Hypotheekrente prognose voor de komende 10 jaar

Onze hypotheekrente prognose is al jaren goed. Zo voorspelde wij destijds een enorme rentedaling. Jarenlang hebben wij onze klanten kunnen laten profiteren van historisch lage hypotheekrente.

Toch houdt dit sprookje helaas op binnenkort. Dat is ook terug te lezen in onze hypotheekrente prognose 2020 en 2025. Wil je besparen op de maandlasten? Meldt je bij ons aan!

 

Maak hier gebruik van een gratis hypotheekrente adviesgesprek

 

In beide gevallen spreken experts over een stijgende rente

Het kon ook bijna niet anders! De afgelopen maanden zien wij dat diverse geldverstrekkers de leiding nemen. Zij proberen een slaatje te slaan uit alle verkiezingen. hypotheekrente prognose

Nu eenmaal iedereen gekozen is proberen zijn gebruik te maken van de onrust die er heerst. Zogenaamd is de hypotheekrente daar van “afhankelijk”.

Uiteraard is daar helemaal (volgens ons) niets van waar. Wil je gebruik maken van de lage rentestand? Schrijf je dan bij ons in voor een gratis adviesgesprek! 

 

Ontdek 3 manieren om gebruik te maken van een historisch lage rente

 

Hypotheekverstrekkers willen gewoon weer de zakken vullen

Iets wat praktisch onmogelijk is met al die lage rentestanden. Wilt u een bestaande hypotheek oversluiten of een nieuwe hypotheek afsluiten? Wacht dan niet te lang! 

Er is namelijk sprake van een stijgende hypotheekrente.  Het ligt dan ook niet in de lijn der verwachting dat deze komende jaren gaat dalen.

Het is dus belangrijk om zo spoedig mogelijk gebruik te maken van al die rentevoordelen. Deze kunt u terugvinden bij ons hypotheekrente ontwikkeling. Meer weten? Vraag direct een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan.Hypotheekrente prognose

Hypotheekrente prognose: Joep Mantel

Hypotheekadviseur Joep verteld zijn hypotheekrente prognose voor de komende jaren. Al meer dan tien jaar volgt hij alle rentestanden op de voet.

Als adviseur van Advies Nederland, helpt hij jaarlijks honderden consumenten met vraagstukken over de hypotheek. 

Hij benut kansen die veel hypotheekadviseurs simpelweg niet zien. Hij heeft zijn expertise gemaakt van de startershypotheek en het oversluiten van bestaande hypotheken.

Hypotheekrente prognose 10 jaar

Mocht u zijn visie delen dan kunt u een persoonlijk gesprek met hem aanvragen. Een gesprek over de hypotheek is altijd kosteloos en vrijblijvend. 

Nu is dus het moment om een hypotheek te nemen. Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van de langere looptijden. Denk hierbij aan de hypotheekrente 10 jaar vast periode. 

Het geeft zekerheid maar toch enige flexibiliteit. Hoe laag kan de rente worden komende jaren? Volg onze prognose voor de jaren 2018, 2019 en 2020.

Hypotheekrente prognose 2019

Mijn hypotheekrente prognose (Erwin) is dat de hypotheekrente gelijk zal blijven in 2019. Ik verwacht eerder een lichte daling dan een stijging.

Dat baseer ik op de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar. Je ziet dat veel mensen tegenwoordig hun slag willen slaan. Ook hypotheekverstrekkers doen goede zaken.

Het aantal hypotheekaanvragen is daardoor enorm toegenomen. Een ander voordeel is dat er steeds minder huizen onder water staan.

Prognose van de hypotheekrente

Hierdoor kan iedereen een stuk makkelijker een hypotheek afsluiten. De mogelijkheden die ik tegenwoordig heb zijn verbazingwekkend. 

De lage rentestand maakt het erg gemakkelijk, om de meeste hypotheken aanzienlijk te verbeteren. Dat kun je doen via hypotheekrente wijzigen of met een persoonlijke begeleiding van onze hypotheekadviseur.

Hypotheekrente prognose 2016

Hypotheekrente prognose voor de lange termijn

De berichten die ik hoor vanuit de verstrekkers is erg positief. Er zijn ontwikkelingen die ik uiteraard toejuich. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een rentemiddeling aan te vragen.

Allemaal zaken die in het voordeel van de klant zijn. Mijn hypotheekrente prognose voor het komende jaar is uiterst positief. De hypotheekrente verlagen is mijn sterkste kant.

Ook ben ik van mening dat er meer speelt dan een lage rente. Veel woningeigenaren onderschatten de kracht van een goede hypotheekvorm.

Hypotheekrente prognose lange termijn

Een combinatie van een scherpe hypotheekrente en een goede hypotheekvorm, is altijd mijn uitgangspunt. Onze nieuwste software maakt dat een stuk eenvoudiger.

Ondanks mijn hypotheekrente prognose, vind ik wel dat iedereen in actie moet komen. De kans dat de hypotheekrente ooit nog zo laag komt te staan, is klein.

Hypotheekrente prognose 2018

Mijn hypotheekrente prognose over het jaar 2018 is anders. De kans is namelijk groot dat de hypotheekrente stijgt. Aan alle goede dingen komt uiteindelijk een einde.

Toch creëert het ook nieuwe kansen, waardoor een andere doelgroep zijn hypotheek kan oversluiten. Dat heeft voornamelijk te maken met de stijgende koopprijzen.

Prognose ontwikkeling hypotheekrente

In sommige gevallen stonden huizen zo ver onder water, dat er helaas geen hypotheek mogelijkheden waren. Gelukkig trekt de hypotheekmarkt weer aan, waardoor ik steeds meer oude klanten kan bezoeken.

Met regelmaat controleer ik mijn dossiers uit het verleden. In mijn ogen zijn er nog teveel mensen met peperdure hypotheken. Ik weet dat ik deze mensen op een dag wel kan helpen.

Mocht u benieuwd zijn wat ik voor u kan realiseren, dan kunt u zich aanmelden voor een kosteloos adviesgesprek. Aanvullend op de hypotheekrente prognose hebben wij de hypotheekrente verwachting.