Waarom zou ik mijn beleggingshypotheek omzetten?

De afgelopen jaren zijn er veel negatieve berichten geweest. De hypotheekmarkt is dan ook gigantisch veranderd. Er moest iets gebeuren om de vele gedupeerde te compenseren. De beleggingshypotheek omzetten is het beste wat u kunt doen.

Waarom dan? Aan een beleggingshypotheek zit vaak een woekerpolis verbonden. Dit zijn polissen aan de hypotheek waarin de kosten uitermate hoog zijn.

Het is belangrijk dat u geholpen wordt. Schrijf u bij ons in voor een gratis adviesgesprek. Onze adviseur zal u helpen met het omzetten van uw hypotheek.

 

Ja, ik wil weten hoeveel omzetten oplevert!

 

Voordelen van een beleggingshypotheek omzetten

De gekoppelde polis kent vaak risicovolle beleggingen. Dit zijn hoofdreden waardoor veel woningbezitters graag de beleggingshypotheek omzetten. Een andere reden zijn de hoge kosten. 

In algemene zin worden consumenten steeds slimmer. Het internet wordt dan ook zorgvuldig gebruikt als informatiebron. Onze gratis hypotheek check wordt tegenwoordig massaal aangevraagd.

Wilt u ook een beleggingshypotheek oversluiten? Of wilt u een onafhankelijk maatadvies? Dan kunt u zich bij ons aanmelden voor een persoonlijk en gratis gesprek.Beleggingshypotheek omzetten

Hoe werkt het omzetten van een beleggingshypotheek? 

In eerste instantie bieden wij u een kosteloos gesprek met onze hypotheekadviseur aan. Deze zal bekijken welke voordelen u kunt behalen bij een omzetting.

Het is niet een gegeven feit dat elke beleggingshypotheek omgezet kan worden. Een beleggingshypotheek omzetten dient goedkoop maar deskundig te gebeuren.

Hoelang is de looptijd nog?

Beleggingshypotheek omzetten

Deze is van belang om de omzetting tot een succes te brengen. In het verleden hebben veel tussenpersonen fouten gemaakt.

Deze fouten mogen in de toekomst niet herhaald te worden. Daarom nemen de adviseurs van Advies Nederland de tijd voor u.

Er dienen meerdere gesprekken te komen om de hypotheek daadwerkelijk over te sluiten. Bezit u een hypotheekpolis?

Kan ik mijn beleggingshypotheek gratis omzetten?

Nee, maar wij kunnen u wel kosteloos adviseren over de mogelijkheden. Neem snel contact met ons op! Schrijf u direct in.

Stappenplan beleggingshypotheek omzetten

Eerste gesprek

U wordt bezocht door één van onze hypotheekadviseur. Voor dit gesprek dient u een aantal documenten klaar te leggen.

Denk hierbij aan de hypotheekmap, pensioenoverzicht, loonstroken en eventuele polissen. Deze zullen bekeken worden op kosten en vergeleken worden met andere aanbieders.Beleggingshypotheek omzetten naar annuïteitenhypotheek

De adviseur maakt kopieën van de documenten en zal deze uiteindelijk meenemen. In het gesprek zal hij u diverse vragen stellen om uw wensen inzichtelijk te krijgen.

Waarom zijn deze documenten nodig?

Deze zullen in een later stadium van belang zijn bij het uitzoeken van een passende hypotheekvorm. Uiteraard zal er gekeken of u kunt besparen op de hypotheekrente.

Alles voor de laagste maandlasten! Laat u helpen door onze hypotheekadviseur en geef u op voor een gratis en onafhankelijk adviesgesprek.

 

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek!

 

Onafhankelijk onderzoek

 Onze specialisten bekijken alle documenten die de adviseur heeft meegenomen. Zij bekijken uw wensen en vergelijken deze met de huidige situatie.

beleggingshypotheek omzetten naar annuiteitDaarbij zullen zij een complete vergelijking maken t.o.v. diverse hypotheekverstrekkers en hypotheekvormen. Dit zal op onafhankelijk basis gebeuren.

Wij hebben geen direct banden met hypotheekaanbieders. Wij helpen u graag van uw woekerhypotheek af! Schrijf u snel bij ons in voor een gratis controle. 

Wilt u een beleggingshypotheek omzetten naar lineaire hypotheek?

Dat kan. Wij berekenen graag voor u de voordelen. Uiteraard zullen wij ook een onafhankelijke vergelijking maken met de annuïteitenhypotheek. Dan weet u exact welke vergaande mogelijkheden er allemaal zijn.

