Hoe zit het met mijn DSB hypotheek?

Wanneer u online zoekt naar informatie over de DSB hypotheek, komt u veel negatieve reacties tegen.

Wij voeren hypotheekchecks uit, vraag hier een gratis hypotheekcheck aan.

Waarom zou ik mijn DSB hypotheek oversluiten?

Een DSB hypotheek is vaak duur en riskant.

Zeker als u een aflossingsvrije of DSB beleggingshypotheek heeft.

Dit zijn hypotheekvormen die snel gewijzigt moeten worden.

Er zijn een aantal redenen om de overstap te maken.

Deze zal ik allemaal doornemen in dit artikel.

Heeft u geen zin om te lezen? Meld u dan bij ons aan.

DSB hypotheek

Goedkoop een DSB hypotheek oversluiten

Wanneer u in het bezit bent van een DSB hypotheek is de kans groot dat het gaat om een woekerhypotheek.

U heeft een woekerhypotheek wanneer er een woekerpolis gekoppeld zit aan de hypotheek.

Wat is het DSB hypotheek probleem?

Een woekerpolis is een beleggingsverzekering die ervoor zorgt dat u kapitaal opbouwt om uw hypotheekschuld af te betalen.

Dit doet u met behulp van het rendement dat u ontvangt middels uw beleggingen.

DSB hypotheek

De kosten zijn hoog en er wordt vaak veel rendement beloofd. Toch bouwt u meestal niet genoeg vermogen op en eindigt u eventueel met een restschuld.

Wat kan ik het beste doen met mijn hypotheekpolis?

In het verleden is gebleken dat veel mensen bij DSB een hypotheek hebben afgesloten met een veel te dure polis.

Dat is zonde, want er zijn sinds 2013 nieuwe hypotheekvormen waarbij u verplicht maandelijks moet aflossen. Sinds 2016 is uw product een Quion hypotheek geworden.

Of u blij moet zijn met deze ontwikkeling valt te betwijfelen. Laat u informeren! Schrijf u direct bij ons in voor een gratis adviesgesprek.

Het verbeteren van een DSB Bank hypotheek

Het oversluiten van uw DSB hypotheekrente is zeker geen overbodige luxe. Normaal gesproken krijgt u een boeterente opgelegd wanneer u uw hypotheek oversluit gedurende de rentevaste periode.finqus hypotheek oversluiten

Een boeterente is compensatie voor het feit dat de bank inkomsten misloopt. Dit is het geval wanneer uw nieuwe rentepercentage lager is dan de rentestand die gold toen u uw hypotheek afsloot.

Waar loopt mijn hypotheek nu?

Dankzij het faillissement van de DSB Bank in 2009 kunt u uw hypotheek tegenwoordig boetevrij oversluiten. Er zijn namelijk klachten geweest over de handelwijze van de bank.

Na veel protest van consumentenprogramma’s, heeft DSB de boete geschrapt. Dit betekent dat u vrij bent om een betere hypotheek af te sluiten die voordeliger en veiliger is dan uw DSB hypotheek.

DSB hypotheek omzetten

U kunt op dit moment beter een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek afsluiten waarbij u maandelijks aflost.

Natuurlijk doet u dit samen met onze adviseurs. Dit alles tegen een zeer laag tarief! Lees meer over het oversluiten van DSB hypotheken.

DSB hypotheek omzettenWat zijn de beste alternatieven voor mijn DSB hypotheek?

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: er zijn vaak veel betere opties dan uw huidige hypotheek. Wanneer u een woekerhypotheek heeft, is dit vooral het geval.

Vaak is dit het verbeteren van uw huidige hypotheek met een lagere rentestand en een nieuwe rentevaste periode. Het is ook goed mogelijk dat u beter uw hypotheek kunt laten oversluiten.

