Heb ik een woekerpolis of niet?

Wanneer heb ik een woekerpolis? Slechte polissen hebben de afgelopen 10 jaar een opmars gemaakt wat betreft aandacht in de media. Zo herkent u een woekerpolis.

Het is bijna onmogelijk dat het u ontgaan is. Televisieprogramma’s als Radar en Kassa behandelen de kwestie nog om de zoveel tijd. Helaas is het probleem nog steeds groot.

Twijfelt u over een polis of hypotheek? Laat deze dan gratis nakijken door onze expert. Wilt u weten of uw product wel of niet in orde is?

 

Ja, ik wil een gratis woekerpolis check!

 

Heb ik een woekerpolis of niet?

Wellicht laat dit de alarmbellen bij u rinkelen. Heb ik een woekerpolis destijds afgesloten? U heeft in het verleden een beleggingsverzekering afgesloten voor de aflossing van uw hypotheek.Heb ik een woekerpolis afgesloten

Na het zien van alle media-items vraagt u zich af: “heb ik een woekerpolis?”. Er zijn 10 kenmerken waaraan u woekerpolissen herkennen kunt

Onafhankelijk informatie voor gedupeerde

Met behulp van dit artikel kunt u vaststellen of u te maken heeft met een dergelijke polis. Wilt u daarna meteen actie ondernemen?

Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met Advies Nederland. Wij zijn de woekerpolisspecialist van Nederland.

Gratis woekerpolis check voor iedereen

Met behulp van onze woekerpolischeck kunnen wij uw verzekering uitgebreid controleren. Er zijn talloze alternatieven mogelijk. 

Laat uw gegevens achter en maak snel een gratis afspraak!

woekerpolis betekenisKenmerken woekerpolis?

Om in aanmerking te komen voor een compensatieregeling, is het belangrijk om te bepalen of u een woekerpolis heeft. Maar wat is een woekerpolis?

Deze polis is een levensverzekering, bijvoorbeeld een beleggings- of lijfrenteverzekering, waarbij de ingelegde premie grotendeels opgaat aan onnodig hoge en verborgen kosten. 

Waar bestaan de kosten uit bij woekerpolissen?

U betaalt maandelijks een premie die normaal gesproken gebruikt wordt als inleg voor beleggingen. Aangezien de premie in een woekerpolis voornamelijk opgaat aan deze kosten, wordt er een klein deel daadwerkelijk belegd. 

 

Help mij van mijn woekerpolis af!

 

Wat zijn hier de gevolgen van?

Dit heeft tot gevolg dat het rendement van uw beleggingen altijd lager zal uitvallen dan van tevoren verwacht. Dus, wanneer heb ik een woekerpolis?

Als de premie die u betaalt, wordt gebruikt voor kosten die niet met u gecommuniceerd zijn, waardoor het eindvermogen laag blijft.

Wat als ik een woekerpolis heb?

Veel mensen hebben geen idee dat zij een woekerpolis hebben. Toch is het herkennen belangrijk om in aanmerking te komen voor compensatie en verdere actie te ondernemen.

Kan ik mijn woekerpolis afkopen? Zeker, onze adviseur helpt je! Hij help jaarlijks honderden gedupeerde van hun beleggingsverzekering of woekerhypotheek af.

Heb ik een woekerpolis Aegon

Heb ik een woekerpolis Aegon?

Heeft u tussen 1998 en 2008 een hypotheek of pensioenproduct afgesloten in combinatie met een Aegon beleggingsverzekering?

Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een woekerpolis beleggingsverzekering. Sinds 2008 is er een limiet gesteld wat betreft de kosten die betaald mogen worden vanuit uw premie. Heb ik een woekerpolis Aegon

Deed Aegon er ook aan mee?

 Ook Aegon is een verzekeraar waarbij u in het verleden dergelijke verzekeringen heeft kunnen afsluiten. Voldoet uw verzekering aan de voorgenoemde kenmerken?

Dan is de kans groot dat u een Aegon woekerpolis heeft. U heeft in dat geval recht op compensatie. Om deze te kunnen krijgen, is het belangrijk dat u zelf actie onderneemt.