Tweede gesprek 

Onze hypotheekadviseur komt wederom bij u langs maar nu met een deskundig maatadvies. Hij zal diverse opties met u doornemen om de beleggingshypotheek om te zetten (indien mogelijk).

Onze berekeningen zijn voor iedereen te volgen. In duidelijk tabellen ziet u precies welke voordelen er te behalen zijn.

Eventuele nadelen zullen ook inzichtelijk worden. Tot dit gedeelte is onze dienstverlening kosteloos en vrijblijvend. 

Hypotheek goedkoop omzetten

Beslissing

In het tweede gesprek kunt u beslissen om de beleggingshypotheek over te sluiten. De kosten hiervoor zullen transparant en vooraf met u worden doorgenomen.

Aan het inhuren van onze hypotheekadviseur zitten kosten verbonden. Zodra u toestemming geeft en onze opdrachtbevestiging tekent, dan zullen er kosten worden berekend.

Wij werken met een gereduceerd uurtarief om de kosten zo laag mogelijk te houden. Een beleggingshypotheek omzetten moet voor de klant een grote meerwaarde hebben!

Afhandeling

Onze specialisten zullen bij de beleggingshypotheek omzetten naar aflossingsvrije hypotheekdoor u gekozen bank of verzekeraar, de hypotheekofferte aanvragen. Zodra de offerte binnen is zal de adviseur contact met u opnemen.

Hij wil de offerte met u doornemen en laten tekenen. Mocht er een fout in de offerte zitten dan zal deze worden aangepast door onze binnendienst.

Er dient een nieuwe hypotheekofferte aangevraagd te worden. Het gebeurd zelden maar Advies Nederland neemt graag het zekere voor het onzekere.

Passeren

Wij gaan nu de beleggingshypotheek omzetten! Het traject is voorbij en u bent nu in het bezit van een hypotheek op maat! 

De notaris zal Advies Nederland voorzien van een betaling. Deze is voor het adviseren en bemiddelen van de nieuwe hypotheek. Dit betreft het bedrag wat u vooraf bent overeengekomen met onze hypotheekadviseur. 

Hoe werkt een beleggingshypotheek omzetten naar annuïteiten?

Het is eigenlijk heel simpel. In eerste instantie bekijkt onze adviseur hoeveel waarde er momenteel in uw hypotheek zit. Deze waarde wil hij uiteindelijk overzetten naar annuïteiten.

Voordat dit allemaal gebeurd zal hij berekenen welke voordelen dit heeft. Een echte aanrader is het aangaan van een persoonlijk adviesgesprek. Deze kunt u aanvragen via het contactformulier. 

Beleggingshypotheek omzetten of niet?

Wat is een beleggingshypotheek en moet ik hem omzetten? Ja, het is verstandig om een beleggingshypotheek om te zetten. Vooral als u de kans op een restschuld wilt voorkomen.

De kans dat de beleggingen voldoende renderen om later de woning af te betalen, valt te betwijfelen. beleggingshypotheek omzetten ingDit komt niet eens door de beleggingsresultaten maar eerder door de kostenstructuur. 

De kosten binnen spaarpolissen en hypotheken bepaald veel. Onredelijke kosten drukken de kans op positieve resultaten enorm.

Beleggingshypotheek omzetten vanwege de kosten

Als u drie procent aan kosten betaalt, dan dienen de beleggingen al 3 procent rendement te maken, om überhaupt kiest te spelen.

Dit is een basis uitleg want er zijn diverse kosten waar rekening mee gehouden moet worden. Een beleggingshypotheek omzetten is dan ook vaak de beste keuze.

Welke gegevens zijn nodig voor een berekening?

Om dit goed te kunnen beoordelen zullen wij de hypotheekmap moeten analyseren. De huidige gegevens zullen wij vergelijken met de alternatieve op een beleggingshypotheek. 

Ga je een beleggingshypotheek aflossen of oversluiten? Laat het kosteloos berekenen door één van onze adviseur.

 

Ja, ik wil weten hoeveel omzetten oplevert!

 

Beleggingshypotheek omzetten naar annuïteitenhypotheek

Waarom is de annuïteitenhypotheek opeens zo populair? Dit komt omdat er maandelijks wordt afgelost op de hypotheekschuld. 

