgen wij ervoor dat als u of andere personen op uw motor gewond raken, overlijden of schade aan hun bezittingen hebben, wij de kosten zullen dekken.

Fietsverzekering

Bij ons kunt u zelfs het meest gebruikte voertuig in ons land verzekeren. Met onze betaalbare Fietsverzekering is uw geliefde fiets volledig beschermd tegen diefstal en/of ongelukken.

U heeft de keuze tussen de dekking Diefstal of de uitgebreidere Allrisk-dekking. Bij InShared kunt u de verzekering samenstellen die het beste past bij u en uw tweewieler.

Daarnaast bieden we ook een handige extra dekking: de Thuisbrengservice bij pech.

Als uw fiets het echt niet meer doet, brengen we u én uw fiets naar een door u gekozen adres binnen Nederland of maximaal 30 km over de Nederlandse grens. Zo kunt u altijd op ons rekenen, waar u ook bent.

Caravanverzekering

Uw caravan is eigenlijk een soort tweede huis. Daarom zorgen wij ervoor dat onze Caravanverzekering uw caravan van alle kanten beschermt. Met onze verzekering kunt u zelf kiezen of u dekking wilt in de Benelux & Duitsland of in heel Europa.

Staat uw caravan in Nederland? Dan bieden we speciale dekking tegen hagelschade een passende dekking. Daarnaast hebben we ook een inboedeldekking voor de spullen in uw caravan.

En laten we de waardevolle items niet vergeten die aan uw caravan zijn bevestigd, zoals uw luifel of voortent. Die kunnen ook worden verzekerd met onze Extra’s dekking.

Om uw gemoedsrust te vergroten, bieden we ook onze uitgebreide Allrisk-dekking. Hiermee bent u extra goed verzekerd.

Woonverzekering

Uw huis is in goede handen met een uitgebreide Woonverzekering via Advies Nederland. We bieden zowel een Opstalverzekering als een Inboedelverzekering.

Onze verzekeringen bieden hoge vergoedingen, ruime dekkingen en zorgen ervoor dat u nooit onderverzekerd bent.

Daarnaast kunt u extra bescherming toevoegen met onze aanvullende dekkingen, zoals:

 • Mobiele apparaten & extra kostbaarheden
 • Eigenaarsbelang
 • Glas en Allrisk.

Op die manier is uw woning volledig gedekt bij schade.

En zelfs als er geen schade is, profiteert u van onze Jaarbeloning. Wij vinden het namelijk eerlijk dat er geld overblijft als beloning voor uw goede schadevrije jaren.

Inboedelverzekering

Het mag dan een cliché zijn, maar het is waar: een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig houdt onze Inboedelverzekering daar rekening mee.

Of het nu gaat om waterschade, diefstal, verlies, brand of storm, u bent verzekerd tegen deze onfortuinlijke gebeurtenissen. Met onze Allrisk-dekking worden zelfs de meeste onhandige acties van u en uw gezin gedekt.

Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u de waardevolle spullen in uw huis extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen voor Mobiele apparaten, Eigenaarsbelang en Glas.

En zelfs als er geen schade is, kunt u aan het einde van het jaar een beloning verwachten. Onze Jaarbeloning zorgt ervoor dat er geld wordt teruggegeven.

Opstalverzekering

Met onze Opstalverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis die buiten uw controle valt. Denk hierbij aan schade veroorzaakt door bliksem, brand of een auto die tegen uw gevel rijdt.

Zelfs schade aan de ingebouwde apparatuur en voorzieningen, zoals het toilet en de vaatwasser, wordt gedekt door deze verzekering.

Naast onze Opstalverzekering bieden we extra veiligheidsopties. Met de dekkingen voor Mobiele apparaten, Eigenaarsbelang en Glas kunt u uw woning nog beter verzekeren.

Een geruststellende gedachte is dat u nooit onderverzekerd bent dankzij onze unieke herbouwwaarde.

Bij schade aan uw huis staan wij klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw stulpje snel weer hersteld wordt.

Welke verzekering past bij mij?