Maak gebruik van gratis hersteladvies

Neem contact op met onze woekerpolisexperts! Naast het verkrijgen van deze tegemoetkoming, is het essentieel om te laten controleren of uw polis wellicht aangepast kan worden.

U blijft immers zitten met de verborgen kosten. U kunt uw polis premievrij maken, afkopen of laten doorlopen. Hulp nodig? Schrijf u direct bij ons in!

Heb ik een woekerpolis Nationale Nederlanden?

Ook bij Nationale Nederlanden heeft u notoire woekerpolissen kunnen afsluiten. Vooral de woekerpolis gekoppeld aan een hypotheek kan grote schulden opleveren.

De Nationale Nederlanden beleggingsverzekering stelt u in staat te beleggen voor het kapitaal waarmee u uw hypotheekschuld kunt aflossen.

Waarom groeit mijn vermogen niet bij NN? 

Door het lage rendement is de kans klein dat u genoeg opbouwt. Uw schuld kan niet geheel afgelost worden, waardoor u eindigt met een restschuld.

Om die reden is het belangrijk dat u uw polis zo snel mogelijk laat controleren. Er zijn alternatieven die veiliger en goedkoper zijn.

Heb ik een woekerpolis Nationale Nederlanden

Heb ik een woekerpolis Nationale Nederlanden? 

Dit ligt voornamelijk aan de kosten die u betaald heeft. U kunt onze specialisten laten uitrekenen of u teveel betaald heeft aan verborgen kosten.

Zit er een groot verschil tussen het uitgerekende rendement en uw opgebouwde kapitaal op dat moment? Dan is de kans groot dat er te hoge kosten zijn ingehouden op uw premie.

Check hier of uw spaarpolis van Nationale Nederland een woekerpolis is of niet.

Heb ik een woekerpolis Radar?

In het televisieprogramma Radar werd de woekerpolisaffaire veelvuldig behandeld. Het bleek dat een groot deel van uw premie opging aan kosten voor onder andere de dure woekerpolis overlijdensrisicoverzekering. 

Heb ik een woekerpolis RadarDoor veel verzekeraars werd u verplicht deze af te sluiten bij een beleggingsverzekering.

Ik heb een woekerpolis, wat kan ik doen om de kosten te beperken?

Vrijwel iedereen met een woekerpolis kan aanzienlijk veel geld besparen door dit overlijdensrisico uit de verzekering te halen.

Of dit voor u verstandig is, kunt u het beste laten bekijken door onze woekerpolisexpert. Daarnaast is het wellicht mogelijk om uw verzekering af te kopen of om te zetten naar een veiliger alternatief. 

Hoe kan het anders?

Er zijn producten waarbij u een gegarandeerd eindkapitaal heeft en de kostenstructuur een stuk helderder is. Dit is wat ons betreft een echte aanrader.

Toch is het ook mogelijk dat u in uw situatie uw woekerpolis het beste ongewijzigd kan laten doorlopen. Dit alles zal duidelijk worden uit onze woekerpolischeck.

Een ASR woekerpolis? Laat hem meteen door ons nakijken! Onze experts staan altijd voor u klaar. Maak dan ook snel gebruik van hun expertise.

Ik heb een woekerpolis, wat nu?

Uit de woekerpolischeck blijkt dat ik een woekerpolis heb. Er zijn meerdere manieren om uw polis te verbeteren. Kun je een woekerpolis opzeggen? Jazeker!

De belangrijkste opties zijn het afkopen of het omzetten van uw polis. Wanneer u uw polis afkoopt, betaalt u geen premie en wordt uw opgebouwde vermogen vrijgegeven.Heb ik een woekerpolis

Heeft dit financiële gevolgen?

In het verleden had dit tot gevolg dat u een boete betaalde aan uw verzekeraar. Tegenwoordig laten veel verzekeraars deze boete echter achterwege om u enigszins tegemoet te komen.

Belegt u voor de aflossing van uw hypotheek?

Dan moet u uw hypotheekverstrekker voor de afkoop om toestemming vragen. Afkopen kan wel enige fiscale nadelen met zich meebrengen.