De maandelijkse lasten bestaan deels uit hypotheekrente en een deel uit aflossing. Met elke betaling wordt eerst de verschuldigde rente betaald.

beleggingshypotheek omzetten naar annuiteitenhypotheek

De schuld wordt verlaagd met het deel wat overblijft. Aan de hypotheek zit vaak een overlijdensrisicoverzekering gekoppeld.

Waarom zit er een ORV gekoppeld?

Op zich is dit logisch omdat anders de nabestaande met een hypotheekschuld achterblijft. Deze is vaak niet te dragen op één inkomen.

Wij zullen de beleggingshypotheek omzetten naar een vorm die bij u past. Om dit te kunnen doen maken wij eerst een inventarisering van uw wensen. 

Beleggingshypotheek omzetten bij dezelfde bank

Ons systeem zal duidelijk aangeven waarom een bepaalde hypotheekvorm, het beste aansluit op uw wensen en financiële situatie. 

Wilt u weten wat is een beleggingshypotheek en hoe kom ik er vanaf? Meld u dan bij ons aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wij zullen uw mogelijkheden bekijken bij uw eigen bank en die van de concurrentie. Zo krijgt u gegarandeerd altijd de beste deal.

Beleggingshypotheek omzetten naar banksparen

U kunt de beleggingshypotheek omzetten naar een bankspaarhypotheek. Deze stap wordt vaak gemaakt door huiseigenaren die meer zekerheid willen en de hypotheek omzetten

Beleggingshypotheek omzetten naar spaarhypotheek

Beleggingshypotheek omzetten vanwege de slechte beleggingsresultaten

De hypotheek is niet afhankelijk van de prestaties op de beurs. Dit in tegenoverstelling van een spaarhypotheek. Toch heeft de spaarhypotheek ook een aantal nadelen.

Daar dient men ook rekening mee te houden. Wij maken standaard een complete hypotheekberekening. Er zal gekeken worden naar de vorm, kosten, risico’s en eindbedragen.

Hoe weet ik mijn resultaten?

Dit is de enige manier om een totaalinzicht te realiseren. Onze dienstverlening is onafhankelijk en trekt geen hypotheekverstrekkers voor. 

Via ons kunt een beleggingshypotheek of spaarhypotheek oversluiten. Wij zullen altijd kijken welke hypotheekvormen het beste aansluiten op uw wensen. 

Beleggingshypotheek omzetten naar lineaire hypotheek

Woningbezitters die van de aflossingsvrije hypotheek beleggingshypotheek omzetten naar lineaire hypotheekin combinatie met de onzekere beleggingshypotheek af willen, kunnen kiezen voor een lineaire hypotheek.

Een vorm die bekend staat om zijn dalende maandlasten. Een ander voordeel is de veiligheid die een lineaire hypotheek biedt.

Hierdoor zal de hypotheek op de einddatum ook daadwerkelijk zijn afgelost. Dit zijn redenen waarom veel consumenten de beleggingshypotheek omzetten naar een lineaire hypotheek.

Wat gebeurd er met mijn opgebouwde waarde?

De waarde van de beleggingshypotheek kan overgeheveld worden in de lineaire hypotheek. Hierdoor zal direct de hypotheekschuld verlaagd worden.

Bent u benieuwd naar de voordelen van een beleggingshypotheek omzetten? Vraag dan een gesprek aan! Meer informatie over het oversluiten van een beleggingshypotheek? 

Of het nou een RegioBank beleggingshypotheek is of van een andere hypotheekverstrekker wij kunnen u helpen! Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak met één van onze erkende hypotheekadviseurs.

Beleggingshypotheek omzetten naar spaarhypotheek

beleggingshypotheek omzetten naar spaarhypotheekDe spaarhypotheek is in de basis een veel aangevraagde hypotheek. Er zijn een aantal kenmerken dat men beter vindt dan die van een beleggingshypotheek.

Toch staat de spaarhypotheek tegenwoordig ook onder druk. Vooral de dalende rente is een probleem voor de oude spaarhypotheek.

Er wordt zelfs gesproken over een fiscale strop voor woningbezitters met een spaarhypotheek. Toch is de soep niet zo heet als dat die opgediend wordt.

Elke hypotheekvorm heeft zo zijn voor en nadelen

De problemen bij beleggingshypotheken zijn vaak veel intenser. Daarbij zijn de risico’s ook een stuk groter. 

De rentestand speelt bij alle hypotheken gewoon een belangrijke rol. Daarom bekijken wij altijd welke aanbieder de laagste hypotheekrente van Nederland kan bieden.

 

Aanmelden gratis hypotheekgesprek!