Elke verzekering is anders vandaar dat wij onze lijst hebben verlengd:

Reisverzekering

Wanneer u op reis bent, is het laatste waar u behoefte aan heeft zorgen. Met onze Reisverzekering kunt u die zorgen lekker thuislaten. U heeft de keuze uit een verzekering met Europa- of Werelddekking, afhankelijk van uw reisbestemming.

Daarnaast bieden we aanvullende dekkingen, zoals Annulering, Medische kosten en Voertuighulp Europa, om u extra te beschermen.

We zorgen er ook voor dat u 24/7 hulp krijgt bij ziekte, ongevallen of overlijden. Dit geeft u gemoedsrust terwijl u geniet van uw welverdiende vakantie.

Dierenverzekering

Bij Advies Nederland zijn niet alleen uw auto, huis en spullen goed verzekerd, maar ook uw trouwe viervoeter kan rekenen op een veilige en voordelige Dierenverzekering.

Met onze verzekering bent u gedekt voor ongelukken die uw hond of kat kunnen overkomen, inclusief kosten voor medicijnen, dierenambulance en therapie na een ongeval.

Als uw huisdier een VIP-behandeling verdient, bieden we ook de aanvullende dekking Huisdier & Zorg aan.

Met deze dekking zijn de medische kosten als gevolg van ziekte ook gedekt voor uw hond of kat. Zo hoeft u zich na een bezoek aan de dierenarts geen zorgen te maken over een hoge rekening.

Rechtsbijstandverzekering

Het leven kent soms conflicten die moeilijk te hanteren lijken. Gelukkig kunt u vertrouwen op onze Rechtsbijstandverzekering wanneer zaken echt uit de hand dreigen te lopen.

Stel dat u juridische bijstand nodig heeft na een ongeluk, een conflict met uw familie over een erfenis, een geschil met uw aannemer over een onvoltooide verbouwing, of een dispuut met uw werkgever over uw pensioen of arbeidsovereenkomst.

Met onze uitgebreide en betaalbare Rechtsbijstandverzekering bent u en uw gezin gedekt met de hulp van deskundige juridisch adviseurs.

Aansprakelijksverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel dat u per ongeluk wijn morst op de bank van een vriend, uw kind per ongeluk de bal door de ruit van de buurman schiet, of u laat de televisie van uw zus vallen tijdens het verhuizen. Geen paniek!

Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor schade die u aan anderen toebrengt.

Of het nu gaat om materiële schade buiten uw gezin of letsel binnen en buiten uw gezin, u hoeft zich geen zorgen te maken. Het is goed om te weten dat al uw gezinsleden, inclusief uw huisdier, ook meeverzekerd zijn.

Ongevallenverzekering

Met onze Ongevallenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen als u of een gezinslid een ongeluk krijgt. U kunt kiezen uit twee dekkingen:

 • Ongeval & Blijvend Letsel
 • Ongeval & Overlijden.

Met de eerste optie bent u verzekerd als u of een medeverzekerde blijvend letsel oploopt als gevolg van een ongeluk. Het is vaak een extra dekking bij een auto of scooter verzekering.

Als u kiest voor de dekking Ongeval & Overlijden, ontvangt u een uitkering van €10.000 als u of een verzekerde gezinslid overlijdt na een ongeluk.

Dit biedt gemoedsrust aan uw nabestaanden, waardoor ze zich tenminste geen zorgen hoeven te maken over de financiële aspecten. Het verlicht een grote last van hun schouders. Ontdek ook de beste en goedkoopste zorgverzekering.

Verzekering afsluiten

Het afsluiten van een verzekering is een belangrijke stap om jezelf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Of het nu gaat om een autoverzekering, ziektekostenverzekering of een inboedelverzekering, het biedt gemoedsrust en financiële bescherming.

Om een verzekering af te sluiten, is het belangrijk om de juiste dekking en premie te kiezen op basis van je behoeften en budget.

Verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende opties en polissen, dus vergelijk en onderzoek voordat je een keuze maakt.

Zorg ervoor dat je de polisvoorwaarden begrijpt en eventuele vragen stelt voordat je akkoord gaat. Een goede verzekering kan je helpen om onverwachte kosten te dekken en gemoedsrust te bieden.

Advies nodig? Vraag bij Advies Nederland een gratis verzekeringscheck aan!