DSB hypotheek wijzigen

Wat voor u de mogelijkheden zullen zijn, hangt af van uw persoonlijke situatie. De nieuwere annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek zijn voorbeelden van vormen die een stuk veiliger en voordeliger zijn.

U weet namelijk zeker dat u aan het einde van uw hypotheek looptijd uw schuld heeft afgelost. Verbeteringen die wij kunnen aanbrengen aan uw DSB hypotheek, besparen u al snel veel geld.

De kans is groot dat dit voor u ook het geval is! Neem direct contact met ons op, zodat we meteen kunnen beginnen.

Kosten oversluiten DSB hypotheek

Wanneer u bijvoorbeeld uw DSB beleggingshypotheek wilt laten oversluiten, komen daar altijd kosten bij kijken. U zult een hypotheekadviseur moeten inschakelen die u voorziet van advies.

Een eerste gesprek is bij de meeste hypotheekadviseurs vaak kosteloos.

Ook dit is het geval bij onze adviseurs. Dit hoeft niet per se. U kunt zelf bijvoorbeeld ook online uw hypotheek oversluiten, wanneer u enigszins kennis van zaken heeft.

Maak gebruik van een gratis adviesgesprek

Echter raden wij aan advies in te winnen voordat u dit proces doorloopt. Daarnaast moet een notaris inschakelen die uw hypotheekakte opstelt en ondertekent.

Ten slotte moet u rekenen op taxatiekosten. Wanneer u een vrijblijvend gesprek aanvraagt bij onze adviseurs, zullen wij u een helder kostenplaatje voorleggen.

Wij willen u immers zo goed mogelijk helpen! U bent verzekerd van het feit dat er geen ongewenste verrassingen zullen zijn bij het oversluiten van uw DSB hypotheek. Vraag dus meteen een hypotheekcheck aan!

finqus dsbDe nadelen van een DSB hypotheek

Onze gratis DSB bank hypotheekcheck is belangrijk, omdat wij graag willen dat uw hypotheek zo veilig en goedkoop mogelijk is.

Het feit dat veel mensen eindigen met een restschuld door woekerhypotheken, is een kwalijke zaak.cDankzij onze hypotheekanalyses kunnen wij veel mensen helpen.

En daar zijn wij trots op! Ook voor u zitten er alleen maar voordelen aan verbonden. U kunt boetevrij oversluiten en gebruik maken van de huidige lage rentestanden bij de hypotheekverstrekkers.DSB hypotheek oversluiten

Onafhankelijk DSB hypotheekadvies

Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij alle hypotheken op objectieve wijze met elkaar vergelijken. Zo bent u verzekerd van een hypotheek die het beste bij u past.

Geen verborgen kosten en geen restschuld! Dit gebeurt aan de hand van een eerste vrijblijvend gesprek over uw DSB hypotheek.

Laat nu uw DSB hypotheek verbeteren!

In dit eerste gesprek kijken wij naar de risico’s die u loopt met uw huidige hypotheek. Dit zijn onder andere de kosten die u heeft en het kapitaal dat u uiteindelijk zult opbouwen.

U bent het vast met ons eens dat deze zaken heel belangrijk zijn. Op een manier die voor u voordelig en helder verloopt, zullen wij voor u alle hypotheekverstrekkers vergelijken. Uw wensen staan daarbij centraal.

De kans is groot dat wij u duizenden euro’s kunnen besparen

Dit kunnen wij alleen doen wanneer u contact opneemt met onze adviseurs. Laat ons u helpen! Dit zeggen wij niet voor onze eigen doeleinden.

Wij denken vanuit het klantbelang en willen voorkomen dat u in de problemen komt wanneer uw DSB hypotheek doorloopt. Neem nu contact met ons op.

U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier bovenaan deze pagina. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug!

Laatste nieuws: dsb is overgegaan naar de Finqus hypotheek.

Heeft u momenteel nog een DSB hypotheek?

Dan heeft u recht op een gratis hypotheek adviesgesprek.