Waar kan ik geld lenen zonder BKR toetsing?

Geld lenen zonder BKR toetsing is niet onmogelijk, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Er zijn wel mogelijkheden om een geldbedrag te lenen zonder dat er een check wordt gedaan bij het BKR.

Wel is het zo dat je niet zomaar overal terecht kunt als je de BKR check over wilt slaan. Banken voeren deze BKR checks bijvoorbeeld altijd uit, standaard bij iedere specifieke lening aanvraag.

Advies Nederland geeft je meer informatie over geldleningen, over BKR-toetsingen en mogelijkheden tot geld lenen zonder BKR toetsing. Er zijn namelijk in veel gevallen wél mogelijkheden.

 

 

Veel geld lenen zonder bkr toetsing?

Of wil je geld lenen met BKR? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Je kunt altijd een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek met één van onze ervaren adviseurs.

Dan zijn dit de 10 voorwaarden om direct geld te lenen! 

Top 9 doeleinden van geldleningengeld lenen zonder bkr toetsing

 • Aanschaf nieuwe auto
 • Afbetalen bestaande leningen
 • Leningen oversluiten voor een lagere rente
 • Om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen
 • Het kopen van nieuwe elektronica
 • Aanschaf van witgoed
 • Voor wat meer financiële ruimte
 • Om te gebruiken bij een verhuizing
 • Om school- of studiekosten te betalen

Geld lenen zonder bkr toetsing of papieren

Dit zijn slechts enkele zaken waarvoor mensen een lening afsluiten. In principe kun je overal een lening voor afsluiten.

Bij een persoonlijke lening hoef je namelijk niet aan te geven wat je met het geld van plan bent. De reden mag je voor jezelf houden wanneer je die niet wilt delen.

Werkt een BKR-toetsing altijd in je nadeel?

Natuurlijk is het zo dat een dergelijke registratie niet in je voordeel werkt bij een lening aanvraag, maar het betekent niet per definitie dat je lening aanvraag wordt afgekeurd.

Er zijn namelijk meerdere soorten BKR-coderingen en veel mensen weten niet wat voor codering zij hebben. Uiteraard kunnen wij u helpen om hier inzicht in te krijgen.

Geld lenen zonder bkr toetsing en documenten

Er is een verschil tussen een A-codering, welke er weer in meerdere vormen is, en een H-codering. Beide coderingen kunnen in je nadeel werken, maar een A-codering werkt veel sterker in je nadeel dan een H-codering.

De H-codering staat namelijk voor herstel van schulden

Een H-codering betekent dat er een herstelmelding is gedaan door het bedrijf waarbij je een schuld hebt gehad. Een H-codering is een stuk positiever dan een A-codering.

Er zijn 6 verschillende A-coderingen en er is maar 1 H-codering. Wil je meer weten? Dan zijn dit de 10 voorwaarden om direct geld te lenen! 

 

 

Waarom willen mensen snel geld lenen zonder BKR en papierwerk?

We hebben je inzicht gegeven in enkele redenen waarom mensen een geldbedrag willen lenen. Maar waarom willen mensen snel geld lenen zonder BKR en papierwerk?

Ook hiervoor zijn voor de hand liggende redenen te bedenken die wij voor je op zullen sommen. De belangrijkste redenen voor snel geld lenen zonder BKR en loonstrook zijn:

 • Er kunnen geen loonstroken worden overlegd in verband met werkloosheid
 • Een BKR toetsing levert naar alle waarschijnlijkheid een afwijzing op
 • Men wil de persoonlijke gegevens niet overleggen met de kredietverstrekker
 • Er is per direct geld nodig en papierwerk zorgt voor te veel tijdverlies

Mensen zoeken naar geld lenen zonder BKR toetsing vanwege een bestaande registratie bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Lees meer over geld lenen voor een auto.

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing afhankelijk van het bedrag

Je kunt eigenlijk geen geld lenen zonder BKR toetsing 5000 euro, maar je kunt in bepaalde gevallen wel een klein bedrag lenen zonder deze toetsing. Denk aan 300 of 400 euro middels een minilening.

