Woekerhypotheek 2017-03-27T17:17:37+00:00

Woekerhypotheek

Helaas zijn er veel mensen in het bezit van een woekerhypotheek. Het is gewoon vervelend als je een hypotheek hebt met een gekoppelde woekerpolis. Een situatie die heel snel opgelost moet worden. Een woekerhypotheek staat bekend om hoge kosten en risico’s. De kans op een restschuld op de woning is dan ook groter dan ooit. Advies Nederland is al jaren bezig om dit probleem aan te pakken. Soms lijkt het wel alsof het dweilen met de kraan open is. Elke dag krijgen wij aanmeldingen van consumenten die onze hulp vragen. De overheid is op de hoogte van alle problemen maar alsnog gebeurd er vrij weinig. Wij zullen in ieder geval niet het hoofd laten zakken. Met een heel team zullen wij landelijk alle woningeigenaren bijstaan. De hypotheek gewoon laten lopen is geen optie. De afgelopen jaren hebben wij een gratis hypotheek check ontwikkeld. Deze is kosteloos aan te vragen. Woekerhypotheek

Inhoudsopgave ‘Wat is een woekerpolis’

– Woekerhypotheek oversluiten
– Woekerhypotheek omzetten naar andere hypotheekvorm

Woekerhypotheek oversluiten

Het zal er uiteindelijk op neerkomen dat de woekerhypotheek over gesloten moet worden. Dat is goed mogelijk vanwege de nieuwe hypotheekvormen. Bij het uitzoeken van een hypotheekvorm kijken wij eerst naar uw wensen. Of het lage maandlasten zijn of het verbeteren van de hypotheek, op Advies Nederland kunt u rekenen. Een kennismakingsgesprek over de woeker hypotheek is altijd kosteloos. Zodra wij een hypotheek oversluiten vragen wij om een vergoeding. Deze zijn vele malen dan de huidige kosten binnen een woekerhypotheek. Wij zijn van mening dat verdiensten in verhouding moeten staan met gemaakte uren. Dit is bij een woekerhypotheek of beleggingshypotheek vaak ver te zoeken. Buiten dat wij onze kosten transparant vermelden, is ons hypotheekadvies altijd onafhankelijk. Kom ook in actie en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Woekerhypotheek omzetten naar andere hypotheekvorm

Sinds een aantal jaren is de hypotheekvorm erg belangrijk geworden. Waar woningbezitters vroeger standaard kozen voor een beleggingshypotheek of aflossingsvrije hypotheek, wordt er tegenwoordig meer gekeken naar veiligheid en garantiebedragen. Voorbeelden hiervan zijn de annuïteitenhypotheek of spaarhypotheek. Dit zijn hypotheekvormen die ervoor zorgen dat de woning afgelost zal zijn. Een hypotheek oversluiten zal zorgen voor een verbetering. Ook de hypotheekrente staat op een zeer gunstige stand. In sommige gevallen kunnen de maandlasten lager, en de hypotheek verbeteren worden. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk maar hiervoor hebben wij de gratis hypotheek check. Soms kunnen de maandlasten gelijk blijven maar verbeterd de hypotheek enorm. Advies Nederland zal uitsluitend hypotheken omzetten die aan verbetering toe zijn. Mocht een hypotheek in orde zijn dan zullen wij dit ook direct kenbaar maken.

Denkt u een woekerhypotheek te hebben? Neem dan contact met ons op.