U betaalt over uw vrijgekomen vermogen namelijk inkomstenbelasting. Het kan dus zijn dat u in een hogere belastingschijf terechtkomt.

Een alternatief is het omzetten van uw polis naar een veiliger spaarproduct met een garantiekapitaal. U weet daarmee zeker dat u genoeg opbouwt.

Help, ik heb een woekerpolis!

Voor iedere gedupeerde van de woekerpolis is vastgesteld dat deze recht heeft op een kosteloos hersteladvies. Deze moet gegeven worden door de tussenpersoon die uw verzekering heeft afgesloten. 

Dikwijls wil deze persoon u geen gratis advies geven. Wanneer het gaat om een woekerpolis, bestaat er een kans dat de tussenpersoon een deel van uw schade moet vergoeden.

Ik heb een woekerpolis wat nu

Moet mijn oude tussenpersoon mij helpen?

Ik heb een woekerpolis en mijn tussenpersoon wil geen hersteladvies geven. Wat nu? De woekerpolis hulp die u nodig heeft, vindt u uiteraard bij de specialisten van Advies Nederland. 

Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau. Dit wil zeggen dat wij niet handelen in opdracht van een verzekeraar of bank.

Wat heeft dit als voordeel voor mij?

Op die manier kunnen wij u altijd voorzien van objectief hypotheekadvies. U, als klant, staat voor ons op nummer één. 

Vooral wanneer het woekerpolissen betreft, willen wij geen tijd verliezen. Onderneem actie en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Heb ik een woekerpolis afgesloten?

Iedereen vraagt het zich af. Heb ik een woekerpolis? Een logische gedachte want er zijn miljoenen woekerpolissen verkocht. De informatie vanuit tussenpersonen en verzekeraars is ook minimaal.

woekerpolis-checkHierdoor zien veel mensen door het bomen het bos niet meer. Advies Nederland zal het zo simpel mogelijk aan u uitleggen.

Hebt u een spaarplan afgesloten voor 2013?

Dan is de kans maximaal dat het een woekerpolis betreft. Er is een controle die u zelf kunt uitvoeren. Elk jaar ontvangt u van de aanbieder een jaaroverzicht.

Daar staan een hoop gegevens op m.b.t. de kosten en beleggingsresultaten. Mits het natuurlijk een beleggingsverzekering betreft.

Wat als dat niet zo is?

Geen probleem. Toch is het meestal wel het geval. In één oogopslag zal de kostenstructuur u opvallen. Deze is namelijk uitermate hoog.

Mocht u er niet goed uitkomen dan zullen wij helpen. Iedereen met twijfels kan gebruik maken van onze gratis woekerpolis check. Hiervoor kunt u zich vrijblijvend aanmelden. 

 

Inschrijven voor een gratis hersteladvies

 

Wanneer heb ik een woekerpolis?

Zodra de kosten niet meer in verhouding zijn met de premie. En dat is al vrij snel. Het is zelfs bizar wat sommige verzekeraars wel niet denken.

Het is toch geen normaal gedrag om polisbezitters zo te duperen. Wij vinden het zelfs schandalig. Polishouders zijn afhankelijk van de uitkomst.

Woekerpolissen komen wij namelijk overal tegen:hoe weet ik of ik een woekerpolis heb

  • Hypotheekpolis
  • Kapitaalverzekering
  • Kinderspaarplan
  • Lijfrenteverzekering
  • Pensioenverzekering

Het is dus een grote groep die benadeeld wordt. De grootste problemen zijn nog rondom de hypotheek.

Waarom is dat?

Daar is de inleg hoog waardoor de kosten nog meer opvallen. Probleem hypotheken zijn bijvoorbeeld de beleggingshypotheek en levenhypotheek.

Heb ik een woekerpolis is bij dat soort hypotheekvormen geen vraag meer. Het is een feit. Neem meteen contact met ons op als u een hypotheek bezit.

Wij zullen dan vrijblijvend kijken op welke manier u ontwoekerd kunt worden.

 

Aanmelden voor een woekerpolis check