Per direct geld lenen zonder BKR toetsing is dus bij bepaalde kredietverstrekkers wel mogelijk wanneer het gaat om een minilening.

Kredietverstrekkers die grotere bedragen uitlenen, zoals 10000 euro, willen natuurlijk zo min mogelijk risico lopen. Dit geldt voor alle verstrekkers.

Jouw financiële gezondheid checken

Zij voeren een BKR check uit om je financiele gezondheid te kunnen peilen. Een negatieve registratie kan er dan ook voor zorgen dat zij jou geen lening willen geven.

Dit komt omdat zij het risico vrij groot achten dat jij de lening niet kunt terugbetalen. Dit moet vanzelfsprekend voorkomen worden.

Uiteindelijk wordt de BKR toetsing dan ook gedaan voor de bescherming van de kredietverstrekker. Met een BKR-codering is het vaak niet verstandig om te lenen, dus wordt je beschermd.geld lenen zonder bkr toetsing 5000

Geldverstrekkers zonder BKR toetsing

Je kunt particulier geld lenen zonder BKR toetsing. Dit betekent dat je geld leent bij een particulier, zoals een familielid of een andere bekende.

Deze personen zullen vanzelfsprekend geen check uitvoeren, maar zij gaan persoonlijk met jou onderling financiële afspraken aan.

Dit is lang niet altijd verstandig, maar het is wel een optie wanneer geld lenen zonder BKR toetsing je voorkeur heeft.

Niet mogelijk bij Nederlandse banken

Geld lenen zonder BKR toetsing is niet mogelijk bij Nederlandse banken. Zij hanteren zeer scherpe regels. Door deze regels is geld lenen zonder BKR toetsing bij een bank onmogelijk.

Banken zijn er immers ook om jou te beschermen tegen grotere financiële problemen. Dit is ook de hoofdreden waarom ze het betalingsverleden streng controleren.

Geld lenen zonder BKR toetsing kan dus in de particuliere sfeer of bij kredietverstrekkers die soepelere voorwaarden hanteren dan de Nederlandse banken. Dan zijn er meer opties.

Is geld lenen met negatieve BKR mogelijk?

Veel mensen willen geld lenen zonder BKR toetsing omdat zij een BKR-registratie hebben. Toch is het lang niet in alle gevallen nodig om te zoeken naar opties voor geld lenen zonder BKR toetsing.

Met bepaalde BKR-registraties kun je namelijk gewoon een lening afsluiten als dit nodig is. Een registratie bij het BKR blijft 5 jaar staan.

Je bent dus nog vrij lang geregistreerd nadat je financiële problemen al uit de weg zijn geruimd. Heb je daar hulp bij nodig? Maak dan snel een afspraak met onze adviseur.

Je kunt financieel gezond zijn en een BKR-registratie hebben

Dit is iets waar kredietverstrekkers ook naar kijken wanneer wij een BKR check doen. Zien zij tijdens deze check dat je op dit moment geen schulden meer hebt?

Dan is het goed mogelijk dat je lening aanvraag toch wordt goedgekeurd. Dat is dus het proberen zeker waard. Lees hier wat de volgende stappen zouden moeten zijn.

 

 

Een lening afsluiten als je een BKR registratie hebt

Wil jij een lening afsluiten, maar heb je nog een BKR-codering? Dit hoeft niet te betekenen dat je geen geld kunt lenen. Geld lenen zonder BKR toetsing is een optie.

Je kunt ook laten checken of er mogelijkheden zijn om toch een lening af te sluiten mét check. Het is de moeite waard. Je kunt dan in elk geval bij de meer betrouwbare partijen terecht.

Conclusie: je kunt hier geld lenen zonder bkr toetsing

Advies Nederland bekijkt graag wat jouw mogelijkheden zijn. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek en wij helpen jou verder op basis van jouw gegevens.

Zo weet jij precies wat jouw mogelijkheden zijn als je een lening wilt afsluiten terwijl je een BKR-registratie hebt. Maak een afspraak met onze ervaren en onafhankelijke adviseur.