Pensioenverzekering2018-07-03T18:23:49+00:00

Pensioenverzekering

Wat is een pensioenverzekering? Het gaat niet al te best in pensioenland. Veel gepensioneerde hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Dit is voor de jonge generatie erg slecht nieuws. Ouderen hebben over het algemeen genomen een veel beter pensioen dan dat wij krijgen. Als zij het al niet redden, wat staat ons dan te wachten? Vanwege deze reden kun je een pensioenverzekering afsluiten. 

Het is een polis waarin je kunt sparen voor de oude dag. En laten we eerlijk wezen het is geen overbodige luxe. De enige mensen die een redelijk goed pensioen hebben, die werken voor de overheid. De rest van Nederland moet maar voor zichzelf zorgen. Uiteraard is er wel de AOW (Algemene Ouderdoms Wet) maar deze dekt amper de vaste lasten.

Wij bieden iedereen een gratis pensioenberekening. Mocht u een groot te kort hebben dan zal de pensioenverzekering vrijblijvend met u worden doorgenomen. Laat u niet verassen op de pensioenleeftijd. Wilt u de pensioenverzekering vergelijken?

Laat onze pensioenadviseur kosteloos een berekening maken voor u maken. U kunt namelijk tegen lage kosten uw pensioen redden. Vraag direct een gratis pensioencheck bij ons aan! Gebruik ons contactformulier om u aan te melden.

Pensioenverzekering afsluitenPensioenverzekering

Zowel particulieren als ondernemers kunnen een pensioenverzekering afsluiten. Ondernemers hebben vaak een groter probleem dan werknemers. Dit komt omdat ondernemers geen werkgeverspensioen hebben. 

Zij zullen op alle vlakken zelf de broek moeten ophouden. Dit kunnen zij wel doen tegen fiscale voordelen die erg interessant zijn.

Deze voordelen zijn vaak ook te realiseren voor particulieren. Over de inleg in een pensioenverzekering kunt u meestal een belastingvoordeel krijgen.

Dat is één van de redenen waarom het afsluiten van een verzekering, zo populair is. Advies Nederland zal met alle liefde uw pensioen berekenen. Deze dienst is door iedereen kosteloos aan te vragen.

Het zal een goed beeld geven van de situatie nu en die van de oude dag. Wij vinden dat veel mensen hun kop in het zand steken. Zij willen zich niet druk maken om het pensioen omdat het nog vele jaren duurt, voordat zij de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Wilt u wel weten hoe het zit? Vraag dan een gratis pensioengesprek bij ons aan!  Gouden handdruk ontvangen? Stort deze door in een pensioenverzekering! Onze adviseur vertel u hier graag meer over.

Voordelen van een pensioenverzekering  

Op zich begrijpen wij dit argument wel maar de problemen kunnen hierdoor veel groter worden. Mocht er een pensioenverzekering nodig zijn, dan is deze in de jonge jaren nog te betalen. Zodra de pensioenleeftijd in zicht komt, dan is de pensioenverzekering in de meeste situaties, onbetaalbaar geworden. Daarom adviseren wij u om in actie te komen en een gratis adviesgesprek aan te vragen, met onze pensioenadviseur.

Een persoonlijk gesprek kan voorkomen dat u later met de gebakken peren zit. De tijd gaat snel en het pensioen staat vaak eerder voor de deur, dan gedacht. Het is onze taak om iedereen te voorzien van informatie over het pensioen en de hypotheek. Twee punten die een direct verband hebben met elkaar.

Zeker als u een aflossingsvrije hypotheek bezit. Dit betekend dat de woning nooit zal worden afgelost. Combineer dit met een slecht pensioen en de toekomst ziet er niet rooskleuring uit. De beste pensioenverzekering afsluiten? Laat u deskundig informeren door ons informeren. Heeft u vragen over uw ouwe dag? Bekijk dan al onze tips over het realiseren van een goed pensioen. 

Pensioenverzekering berekenen

Kan ik zelf mijn pensioenverzekering berekenen? Sommige websites bieden deze dienst. Advies Nederland raadt echter iedereen af om deze tools te gebruiken. Een simpele berekening voor het pensioen, is een inschattingsfout. Er hangt namelijk veel van de pensioenverzekering af.

Een gedegen pensioenadvies is in deze wel zo verstandig. Elke kans op fouten of een slecht pensioen, moet te allen tijden voorkomen worden. Het is niet voor niets, dat onze pensioenadviseurs maandelijks getraind worden. De juiste diploma’s hebben en permanente educatie volgen.

Er zijn namelijk veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Denk hierbij aan het aanvragen van het belastingvoordeel en het vergelijken van alle verschillende pensioenverzekeringen. Daarnaast kunnen zij ook uw pensioengat berekenen

En mocht het nodig zijn, dan kunnen zij voor u de verzekering afsluiten tegen een scherp tarief. Laat u verbazen met de laagste premies van Nederland. Vragen over de pensioenverzekering werkgever mogelijkheden? Neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de verschillende pensioenverzekeringen. 

Pensioenverzekering berekenen

Pensioenverzekering vergelijken

Wij kunnen alle pensioenverzekeringen onafhankelijk met elkaar vergelijken. Er zal gekeken worden naar kosten, premie, looptijd en eindkapitalen. Hierdoor zult u altijd een goedkope pensioenverzekering hebben tegen de beste voorwaarden. 

Een persoonlijk gesprek met onze pensioenadviseur duurt ongeveer een uur. Na dit gesprek weet u exact waar de mogelijkheden liggen. Een prima initiatief waar duizenden mensen per jaar gebruik van kunnen maken. Onderschat niet de kracht van een aanvullend pensioen.

Op uw oude dag wilt u namelijk niet op een houtje bijten! Toch? Een vrijblijvende dienst van Advies Nederland. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde pensioenkantoren. Hierdoor bent u verzekerd van een gedegen pensioenadvies.

Wat zijn de pensioenverzekering kosten? Dat hangt af van uw wensen en het eventuele pensioengat. Eerst moet er een pensioenberekening worden gemaakt. Deze kunt u gratis bij ons opvragen.

Aanvullende pensioenverzekering

Bent u opzoek naar een aanvullende pensioenverzekering? Het is belangrijk om dan eerst alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Er kan gekozen worden voor een beleggingsverzekering, banksparen of een spaarpolis. Wij staan meer achter producten waarin een gegarandeerd eindkapitaal zit.

Met een pensioen moet u gewoon geen risico’s willen lopen. Beleggen is eigenlijk voor mensen met geld wat over is. Zolang u van het eindkapitaal afhankelijk bent is het verstandig om te gaan voor zekerheid.

Het zou zonde zijn als er jaren betaald wordt en er uiteindelijk weinig overblijft. Maar goed, het is uiteraard iedereen zijn eigen keuze. Wij zullen alle mogelijkheden op een presenteerblaadje aanreiken. De uiteindelijke keuze blijft altijd bij de klant. Denkt u aan een pensioenverzekering DGA? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.